[Prodaja] MiniPC za ruter 8 core 2x10GBE, 4x2.5GBE

poruka: 4
|
čitano: 428
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Prodajem Qotom N305 8 jezgri, 48GB DDR5 sa linka dolje. 

Odlican za ruter i/ili homelab, ima 2x10GbE (RJ45) i 4x2.5GbE te nvme slot (nvme ne dolazi uz njega) i jedan sodimm ddr5 (popunjen s dolje navedenim)

Dolazi bez NVME-a, ali sa 48GB DDR5 Crucial (ima jamstvo, kupljeno odvojeno)

https://www.qotom.net/product/MiniPC_Q10900H6_S13_Series.html

PC Kupljen na Ali Expressu, RAM odvojeno u Zagrebu

Dolazi sa napajanjem

Cijena 640 eura (za sada ne prodajem RAMe odvojeno)

15 godina

Ovo ti je mrak, ali malo je onih koji uopće znaju što je ruter kojega sam instaliraš na ovako nešto, još manje onih koji ga ustvari znaju instalirati i bitnije pravilno podesit, a najmanje onih koji su spremni dat tolike novce za tako nešto. 

Možda netko naleti pa sretno sa prodajom.  Jesi imao neki ruter instaliran na ovo ili? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2026 14:52 (Valentin17).
18 godina
Re: [Prodaja] MiniPC za ruter 8 core 2x10GBE, 4x2.
Valentin17 kaže...

Ovo ti je mrak, ali malo je onih koji uopće znaju što je ruter kojega sam instaliraš na ovako nešto, još manje onih koji ga ustvari znaju instalirati i bitnije pravilno podesit, a najmanje onih koji su spremni dat tolike novce za tako nešto. 

Možda netko naleti pa sretno sa prodajom.  Jesi imao neki ruter instaliran na ovo ili? 

vrtio sam na njemu Proxmox, u jednoj virtualci debian sa Kubernetesom (K3s), a u drugoj OpenWrt. 

On je bio spojen na 10GbE port od ISP rutera (neki ZTE), a Radxa (drugi oglas) i Orange Pi (ostavljam si ga) su bili na 2.5GbE. Htio sam imati (i kratko sam imao) highly available K3s i homelab stvari na njemu, ali sam zakljucio da je ipak overkill iz cega ovi oglasi.

Cijena nije fiksna, ali ne bih bas prodao ni za bilo sto, ako nista 48Gb DDR5 danas vrijedi nesto. U najgorem slucaju pokloniti cu ga prijateljima ili rodbini da vrti windowse na njemu za web.

15 godina
Re: [Prodaja] MiniPC za ruter 8 core 2x10GBE, 4x2.
ShadoW kaže...

Imaš znanje. Svaka čast.  A probaj sa RAMom pa ako ne ide razdvoji pa neka si svatko izabare što mu odgovara i vjerujem da ćeš tako lakše prodati. 

OpenWRT je super, ako imaš gdje isprobaj si Pfsense, OpnSense ili Mikrotik.  Malo VLANova, firewall postavke i sl. 

Taj tvoj uređaj je malih dimenzija, troši ko upaljaš i to je najbitnije onom tko hoće firewall/ruter. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2026 16:25 (Valentin17).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice