Pozdrav svima.
Prodaje se Rog Strix RX 570 sa 4 GB memorije. Služila me skoro 6 godina, kupio sam ju ovdje na forumu od nekog kome je propalo rudarenje tamo negdje pred Covid, čini mi se. Godine idu, pa nisam siguran kad točno :)
Enivejs, izvađena iz kompa pred oko mjesec i pol-dva, jer sam se počastio novijom karticom. Malo sam ju ispuhao, no nisam detaljno čistio, pera su prašnjava, to prepuštam kupcu, ako baš želi.
Također, nisam mijenjao pastu, to također prepuštam kupcu. Nisam imao problema sa temperaturama, išle su do 70-tak C, mislim da je to sasvim pristojno.
Kartica je poznata, poznate su i performanse. Nemam fotke furmarka ili tako nečeg, imam fotke kartice, nalazi se u originalnoj kutiji, upakirana onako kako sam ju dobio.
Primopredaju i solarno plaćanje preferiram, mogu poslati o trošku kupca, tada je i cijena viša. Živim u ZG. Očekujem da ju odmah isprobate i pošaljete poruku max slijedeći dan je li sve OK.
Cijena je 30 €, smatram da je fer za karticu te starosti. Ukoliko imate slim ITX kučište sa napajanjem, možemo dogovoriti razmjenu.
PRODANO