[Prodaja] XFX AMD RX7800XT Merc319 zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.609
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
[Prodaja] XFX AMD RX7800XT Merc 319

Prodajem navedenu - kupljena na Amazon.de NR INFO prije koji mjesec.

Dakle, prodaja isključivo kolegi s foruma uz osobno preuzimanje ZG, budući da je gara ostvariva preko mene.

Grafa jedino ima feler što ima neki čudan hum u loadu (vjerovatno kako se ventovi pale).

Cijena - šta ja znam - 380e je ok(???) budući da ima ovu mušicu koja mi ide na kc, jer imam ocd sa hardwareom.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
13 godina
Re: [Prodaja] XFX AMD RX7800XT Merc319
Rezervirano kolegi ...
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
15 godina
Re: [Prodaja] XFX AMD RX7800XT Merc 319
DarthMarkus kaže...

Prodajem navedenu - kupljena na Amazon.de NR INFO prije koji mjesec.

Dakle, prodaja isključivo kolegi s foruma uz osobno preuzimanje ZG, budući da je gara ostvariva preko mene.

Grafa jedino ima feler što ima neki čudan hum u loadu (vjerovatno kako se ventovi pale).

Cijena - šta ja znam - 380e je ok(???) budući da ima ovu mušicu koja mi ide na kc, jer imam ocd sa hardwareom.

Ovo prvi put čujem :D kakav crni hum u loadu? Možda se prilikom svakog paljenja kad se bude ventilatori iz idle-a pokrenu u većem rpm-u kako bi očistili prašinu ili nešto?! Jesi probao ručno isključiti fan start/stop i staviti custom krivulju pa vidjeti ako se još čuje?

It is always darkest just before the dawn.
5 godina
[Prodaja] XFX AMD RX7800XT Merc319

Coil whine vrlo vjerovatno.

15 godina
Re: [Prodaja] XFX AMD RX7800XT Merc319
herya kaže...

Coil whine vrlo vjerovatno.

Ma ne vjerujem da bi kolega nazvao coil whine "humom", hum je hum, coil whine je zujanje :S

It is always darkest just before the dawn.
13 godina
[Prodaja] XFX AMD RX7800XT Merc319

Prodano...

Hum - vent

Coil whine - cvrć

Poz ekipi iz IT komune, dolazi nova serija

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice