Prodaje se navedena graficka, za kolege s foruma moze i jeftinije malo, stoji u ormaru vec 5mj, steta da stoji.. primopredaja samo na podrucju Rijeke.
Link: https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/asus-tuf-4090-oc-oglas-47613390
Prodaje se navedena graficka, za kolege s foruma moze i jeftinije malo, stoji u ormaru vec 5mj, steta da stoji.. primopredaja samo na podrucju Rijeke.
Link: https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/asus-tuf-4090-oc-oglas-47613390
1500 čega? slovenskih tolara jedino.
1500 čega? slovenskih tolara jedino.
za tebe funti
Ja vjerujem da bi covjek spustio na 1400e i eto za istu lovu dobijete karticu koja je malo jaca od 5080 jedino nema garancije.
evo vam koliko su kod mene u Austriji 4090 nema ispod 1700e...
ne kuzim ljude na njuskalu koji se jave, dogovorimo se, kazu javit ce se, sutra dolazim, od tog trenutka na dalje niko se ne javlja.
isla bi grafa dolje i za 200e za ozb. kupca, dogovorit cemo se, ljudi smo...
Ja vjerujem da bi covjek spustio na 1400e i eto za istu lovu dobijete karticu koja je malo jaca od 5080 jedino nema garancije.
Ni na njemačkom oglasniku nije puno bolje, 1500€ najjeftinija, kao i 5090 koja je po 2100-2200€.
Toliko para za grafu bez garancije, auuu
.
Toliko para za grafu bez garancije, auuu
.
Dobro, u DE su znale biti zapakirane, neotvorene, račun i garancija za tu lovu.
ne kuzim ljude na njuskalu koji se jave, dogovorimo se, kazu javit ce se, sutra dolazim, od tog trenutka na dalje niko se ne javlja.
isla bi grafa dolje i za 200e za ozb. kupca, dogovorit cemo se, ljudi smo...
ja imam bas kontra iskustva. kupovao sam graficku i javio sam se trojici preko njuskala.
1. s tresnjevke nije htio dati mobitel da se lakse dogovorimo nego sve samo preko poruka. tek kad se dogovorimo za kupnju onda ce mi dat broj mobitela... odgovarao je jednom u 2-3 dana. zadnji komentar je bio da mora spojiti u komp da provjeri jel radi i javit ce se. 2-3 tjedna se nije javio
2. javio sam mu se u nedjelju a on ide na neki put i javit ce se krajem tjedna kad se vrati. dogovorili cijenu i sve 5. evo jos se nije javio.
3. uopce se nije javio na poruku preko njuskala.
na kraju sam kupio preko foruma sasvim 4. grafu. a u trenu kad sam ju kupio ove tri su se jos uvijek prodavale. sve 4 su imali slicnu cijenu. +/- 10eura.
malo off al eto ima svega :D
Kartica prodana van foruma!