Nudi se perspektivni i ambiciozni posao

poruka: 4
|
čitano: 1.765
|
moderatori: Danny_HR, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
offline
Nudi se perspektivni i ambiciozni posao

Pozdrav svima,

 

nudim vrlo perspektivan posao. (Barem ja to tako osjećam da je perspektivan.)

Tražim osobu koja bi uz mene prihvatila izazovan zadatak da kreiramo web odjel u jednoj "firmici" koja radi ni manje ni više nego cca 5 milijona kuna dobiti godišnje, na samo 15 radnika.
Stoga, firma je sa te egzestincijalne strane skroz perspektivna da postane ogromni igrač i u web domeni. Volim reći, imamo financijske temelje da postanemo budući Google..a ostalo je na nama.
Firma inače jeste u IT sekciji, ali rade poprilično zastarjelim tehnologijama i web je za njih nešto potpuno novo i nepoznato. Firma datira još iz vremena bušenih kartica, hehe.

 

Stoga, nije sve tako ni svijetlo, ali otom potom. Na nama bi bilo da uvedemo tu firmu u "budućnost".
Ja sam unutra svega godinu dana i dobio sam to povjerenje da budem taj preko kojega će im krenuti razvoj web sekcije.
To vidim kao proces kreiranja "svoje" firme unutar firme, jer mi bi se trebali razvijati kao jedan zaseban entitet, koji će njima poslužiti da prenesu svoje postojeće projekte na web. I naravno, da novim klijentima mogu ponuditi i web uslugu.

 

Što se traži?
Traži se prvenstveno osoba koja može osjetiti viziju koju gore prenosim i koja osjeti koliki potencial leži u tome.
Smatram da toj osobi neće na prvom mjestu biti kolika je njegova plaća, jer bi trebalo biti očito da ako uspijemo ostvariti gornju viziju, da nam pare neće nikada više biti problem u životu.
I bez obzira na to, ne želim ovime reći da je plaća loša.

 

Dalje, očekujem da moj budući kolega, osim što može razumjeti viziju, donese i široku paletu znanja.
Ja ovim putem ne mogu niti ne želim definirati koja bi to znanja morala biti ..jer taj web odjel još nije strogo usmjeren ka niti jednoj tehnologiji.
Trenutno se radi backend u ASP.NET, i to samo zato jer su mene molili da krenem sa time...kako bi njihovi developeri mogli znati ponešto kada pogledaju u code.
No oni i dalje nisu shvatili da je web i HTML i CSS i JS i hrpa drugih tehnologija koje sve to povezuje na hrpu ....tako da se nisu uspjeli na niti jedan način uključiti u ono što ja radim tamo.

 

Stoga, backend je trenutno možda u blagom kaosu...jer sam im ja došao sa PHP-a, hehe. A onda počeo raditi poprilično noob-ovski iz nule u C#-u. Preživio sam ..ali otom potom.
C# mi se sada čak i sviđa, stoga ako netko dobro raspolaže sa C#, to je veliki plus...ali nikakav uvjet.

 

Ponešto i o meni. Ja sam vam jedan sasvim običan mladi momak. Ako se rane tridesete još uvijek mogu brojati pod mlad. :)
12.g sam u programiranju i vodi me cijelo vrijeme strast i ljubav prema tome...i čini se da me ta strast usmjerava ravno nebu pod oblake.
Stoga, nadam se da ću naći i osobu koja dijeli tu strast!
Tako da pričamo o poslu radi ljubavi koja će nas na tom polju povezati, ..a ne da bude ono "**bemti priče o poslu na kavi".

 

Kada je posao ljubav, onda nikada nije posao! I onda je život lijep! ;)

 

Mislim da će se tražena osoba vrlo jednostavno prepoznati. A svakako bez straha i prevelike samokritike, nitko ne zna sve! Ako programirate iz strasti imate veći plus nego ako rasturate C# ;)
Uz ugodnu kavicu ćemo sve detaljnije izanalizirati što i kako...a za početak molit ću zainteresirane da se jave na bozoou@gmail.com.
Ne mora ništa formalno, molit ću samo da mi se pošalje vaše viđenje na koji način sebe vidite u ovoj viziji ..i uz to da iznesete i sa kojim kvalitetama i znanjem možete pomoći.

 

Hvala na čitanju, LP.

 
0 1 hvala 0
5 godina
offline
Nudi se perspektivni i ambiciozni posao

Par dopuna oglasu:

-firma se nalazi na lokaciji Jarun.
-firma je orijentirana na izradu vlastitih software-a, koje onda prodaje kao gotova rješenja drugim firmama

-početna plaća je u rangu 6k - 8k

Remote obavljanje posla nije ne moguće...ali nije baš ni poželjno u ovoj fazi gdje očekujem da ćemo se ja i moj partner morati poprilično uskladiti u radu dok ne pronađemo zajedničku liniju koja nam obojici odgovara. Na duže staze i ja želim da sam poprilično nevezan i da mogu svoje zadatke obavljati remote... ali u početku će se ipak trebati orijentirati na blisku suradnju, interakciju i pronalaženje zajedničkog jezika.

 

 

 
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Re: Nudi se perspektivni i ambiciozni posao
bozoou kaže...

..

-početna plaća je u rangu 6k - 8k

..

 

 -ljubav i hobiji.. osim tvoje osobne ambicije za koju možda imaš potenciala, ne vidim što je to perspektivno u tvom šabloniranom CV-PR-promo materijalu.. kojeg je već svaki brucoš mogao naučiti ako nije samo pio kave nego nešto i ekšli radio..

-za taj iznos, 'idem u komunalce' i na pecanje.. ili (ako je to pomoć, možda), za taj iznos tražiš 'partnera' koji će stovriti biz (ili tražiš 'životnog partnera' kad govoriš o ljubavi, dok se posao s time ne treba miješati, osim kako kažeš kad o tome brbljaš uz kavicu..). Da je perspektivno-ambiciozno (i realno) tad bi bila jedna znamenka više u ponuđenom mamcu, ili misliš da znanje koje se stječe desetljećima za tako nešto vrijedi kao guranje metle po Zrinjevcu?

 

nhf. Malo sam zloban, cinik.. moj bed. :)

 

edit: onak usputno informativni podatak, svježa reklama-vijest, prosječna ZG plaća 7.197kn..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2018 15:01 (ihush).
3 godine
protjeran
offline
Nudi se perspektivni i ambiciozni posao

ne vidim zašto su potrebni "" kod firmica, kad firmica ima ovako ozbiljan način traženja kadra...

 

 

 

 

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice