Pozdrav.
Dvoumim se oko ove dvije ploče. Na nju ide i7 6700k pa me zanima koja je bolja od njih dvije s obzirom da je razlika u cijeni nekih 40kn. Neće biti nekog ekstremnog overclockanja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav.
Dvoumim se oko ove dvije ploče. Na nju ide i7 6700k pa me zanima koja je bolja od njih dvije s obzirom da je razlika u cijeni nekih 40kn. Neće biti nekog ekstremnog overclockanja.
Po meni ASUS bez puno mudrovanja. Nikad me ASUS nije razočarao niti sam ikad imao problema s ASUS komponentama + ROG logo znaš da se radi o top ponudi.

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?75180-Anti-Surge-Issues-i7-6700K-Maximus-Hero-VIII-Z170
Dakle po navodima nova Z170"linija" loše obrađuje DDR 4 memoriju..
I ja bih "Heroja" ali vidim da se žale na matičnu..
Ima li tko stručniji da zna o čemu je riječ ukoliko je upoznat s ovime..
Pozdrav
Hvala što ste potvrdili što sam i sam mislio. Sutra vjerojatno idem po komponente. Ako nekog zanima vjerojatno ću okinut koju sliku i stavit u "Slike vašeg hardvera" LP
rađe hero nego asrock smeće.. ili uzmi ko ja gigabyte gaming 7
A gle, ako su razlike u novcu zanemarive onda uzmeš bolje razvikanu i poznatiju ploču ( u tvom slučaju Asus ) iako ista ima nekih problemčića koji možda i nisu ako se kupi odgovarajuća komponenta. Ja osobno preferiram Gigabyte, ali mislim da je to tu sve nekako, sve imaju manje više isto jer standardi su postavljeni i to je to. U biti kaj god uzmeš je ok i sretno sa novim strojem i puno dobre zabave ....
lp
Gdje god sam citao svi je hvale da je vrhunska

Malo se strpin s novim chipsetom,uvjek na početku bude problema!!
Na što misliš?