Razni softverski problemi

poruka: 4
|
čitano: 2.342
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
offline
Razni softverski problemi

Pozdrav svima, imam neke probleme koje me muče, a nemogu dobiti odgovor na njih.

 

1. Kako da promjenim IP adresu ?

2. Možete mi dati link za ulazak u ruter ? 191 ? neznam točno.

3. Zašto neznam šifru pokušao sam 50 načina, admin, 000 i slično ? kako doči zapravo to toga ?

4. Imao sam jedan windows 7 račun, no dobio sam plavi ekran smrti i kad uđem u taj windows odma se pojavi plavo smrče i ugasi mi se računalo, no zapravo tijekom uključenja kompa imam dva windows računa, jedan plavi smrt a drugi ovaj koji valja, pa me zanima kako obrisat oba ta dva windows računa jer ču novi installirat, pa da ne dođe windows 3.... oču ih se sve riješit, samo kako.

4. Dali je antivirus nod najbolji ? ima možda free verzija ?

5. Zanimaju me PS1 I PS2 konzole (emulatori) njih skinem preko download.hr, pokrenem ih, stavim na radnu površinu, pokaže se crni ekran i doslovno ne kužim... kako da igra san andreas ps2 igru ?

6. Aha, kako da prekrijem svoju IP adresu na internetu ? neki program ima ?

7. Imam hosting, i skinuo sam free skiptu php forum, a moja domena je www.chatcro.com.hr pa me zanima, uplodo sam foruma na file manager ali kako da uđem na taj forum, kako bi išao link onda ?

 

To je što me jako zanima, unaprijed se zafaljujem :)))))))))))))))))))) :)

 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 23:47 (Robi700).
 
0 0 hvala 0
14 godina
moderator
offline
Re: Razni softverski problemi

1. resetiraj ruter

2. 192.168.1.1

3. id i pass za ulazak u ruter? piše u uputama koje dobiješ s njim...

4. formatiraj particiju kod instalacije

 

ostatak će netko drugi...

 

ili nauči koristit GOOGLE

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
13 godina
neaktivan
offline
Razni softverski problemi

Imam problem. Trebam instalirati windows 7. Na emachines E644. No, problem je sto on ima neku licencu za linpus linux i ne mogu bootat cd.aa ne mogu ući ni u terminal, jer kad stavim cd od linpus linuxa, ne zeli ga bootati.jer je retardiran.nemam pojma sta da radim. :/ Help?

 
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Re: Razni softverski problemi
Pozdrav!
Problem je : pc steka ko traktor, s obziom da je konfa stara 2 god i prije 6mj stavljen na frisko win 10 neznam zasto i kako je poceo stekat.. ugl. Ponekad kad ga upalim bude sve normalno, boota se za 95 sec (od pritiska power tipke pa do spremnosti za rad) a ponekad win se digne i treba mu sto gladnih godina da se pokrene...cak mi se dogodilo da kad se upalio, radio je normalno 5-10 min i odjednom nema slike na monitoru... mislim da razlog tomi nije rikavanje grafe jer se identicna stvar desila sogoru (u istom stanu smo).
E sad ako moze neki savijet da skinem neki antivirus ili nesto koji cisti sve viruse i sl. Jer nemam zivaca skidat jedan za trojance jedan za ovo treci za ono. Asc mi kaze da je sve u redu
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice