Asus Zenbook Flip UX360

poruka: 3
|
čitano: 1.971
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
Asus Zenbook Flip UX360

Planiram nabaviti neki 2-in-1 convertible laptop, znači nešto između laptopa i tableta. Tražeći po netu, naišao sam na Asusov model Zenbook Flip UX360CA.

 

Namjena njegovog korištenja bila bi uglavnom office work, pisanje dokumenata, PDF-ova, pretraživanje Weba, doma gledanje filmova i serija i sl. Gledajući reviewove na YouTubeu i čitajući recenzije na raznim stranicama, vidio sam da je sposoban omogućiti koliki/toliki rad u Photoshopu, pa me zanima kakve su uopće mogućnosti Intelovog M3 procesora? Znam da je fanless, što mi jako odgovara budući da ne volim čuti buku ventilatora u bilo kojeg trenutku. 

Vidio sam i da određeni model Microsoftvog Surfacea 4 također dolazi s Intelovim M3 procesorom, a osnovni je model za otprilike 1 500 - 2 000 kuna skuplji - s gotovo istim komponentama, pa me zanima i usporedba Asusa i Surfacea 4.

 

Osnovna verzija dolazi s Intel M3 6Y30 i 4GB RAMa, a na Arhiteh.hr sam našao Intel M5 6Y54 i 8GB RAMa verziju. Mislim da ne bi trebalo biti neke razlike u korištenju osim u cijeni između ova dva modela.

 

Zanima me ima li netko iskustva u korištenju ovog Asusa, posjeduje li ga ili je isprobao rad na njemu? Ili barem s M3 fanless procesorom i njegovim mogućnostima?

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Asus Zenbook Flip UX360

Cijenim svaki odgovor, planiram ove dane uzeti laptop pa tražim bilo kakvo mišljenje o Intelovom M3 procesoru i/ili navedenom laptopu.

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 22:58 (gta_4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Asus Zenbook Flip UX360
Ja imam UX305CA sa m3 6y30 i 4GB rama. Koristim ga za surfanje, gledanje filmova i serija, youtube i povremeno office zadatke i za te namjene je sasvim dobar. Zahvaljujući takvom procesoru baterija traje jako dugo, uređaj je jako tanak, fanless i nevjerojatno lagan, toliko da se bez problema može nositi u jednoj ruci
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice