[Prodaja] Neispravan TV SAMSUNG UE75DU7172UXXH 190

poruka: 9
|
čitano: 726
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] Neispravan TV SAMSUNG UE75DU7172UXXH

Naime, kupio sam TV preko web shopa emmezete ovakav https://www.samsung.com/hr/tvs/uhd-4k-tv/du7000-75-inch-crystal-uhd-4k-tizen-os-smart-tv-ue75du7172uxxh/

ja živim u Zagrebu i napravio sam dostavu u Zadar (za kuću na moru) i kako nas nema dolje ,pošiljku je preuzeo rođak i stavio je u kuću.

ja sam nakon 2 mjeseca stigao i otpakirao kutiju i spojio TV i kad sam ga spojio u struju i upalio-puknut je ekran.

pisao im i natezao se s njima evo od ljeta i nežele mi priznati povrat i sada mi stoji taj TV u Zadru i neznam da li da ga bacim u smeće ili ako je netko zainteresiran za otkup takvih stvari neka mi se javi u PP pa ćemo cijenu lako dogovoriti.

nisam se niti raspitivao koliko košta popravak ,ali znam da je vjerovatno neisplativ nego sam kupio isti takav TV i sada mi je ovaj višak.

imam slike na mobu ,neda mi se stavljat ih ali ekran je puknut na sredini i ne prikazuje sliku samo se vidi puknuće ekrana,ako netko treba poslat ću mu slike na WA.

lijepi pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2026 15:26 (ZeNGe_CRO-mt).
3 mjeseca
Re: [Prodaja] Neispravan TV SAMSUNG UE75DU7172UXXH

Zašto si mislio da će ti itko priznati reklamaciju?

Imao si ga 2 mjeseca. Kad točno si ga ti izvadio iz kutije je nebitno. Dužan si pregledati ga odmah po preuzimanju i prijaviti grešku unutar 14 dana.

I ti bi sad prodao TV koji te ili ti ili rođo razbili.

Odnesi ga u elektronički otpad i riješeno.

12 godina
Van tuzne price o reklamaciji zasto ne bi proda ako su ostali djelovi ispravni?

Main board, pozadinske ledice, power board, daljinski se daju sigurno utopit.

Najlakse bacit, zanemarit cemo cinjenicu da 80% toga zavrsi u Gani i ostalim africkim zemljama.

14 godina
Vafel_Proizvod kaže...

Zašto si mislio da će ti itko priznati reklamaciju?

Imao si ga 2 mjeseca. Kad točno si ga ti izvadio iz kutije je nebitno. Dužan si pregledati ga odmah po preuzimanju i prijaviti grešku unutar 14 dana.

I ti bi sad prodao TV koji te ili ti ili rođo razbili.

Odnesi ga u elektronički otpad i riješeno.

Ha probao je čovjek, šta si ga ti napao bez razloga?

15 godina

nisam ništa probao jer je ja nisam razbio, a to je sigurno ,a rođak nije ne vjerujem jer je ubačena telka cca 10m hoda i slikao ju je kad mi je poslao sliku taj dan nisam ni obračao pozornost tek naknadno kad sam prijavio reklamaciju i kad su tražili slike ambalaže skužio sam kad sam zumirao da je na slici kutija malo udubljena po sredini, očito u transportu,

ja da sam je razbio rekao bi jer mi je sad tak i tak svejedno pošto sam kupio novu istu, ali stvarno nisam.

nije mi kraj svijeta radi toga ali eto ako netko hoće kupit takvu kakvu je neka se javi.

17 godina

€479 u elipso trgovinama, osobno preuzimanje u poslovnicama Zadar i Šibenik.

Kolegi sretno s prodajom, možda će nekome zatrebati elektronika. Objavi na marketplace i njuškalu.

LOL: Crobrother
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2026 20:26 (Najbrži).
14 godina

Znaci kad dode poštar sa TV-om, u principu bi trebao poštar čekat da čovjek koji preuzima TV pregleda i ukljuci ga u struju da vidi jel radi? Kakvo bi radno vrijeme trebao imat poštar? 12h? 

8 godina
KoRn1337 kaže...

Znaci kad dode poštar sa TV-om, u principu bi trebao poštar čekat da čovjek koji preuzima TV pregleda i ukljuci ga u struju da vidi jel radi? Kakvo bi radno vrijeme trebao imat poštar? 12h? 

Televizore rijetko kad (ako i uopće) dostavlja pošta. 

Ali paket treba pregledati odmah po preuzimanju, ne nakon 2 mjeseca.

15 godina
Najbrži kaže...

€479 u elipso trgovinama, osobno preuzimanje u poslovnicama Zadar i Šibenik.

Kolegi sretno s prodajom, možda će nekome zatrebati elektronika. Objavi na marketplace i njuškalu.

pa dat cu ga za simboličnu cijenu samo da ga se odveze praktički

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2026 22:33 (ZeNGe_CRO-mt).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice