Zaslon laptopa treperi kod nekih nagiba

poruka: 2
|
čitano: 1.433
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Zaslon laptopa treperi kod nekih nagiba

Pozdrav ekipa,

imam laptop star već nekoliko godina (znači garancija prošla), tako da je miljon puta otvaran i zatvaran, a par puta i skliznuo na pod s kauča. Odnedavno se počelo događati da slika na ekranu jako treperi kad otvorim laptop, ali ako promijenim nagib ekrana brzo nađem kut pod kojim je sve u redu - tako da pretpostavljam da je problem u nekom kontaktu, koji baš ne hvata pod određenim kutem. Enivej, zanima me u koji servis da odnesem laptop na popravak, i isplati li se to uopće popravljati? Ne čini mi se kao neki zahtjevan ili kompliciran zahvat za profesionalce, ali ne bi da me netko odere u servisu, kad ga u principu i dalje mogu normalno koristiti. Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Zaslon laptopa treperi kod nekih nagiba
Između zaslona i matične postoji fleksibilna veza koja s vremenom krene propadati i pucati uslijed otvaranja/zatvaranja. To se može zamijeniti. Ovisno koji je brand, model i podmodel, tako se i cijena toga dijela razlikuje. To je potrošni dio i standardno se vrši zamjena. Više je problem što servisi to često nemaju na stanju ili čak mora ići narudžba iz inozemstva. Probaj sa zel-cos, micronis, mr servis za procjenu
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice