[Prodaja] Miš Ogurus/Phylina m10 pro - kopija mx

poruka: 1
|
čitano: 422
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
[Prodaja] Miš Ogurus/Phylina m10 pro - kopija mx

Prodajem miš Ogorus/Phylina m10 pro (na mišu piše Phylina, ali očigledno je original marka Ogorus budući da je taj naziv u softveru za postavke).

Došao s aliexpressa 05.03.2025. za 46,00 eura, prodajem za 22,00 eura.

Miš je jako dobra kopija Logitech mx master 3s, te je naručen jer sam bio uvjeren da će biti dobra zamjena na poslu za g300s. A pokazalo se da mi je ovaj oblik potpuno neugodan za cjelodnevno korištenje. Uopće mi nije jasno zašto se na tisuću mjesta na internetu može pročitati da je ovo top oblik…

Razlike naspram originala (mx master 3s):
- Kotačić nema opciju infinite scroll kao original
- Senzor na ovom kinezu je „gaming grade“, max 10.000 dpi, isprobano ne može se zblesirati prilikom brzih pokreta, podržava promjenu u koracima od 100 dpi, kontrola lift off-a (LOD), ripple kontrola, korekcija linije,
- Podržava bluetooth, 2,4 ghz dongle (preko kojeg je moguće dobiti 1000 hz osvježavanje) ili žicu (usb c)
- Oko drugog kotačića RGB osvjetljenje (vidi se na fotografiji)
- osvjetljenje loga na stražnjoj strani (koje za čudo nije napravljeno da iskopa oči) pokazuje u kojem dpi modu se miš trenutačno nalazi
- umjesto da je cijela površina tipka (kao kod originala mx master 3s) ovaj ima običnu tipku (ispred ovih back forward tipaka).

Inače na aliexpressu se može naći veliki broj miševa s ovim oblikom (od 18 eura na više), samo što sve druge verzije nemaju mogućnost programiranja sa softwerom (može se mijenjati funkcionalnost svim gumbovima, uz makro naredbe), kotačići su plastični (ovaj ima metalne), te su lijevi i desni gumb obavezno oni bljutavi silent prekidači (ovaj ima dobre huano blue shell white dot, 80 milijuna pritisaka prekidače), itd.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2025 17:51 (keyser_soze).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice