[Prodaja] AOC CQ27G2U QHD 144Hz VA 1ms FreeSync zaključana tema

poruka: 19
|
čitano: 2.521
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] ZAMJENA AOC CQ27G2U QHD 144Hz VA 1ms

Pod garancijom do 17.08. u ADM-u

Kupio 34" pa je ovaj višak. 

Zamjena za Laptop ili Nintendo Switch - moguć dogovor

U savršenom stanju. Kutije nemam.

AOC CQ27G2U/BK 27" VA, 2xHDMI 2.0/DisplayPort 1.2,

AMD FreeSync 144Hz

200€

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.5.2023 6:56 (General_Woo).
15 godina
[Prodaja] AOC CQ27G2U QHD 144Hz VA 1ms FreeSync

može i neka zamjena

Laptop ili Nintendo Switch

11 godina
protjeran

Nemas garancije bez kutije, osim ako rođo Mate ne radi na reklamaciji.

Bero
6 godina
Re: [Prodaja] AOC CQ27G2U QHD 144Hz VA 1ms FreeSyn
Bero_ng95 kaže...

Jel ozbiljno ne prihvacaju garanciju ako nemas kutiju? Ako da, zbog cega? Pa nije se kutija koristila i pokvarila, a serijski broj pise i na uredaju.

11 godina
protjeran

Meni nisu htjeli uvazit za tv ni za monitor garanciju radi tih stvari. I eno na tv u ne radi jedan hdmi, monitor prodan sa kojim mrtvim pikselom u cosku. Kupcu nije smetalo a i isao je ispod cijene. Raspitaj se oko ovoga u linksu i futuri su me haltali i za gpu bez kutije i ako sam imao račun.

Sreća pa sam ostavio kutije.

Msm realno u ambalaži dobivamo, ako trebaš novi monitor dobit naravno stize u kutiji.

Gad o je kad si na stanu pa nemas kamo s kutijom...

Bero
10 godina

Naravno da ambalaža nije uvjet za ostvarivanje prava oko garancije, pravno je stvar jasna i ako tko ima kakvih problema preporučam im da se obrate inspektoratu i udruzi za zaštitu potrošača..

Npr https://www.vecernji.hr/vijesti/bacili-ste-kutiju-od-televizora-evo-zasto-i-koliko-dugo-ste-je-trebali-cuvati-1475270

6 godina
Bero_ng95 kaže...

Meni nisu htjeli uvazit za tv ni za monitor garanciju radi tih stvari. I eno na tv u ne radi jedan hdmi, monitor prodan sa kojim mrtvim pikselom u cosku. Kupcu nije smetalo a i isao je ispod cijene. Raspitaj se oko ovoga u linksu i futuri su me haltali i za gpu bez kutije i ako sam imao račun.

Sreća pa sam ostavio kutije.

Msm realno u ambalaži dobivamo, ako trebaš novi monitor dobit naravno stize u kutiji.

Gad o je kad si na stanu pa nemas kamo s kutijom...

Bas iz tog razloga i pitam.

Nisam nikad imao problema s tehnikom da sam trebao slat na garanciju, niti sam citao uvjete. Jel pise negdje u uvjetima da se kutija mora sacuvat tj. da garancija nije ostvariva bez kutije?

EDIT: Vidim odgovor u komentaru iznad. Cini se da je kolega ostavio komentar za vrijeme pisanja mog komentara. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.5.2023 11:43 (t0ss).
9 godina
Cuj, isto kao i ono da ti trgovina mora zbrinuti ambalazu i cuvati do isteka jamstva....

Pa svaki put kad mi netko u trgovini kaze da moram cuvati kutiju radi eventualne garancije ja kazem da nema problema, cim raspakujem da cu im donijeti kutiju na cuvanje - odjednom vise nije uvijet.
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
13 godina
Damir22 kaže...
Cuj, isto kao i ono da ti trgovina mora zbrinuti ambalazu i cuvati do isteka jamstva....

Pa svaki put kad mi netko u trgovini kaze da moram cuvati kutiju radi eventualne garancije ja kazem da nema problema, cim raspakujem da cu im donijeti kutiju na cuvanje - odjednom vise nije uvijet.

I to ti kažu da te skinu s k a kad buš nedaj Bože imao kvar onda ti ne budu primili, pa ti piši mail pa šalji inspektorat pa troši sate i sate bespotrebno da ti uvaže garanciju ili ti je jednostavnije staviti kutiju u šupu i stvar rješena !??

9 godina
I sad se opet mozemo vrtjeti u krug i pricati kako ambalazu nisi obavezan cuvati, i tako dalje.....

Kako oni mene skinu, tako i ja njih i dobro. I nemaju svi garaze, supe, skladista......

13 godina

Mislim da je kutija obavezna samo ako nosis monitor u trgovinu (radi njihove kasnije distribucije servisu).

Ako ga sam odneses u servis onda ti netreba kutija.

Realno i kuzim ih,zamisli netko donese tv od 65incha bez kutije a ovi ga moraju poslat recimo iz trgovine u ZD na servis u ZG.

11 godina
protjeran

Ispričao vlastito iskustvo. Garanciju bi trebali uvažit ali  se dogodi da negdje radnik napravi problem oko toga.

Kolega  je odmah obrazložio iza mene.

Nisam ti htio odvući kupce ovim, ako jesam oprosti. 

Bero
15 godina
Bero_ng95 kaže...

Pa eto iz iskustva...

Garancija vrijedi bez ambalaže. 

65" HISENSE TV se pokvario i ELIPSO je poslao dostavljača (GLS) po tv i zamolili da ga spakiramo ako je moguće. Naravno da smo ga spakirali u stiropore i karton i sve zalijepili.

Inaće bi ga odnjeli u ELIPSO i oni ga pakiraju i šalju na servis.

14 godina

Mene su tražili kutije u ADMu i Linksu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.5.2023 17:27 (Valentin17).
16 godina

Potvrdjujem da znaju zajebavat zbog kutija!!

15 godina

KUPCU POKLANJAM KUTIJU OD 34" ULTRAWIDE MONITORA.

MONITOR SPAKIRAM KAO DA JE DOŠAO NOVI IZ DUČANA SA UPUTAMA KAKO GA SPAKIRATI I VRATITI U DUČAN AKO RIKNE U GARANTNOM ROKU.

4 godine

Ako nemas original kutiju od tva velika vjerovatnost da ce bit osteceno ako se salje na vanjski servis. U pravilu moraju ti uvazit reklamaciju bez obzira sto nemas kutiju. Treba zvat direktno ured ducana iz kojeg si kupio tv ili monitor da ti izadu u susret. Prodavacima se neda zajebavati sa pakiranjem tva bez kutije jer ako posalje i razbije se onda djelatnik koji je pakirao placa tv ili monitor.  Ja bi uvijek prihvatio reklamaciju bez obzira sto nemaju kutije. Malo pazljivije zastitis i nema problema. 

9 godina
Transport u osnovi nebi trebala biti briga kupca.

Doduse, vecina, ako ne i sve trgovine se tu malo "prave grbave", i traze da kupac o SVOM trosku salje uredjaj na reklamaciju, sto zakonski nebi smjeli.

U idealnom svijetu, kupac bi javio trgovini da ima reklamaciju za xy, kupljeno po racunu xxy, trgovac bi dao nalog za prikup, dostava bi dosla, pokupila i rijeseno.

Ali, ne zivimo u takvom, tako da, sve sto covjek ne moze fizicki odvesti u trgovinu, mudrije je cuvati ambalazu. Ne obavezno, samo mudrije.
15 godina

Prodano

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice