Sada se kupuje 12gen nikad jace platforme za tu cijenu jedini Stjepanj zna znanje.
Sada se kupuju svinjske polovice i rade kobasice i špek, kakva jebena računala, idu crni dani, puni se zimnica.....
zaboravio si baterije, jod...
Sada se kupuje 12gen nikad jace platforme za tu cijenu jedini Stjepanj zna znanje.
Sada se kupuju svinjske polovice i rade kobasice i špek, kakva jebena računala, idu crni dani, puni se zimnica.....
zaboravio si baterije, jod...
Ne znam no nije mi to probavljivo baš
Više sam za ove konkretne stvari
Ne znam no nije mi to probavljivo baš
Više sam za ove konkretne stvari
mislio sam zbog ovog nuklearnog govna koje se kuha izmedu rusa i nata :D
imas kobaje i kulen za prezivljavanje u podrumu, jos ti trebaju baterije i jod i dobar si
Kolega mi budemo po kobajama, kulenu i špeku a ovi talibani sa foruma neka glođu procesore
https://wccftech.com/asrock-intel-platform-power-management-driver-z890-motherboards-improve-core-ultra-200s-cpu-performance-especially-in-games/
nakon toga ide microcode update
https://wccftech.com/intel-big-changes-to-arrow-lakes-voltage-frequency-behavior-in-next-cpu-microcode/
onda cemo vidjeti gdje smo.
Danas konzumersko kapitalisticko drustvo ne ceka ništa da se naknadno popravi, ako si u startu sjebo povratka nema piši propalo koliko god da krpali, tu generaciju treba izbjegavati u širokom luku osim u prijenosnicima tamo doslovno razvaljuju i skok je enorman sto perfomansama, potrosnjom i baterije traju kao na appleu.
Kolega mi budemo po kobajama, kulenu i špeku a ovi talibani sa foruma neka glođu procesore
Taliban ti u gaćama.
A kolesterol ? Moždani udar, krvožilni sustav ?
Prije ćeš od toga otegnuti papke, nego od Putinovih bombica. (ima Putin tri kćeri, unuke, ne želi im život u atomskom skloništu)
https://wccftech.com/asrock-intel-platform-power-management-driver-z890-motherboards-improve-core-ultra-200s-cpu-performance-especially-in-games/
nakon toga ide microcode update
https://wccftech.com/intel-big-changes-to-arrow-lakes-voltage-frequency-behavior-in-next-cpu-microcode/
onda cemo vidjeti gdje smo.
Danas konzumersko kapitalisticko drustvo ne ceka ništa da se naknadno popravi, ako si u startu sjebo povratka nema piši propalo koliko god da krpali, tu generaciju treba izbjegavati u širokom luku osim u prijenosnicima tamo doslovno razvaljuju i skok je enorman sto perfomansama, potrosnjom i baterije traju kao na appleu.
budemo vidjeli, slazem se da su pozurili, ali sjetimo se 7 serije rajzena i temperatura...isti k...drugo pakovanje, pa su fixovima popravili stvari i digli prodaju..samo bojim se da je ovo intelu zadnja slamka spasa i da ce porast performansi biti solidan ali nedovoljan
U svinjama je samo dobar kolesterol
Isto ko i Intelu 12gen
budemo vidjeli, slazem se da su pozurili, ali sjetimo se 7 serije rajzena i temperatura...isti k...drugo pakovanje, pa su fixovima popravili stvari i digli prodaju..samo bojim se da je ovo intelu zadnja slamka spasa i da ce porast performansi biti solidan ali nedovoljan
Mislim da je Gamers Nexus još pri inicijalnom testiranju našao da performanse mogu da variraju dosta u zavisnosti od power profila i da tu definitivno postoji bug. Problem je bio što nije rešenje da se stavi Maximum Performance, niti bilo koji pojedinačni profil, nego im u jednom slučaju treba Win 11 24H2 sa Maximum Performance, u drugom im više odgovara 22H2 i Balanced, u trećem neka treća kombinacija... i da su zaključili da je u datom trenutku besmisleno tražiti optimalnu varijantu jer bi za svaki test case morali testirati 4 konfiguracije, sa nadom da će Intel, MS i board partneri jednom sve pokrpiti tako da procesori dostignu maksimalne performanse u svakom testu, a bez čega dobijeni rezultati ne bi bili reprezentativni za bilo koju konfiguraciju.
Ma windows je postao takvo smeće da je to nevjerovatno.
Odavno, ja koristim zato Android
Ma windows je postao takvo smeće da je to nevjerovatno.
Defaultna reakcija je okriviti MS, no za sada se najavljuju ispravke BIOSa i mikrokoda.
Pa je smeće je gdje koji program ili igra baca kakav error ili ne radi kako treba na intelu ili AMD ryzen procesoru a vidi čuda na Linuxu sve radi kako treba cak se vidi ogromna razlika između ryzena 7000 i 9000 serije jedino na windowsu uvijek neki problemi kako koji update izađe.
Edit: Na win 10 ne znam koja verzija tocno, kliknem na ikonu od AC Odyssey da se pokrene malo vrti ali u igru ne ulazi i to na i5 12400f odradim win update back-up na prijašnju verziju ulazi u igru bez problema.
Zatim ista verzija windowsa sa amd r5 3600 katastrofa performanse u PUBG, odem u trgovinu i kupim novi r5 5600 za 150e, performanse se poprave nema vise frame dropa tokom svakog ADS-a (desni klik miša za scope) ali Msi afterburner ne ocitava cpu ferkvenciju ispravno...Toliko o windowsima.Da ne pisem kako su ljudi sa WD diskovima dobivali BSOD na novoj verziji win11 i sada su opet bili neki problemi.
EDIT 2: E da sada zadnji aktualni problem sa win11 je da ruši Ubisoftove igre. 🤣
EDIT 3:Sada svi nesto kenjaju po intel 13/14gen a arrow lake je ionako ostao popišan, najbolje uzet Alder lake jer najbolje radi i najvise je popeglan.Ovo se odnosi na nekoga ko je pisao Borisu u "stalker" temi da je na zastarjeloj 12gen i kao da ne valja, ubiti je 12gen jedino sta valja od intela i cijenovno je prihvatljivo i normalno.Izbor je isto sirok moze se klokat i3 na 5.3ghz a ima i i9 12900k koji nema spike na 1.46v.