Nisam mogao ući u program zbog nekog problema sa dll datotekom. Pa niti nakon kontrole antivirusnim i reseta kompa stvar se nije popravila. Na popisu programa pisalo je da je updejt programa bio jučer...ima li neki drugi bolji program poput ovog...imam WIN 7
CCleaner problem
- poruka: 18
- |
- čitano: 3.527
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvo i osnovno, ne treba ti CCleaner, čak i sam Microsoft to tvrdi.
Koristi ovih par stvari za "čistiti" Windows:
Preporuka je ne dirati registerij dok radi, cleaneri kao takvi mogu samo pokvariti rad računala.

Preporuka je ne dirati registerij dok radi, cleaneri kao takvi mogu samo pokvariti rad računala.
Koristim ga od prve verzije tamo jos iz 99te, apsolutno nikakih problema niti sam ikad naletio da je netko radi toga imao problema osima ako si ih je sam napravio!
Kao što gore kolega kaže, neće CCleaner napraviti štetu, a obrisati će puno više smeća od čvoljavih MS programa gore navedenih. Pogotovo kod onih koji imaju problema s prostorom. Stvar malo pada u zapećak zbog današnjih diskova s megalomanskim kapacitetom od 1TB na više, pa nije ni bitno koliko smeća ostaje na računalu, ako ne smeta u radu...CCleaner je došao na zao glas, svi znamo zbog čega i kada, ali kao mali simpatični programčić bio je solidan. Sada su počeli ubacivati razni bloat u njega, sve je deblji, neintuitativniji, a izgled nije mijenjao od 1941. Dark mode i eventualna UWP verzija su mu nepoznat pojam i to je jadno! Imam portable verziju koju sam očistio od svega nepotrebnog i priznajem da ga koji put i pokrenem. Slične akcije radi i mnogo ljepši Vise Cleaner, Cleanmsgr+, a bio je na Storeu i neloš BleachBit cleaner, međutim, nestao je. Ne zbog malwarea, nego vjerojatno zbog dugog vremena bez apdejta...
Moj Robertino, u kojem si ti stoljeću ostao s win7? Imaj na umu da će ti raditi sve manje programa na tom vremenom pregaženom OS-u, a ako i dalje želiš "ljubovati" s tim stracem, odi na stranicu s portable aplikacijama i skoni koji stariju verziju!
Koje su ovo brije, kakav ccleaner i Win7. Daj si lijepo instaliraj Win 11 i živi život. Ako ti je pohrana puna, obriši nepotrebno i ako ni tad nemaš dosta prostora nadogradi pohranu.
-cc je smeće, bloat a ponekad malware (propala firma u raznim preuzimanjima..).
-istina, može biti i alat, koji kao svaki drugi alat ovisi kako ga koristiš, čekićem zabiješ čavao ili razbiješ prst.. dok je cc nepotreban + rizičan, ako ne zbog malwarea tad kao svaki alat u neznanju se juzer može ozljediti tj uništiti win čačkanjem po reg, primarno neznanjem dok je alat samo alat (kad ne bi bio i bloat i smeće i malware..) :)
Koristim ga od prve verzije tamo jos iz 99te, apsolutno nikakih problema niti sam ikad naletio da je netko radi toga imao problema osima ako si ih je sam napravio!
Koristis toliko godina nešto što ničemu ne služi.
Baš tužno.
Stvarno beskoristan program.
Ne kažem da radi štetu, ali, narodnim žargonom, kurcu ne služi haha
Auuuuuu, sad si mi baš pao u očima
Takav hw guru i stručLJak, pa koristi CC
Auuuuuu, sad si mi baš pao u očima
Takav hw guru i stručLJak, pa koristi CC
Brzi test koji odvaja znalce od neznalica - Koristite li CCleaner?
Kome ce ce kliner mora brisat temp fajlove i ne zaslužuje drugo već bit zarobljenik dotičnog programa.
Marko :D, vrati se na forum, traži se tvoja ekspertiza

Kao što gore kolega kaže, neće CCleaner napraviti štetu, a obrisati će puno više smeća od čvoljavih MS programa gore navedenih. Pogotovo kod onih koji imaju problema s prostorom. Stvar malo pada u zapećak zbog današnjih diskova s megalomanskim kapacitetom od 1TB na više, pa nije ni bitno koliko smeća ostaje na računalu, ako ne smeta u radu...CCleaner je došao na zao glas, svi znamo zbog čega i kada, ali kao mali simpatični programčić bio je solidan. Sada su počeli ubacivati razni bloat u njega, sve je deblji, neintuitativniji, a izgled nije mijenjao od 1941. Dark mode i eventualna UWP verzija su mu nepoznat pojam i to je jadno! Imam portable verziju koju sam očistio od svega nepotrebnog i priznajem da ga koji put i pokrenem. Slične akcije radi i mnogo ljepši Vise Cleaner, Cleanmsgr+, a bio je na Storeu i neloš BleachBit cleaner, međutim, nestao je. Ne zbog malwarea, nego vjerojatno zbog dugog vremena bez apdejta...
Moj Robertino, u kojem si ti stoljeću ostao s win7? Imaj na umu da će ti raditi sve manje programa na tom vremenom pregaženom OS-u, a ako i dalje želiš "ljubovati" s tim stracem, odi na stranicu s portable aplikacijama i skoni koji stariju verziju!
Ne radim već 2 god, a ne da mi se kupovat novi komp. Jer novi OS valjda podrazumijeva i novi komp. Imam ovaj ASUS sustav već skoro 16 god, jednom sam čistio kučište i maknuo dio ventilatora i funkcioniše! A nisam ni stručnjak za informatiku kao vi pa mi nije poznata ova priča sa CC....
disk cleanup?
-cc je smeće, bloat a ponekad malware (propala firma u raznim preuzimanjima..).
-istina, može biti i alat, koji kao svaki drugi alat ovisi kako ga koristiš, čekićem zabiješ čavao ili razbiješ prst.. dok je cc nepotreban + rizičan, ako ne zbog malwarea tad kao svaki alat u neznanju se juzer može ozljediti tj uništiti win čačkanjem po reg, primarno neznanjem dok je alat samo alat (kad ne bi bio i bloat i smeće i malware..) :)
Ma da, eno meni već peti puta podigao novce s Visa kartice.
In 2017, CCleaner was compromised by hackers who planted malware in the software to spy on more than two million users. ...
-osim što je (beskoristan) alat.. ne vidim razloga za vic s bankomatom.. smiješno? rekao bi i tužno :)
In 2017, CCleaner was compromised by hackers who planted malware in the software to spy on more than two million users. ...
.
Uzeo si taj belosvetski jedan primjer.
Što je s Windowsima ?!
Svakodnevno su pod napadima, firme plaćaju odštete zbog nesigurnog vatrozida i antivirusnog programa i to se broji u bilijunima dolara.