Pozdrav
Ovako imam router od Telemacha (huawei 525s-23a) i u nekim igrama mi uvijek pise strict NAT detected u ovom slučaju ta igra je Warfame.Prvo sam pokušao sam preko nekih tutorijala na netu pronaći rješenje ali bez uspjeha.
Onda sam otisao na Warfame support i tamo otvorio ticket te su prvo rekli da provjerim DNS postavke te su mi dali koju da DNS adresu koristim no ni to nije pomoglo.Nakon toga su mi rekli da bih onda trebao sam napraviti port forwad na svome routeru i dali su mi stvarno dosta detaljne upute no međutim nemam isti router i trebam pomoć jer nakon sto sam odgledao tutoriale i sve na netu jednostavno ne želi proradi tj.jos uvijek pise strict NAT detected.No UPnP or NAT-PMP detected.Please forward UDP ports 4950 and 4955 to [moja IPv4 adresa]
Ovako da probam skratit pricu znaci nasao sam modem i kako napravit PF:
https://portforward.com/huawei/b315s-22/
U ticketu su napisali da su ovo potrebni portovi i da ih trebam upisati:
Here are the necessary ports:
UDP: 4950, 4955
TCP: 6695 - 6699, 443, 80
Koliko vidim ovaj 4950 i 4955 su mi bitni jer mi tako pise svaki put u poruci
E sad ovako sam ja to napravio:
Može li mi netko reci trebam li još nešto napraviti što nisam,je li ovo dobro napravljeno i ako nije što tocno upisujem gdje.Jedino sam siguran da pod Name upisujem bilo sto a pod LAN ip adress upisujem svoju Ipv4 adresu tj adresu od računala.
Ako netko ima volje pomoci bio bih zahvalan jer u zadnje vrijeme sam vise proveo na tutorijalima i na supportu nego sto sam igrao igru :)
Hvala