[Prodaja] Gainward Phantom RTX 3070 zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 2.692
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
[Prodaja] Gainward Phantom RTX 3070

Kolega mi posudio svoju karticu iz naslova, jer je mojoj Gigabyte Eagle 3070 TI bilo potrebno repastanje i stavljanje novih thermal pad-ova.

Pa dok je jedan dan radila u mojem računalu, pod stresom nije prelazila 70°C, clockala normalno do 1900+ Mhz, bez ikakvih problema. Mogu reći da je cooler na istoj dosta kvalitetniji od onog na mojoj Gigabyte-ici (ali i nju sam pod stresom sad spustio ispod 75°C).

Uglavnom, kartica je kod mene, kolega me zamolio da ju probam prodati za 300€280€260€ 250€, reference radi u Time Spy-u na Ryzen 7 7700 ide na oko 13700 bodova.

Pa ako ima zainteresiranih, javite se.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2025 21:34 (TomoR).
17 godina

Kaže kolega da spustim na 280€

14 godina

Kako su loše ageale te grafe koje su štedile na VRAM-u. Uzet će ju netko tko radi budžet build, iako ne znam zašto kad postoji 6700 XT koja se nađe i za nešto jeftinije.

12 godina
Re: [Prodaja] Gainward Phantom RTX 3070
Hazar kaže...

Kako su loše ageale te grafe koje su štedile na VRAM-u. Uzet će ju netko tko radi budžet build, iako ne znam zašto kad postoji 6700 XT koja se nađe i za nešto jeftinije.

radije bi uzeo 3070 jer ima DLSS koji je podrzan u puno vise igara nego FSR (koji je i losije kvalitete) i brza je sto se tice ray tracinga (a vidimo da danas sve vise igara dolazi sa ray tracingom kojeg ne mozes ugasiti, tipa oblivion remastered i novi doom), a VRAM issue zaobidjes smanjivanjem kvalitete textura (umjesto na ultra stavi na high)

ako su iste cijene 3070 i 6700xt, 3070 je bolja kupovina

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2025 9:11 (Fanu).
14 godina
Fanu kaže...
Hazar kaže...

radije bi uzeo 3070 jer ima DLSS koji je podrzan u puno vise igara nego FSR (koji je i losije kvalitete) i brza je sto se tice ray tracinga (a vidimo da danas sve vise igara dolazi sa ray tracingom kojeg ne mozes ugasiti, tipa oblivion remastered i novi doom), a VRAM issue zaobidjes smanjivanjem kvalitete textura (umjesto na ultra stavi na high)

A moguće da, svatko ima svoje preference

14 godina
Fanu kaže...
Hazar kaže...

Ja bi radije da mi se texture učitavaju kako treba nego da imamo 28fps sa Ray Trace.  A za DLSS vs FSR, da ti stavim dva kompa side by side i malo vrtim igre i da igraš a ne zoomiraš 300%, neni bi znao koji je koji. No kad ti kolje fps ili nemaš textura, onda vidiš koji je koji. 

itomic009
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2025 20:30 (itomic009).
15 godina

mislim da je ok 250-280 eu ovisno o modelu

malo brža sabirnica na rtx3070

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2025 22:04 (electro).
17 godina

Kaže kolega da spustim na 260€, što i učinih.

17 godina

Spušteno na 250€.

17 godina

Prodano van foruma za 280€.

Sretno svima!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice