Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.191
|
čitano: 13.583.990
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Dell "proizvodi" Alienware. Na temelju toga odluči.
11 godina
neaktivan

ovako, trebao bih savjet...kupio bih laptop za otplike 3500-4000 kn...treba mi za faks ali htio bih i igrati igrice...poput cod 2,4 novi pes,fifa i tak...pa ako ima ko kakav za preporucit bio bih zahvalan

12 godina
titan kaže...

Što mislite o ovom DELL-u? Kolko su njihovi laptopi dobri? Kvaliteta, koliko se kvare..?

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=254_202&products_id=12133

Graficka je dosta losa za te pare, mozes za to dobit GTX 660M, probaj tako nesto nac ako se planiras igrat. Kao sta je neko prije napisao ovo je best buy laptop do 7000kn : http://www.diskont24.com/product.php?productid=121121 s time da je ovaj i7 u tvom DELL-u dosta mocniji no opet ako se mislis igrat, onda ti je graficka bitnija.

14 godina
mali_mata kaže...

prepruke ... uzeti Da ili ne http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-hp-pavilion-g7-2250sm-c4w38ea-core-a4-4300m-dvdrw-4gb-750gb-radeon-hd-7420g-17-3-led-lan-hdmi-kamera-free-dos&option=artikl&id_kategorija=01461005&id_artikl=014.610.065&tab=opis

ili mozda ima koji bolji te cijene 100 kuna ne igra ulogu ... ali edino malo btno e velcna ekrana

EDIT: trenutno najbitnije da pokrece pes 2013 :)

pozz

Ovaj laptop ima u konzumu na akciji.3200 kuna mislim  da kosta

http://www.neobux.com/?rh=70726F6661
13 godina
odjavljen
Deawood kaže...
Dell "proizvodi" Alienware. Na temelju toga odluči.

Dell je vlasnik Alienware-a.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
14 godina
gamer34 kaže...
titan kaže...

Ja mislim da se ovo isplati za 4180 kn! Što vi mislite?

LENOVO Z580A:

• Procesor: Intel Core i3 3110M 2.40GHz (3MB cache) Ivy Bridge
• Zaslon: 15.6" HD LED TFT 1366 x 768
• Grafički sustav: nVidia GeFroce GT635M 2GB
• Radna memorija: 4GB DDR3 1600MHz (proširivo do 8GB)
• Tvrdi disk: 1TB SATA
• Optički uređaj: DVDRW DL
• Dimenzije: 376 x 250 x 26.5mm
• Masa uređaja: 2.65kg
• Jamstvo: 12 mjeseci
• Baterija: Li-Ion 6 ćelija
• Operativni sistem: DOS
• Mreža: da (LAN)
• Bežična mreža: da (802.11b/g/n)
• Bluetooth: da
• Audio ulazi/izlazi: da
• VGA izlaz: da
• HDMI: da
• USB podrška: 2x USB 3.0, 2x USB 2.0
• Čitač kartica: da (5u1)
• ExpressCard: ne
• Kamera: da

Da! Jedan od best buyeva

Da li je ovaj bolji a jeftiniji?

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12312

LENOVO G580AH 59-355635 15.6" (1366x768) LED, Core i3-2328M 2.2 GHz, Intel HM76 Express, DDR3 4GB, 1TB HDD, GeForce GT 635M 2GB, Wi-Fi IEEE 802.11n, Bluetooth, Card Reader, 2x USB3.0, 2.6 kg, Web Cam, DOS, Metal, Jamstvo : 12 mjeseci

11 godina
neaktivan

ja mislim da je...samo ne znam jel graficka bolja

12 godina
neaktivan

evo kupio sam ga prije 3, 4 mj.. i jako sam zadovoljan.. rade mi najnovije igre dishonored, sleepy dogs, darksiders 2, skyrim itd.. za sad nemam primjerki..

14 godina
neaktivan
Alert kaže...

Asus g75VW odlican laptop, ja prije 2 mjeseca sebi narucio jedan iz Njemacke, platio sam ga 12.750KN. Sto se tice performansi izvrstan je, skoro sve mozes igrati na Ultra postavkama, a najzahtjevnije idu na high. Sada ti je izasla mala revizija tog modela pod nazivom g75VX , promijenjen je CPU s i7-3610QM na 3630QM i umjesto GTX670M ima GTX670MX. Ako vec planiras uzimati G75v, onda obavezno G75VX!

pozz!

U pravu si, narucio sam G75vx-t4043h, je dost skup, ali svi review-i i benchmark testovi su pre dobri :P Eto, hvala, pozdrav

Zduna
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 12:03 (Zduna).
12 godina
Insanity&Genius kaže...

evo kupio sam ga prije 3, 4 mj.. i jako sam zadovoljan.. rade mi najnovije igre dishonored, sleepy dogs, darksiders 2, skyrim itd.. za sad nemam primjerki..

Sto si kupio? LENOVO G580AH? Mozes ga malo poslikat, zanima me boja i izrada, da uspordim tocno sa modelom Z580AH koji je po meni identican po komponentama a razlika je jedino u vanjskom izgledu - ispravite me ako grijesim?

14 godina
RiBoy kaže...
Insanity&Genius kaže...

Sto si kupio? LENOVO G580AH? Mozes ga malo poslikat, zanima me boja i izrada, da uspordim tocno sa modelom Z580AH koji je po meni identican po komponentama a razlika je jedino u vanjskom izgledu - ispravite me ako grijesim?

evo i ja sam surfal u potrazi za novim lapom do nekih 3800kn

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=4978

taj g580ah je izronio kao najkompletniji zbog kombinacije proca i grafe, a mislim ga koristit prvenstveno za gejming(tj "gaming"-WoT, Cross Fire, makar mi je stari vrtil krizu na high, far cry 2 i krizu 2 na medium sve u full screen{#})

posto mi je ukraden acer (vidi po moj pc) 7740-i5 430m 2.26, 4 ram, 5650 1gb ddr3, 1600x900 17"

ovaj ga dere u svim aspektima-i3 2328 2.20,4 ram-max 16, gf 635m 2gb ddr3, 1366x768 15.6" sve ce radit brze za malo para

a kolko sam vidio kuciste izgleda cvrsto i mislim da je metalno-nek me neko ispravi ak grijesim,dok je moj acer bio plasticni

gledao sam jos nekoliko proizvodjaca i modela,al se lenovo pokazalo kao najkompletnija ponuda,a ovi gore model ima najzaokruzenije komponente

naravno,moze i jeftinije,nasao sam i acera za 3230kn al sa pentium procesorom i 540 grafom, i hp-a g6 sa amd procom i 7670 za slicnu cijenu

al ovi ljenovo je minimum kaj meni treba da posle ne lupam glavom po tastaturi i govorim sam sebi majmune sto nisi dao parsto kuna vise i uzo bolje(btw ovo pisem na nekom hp 635 sa nekim jadnim amd-om i integriranom grafom,jadan jedva dise)

do vikenda ga idem kupit, i vjerojatno u taj prosat to mi je blizu pa cu postat dojmove{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 19:14 (ED63).
15 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Kako svi deklariraju garanciju od 12 mjeseci (osim Asusa (24) i Della836)), kad je po zakonu EU i Hrvatske minimum 24 mjeseci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Kako svi deklariraju garanciju od 12 mjeseci (osim Asusa (24) i Della836)), kad je po zakonu EU i Hrvatske minimum 24 mjeseci?

Po kojem zakonu?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
neaktivan
cecenac kaže...
the_dammed kaže...

Po kojem zakonu?

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/dali-nas-varaju-garancijom-manjom-2-god/173286.aspx

Možda je to ipak tema za sebe.

12 godina
neaktivan

kupio sam 

Acer prijenosno računalo Aspire V3-771G 
11 godina
neaktivan

kupujem Asus  K53SM-SX049,

kupujem po prvi puta preko net pa me zanima, u kojoj je trgovini najpovoljniji?

dali se trebam prijavit kao korisnik da bi mogao kupit preko stranice trgovne?

dali se placa postarina kad se isporucuje van zg-a. i koliko treba da stigne?

dali moram u postu po njeg ili mi dovezu kuci?

placanjem pouzecem dal se racuna kao gotovinsko placanje?

planiram veceras kupit pa do vikenda da mi stigne.hvala

0 0 hvala 1
14 godina
ED63 kaže...

evo i ja sam surfal u potrazi za novim lapom do nekih 3800kn

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=4978

taj g580ah je izronio kao najkompletniji zbog kombinacije proca i grafe, a mislim ga koristit prvenstveno za gejming(tj "gaming"-WoT, Cross Fire, makar mi je stari vrtil krizu na high, far cry 2 i krizu 2 na medium sve u full screen{#})

posto mi je ukraden acer (vidi po moj pc) 7740-i5 430m 2.26, 4 ram, 5650 1gb ddr3, 1600x900 17"

ovaj ga dere u svim aspektima-i3 2328 2.20,4 ram-max 16, gf 635m 2gb ddr3, 1366x768 15.6" sve ce radit brze za malo para

a kolko sam vidio kuciste izgleda cvrsto i mislim da je metalno-nek me neko ispravi ak grijesim,dok je moj acer bio plasticni

gledao sam jos nekoliko proizvodjaca i modela,al se lenovo pokazalo kao najkompletnija ponuda,a ovi gore model ima najzaokruzenije komponente

naravno,moze i jeftinije,nasao sam i acera za 3230kn al sa pentium procesorom i 540 grafom, i hp-a g6 sa amd procom i 7670 za slicnu cijenu

al ovi ljenovo je minimum kaj meni treba da posle ne lupam glavom po tastaturi i govorim sam sebi majmune sto nisi dao parsto kuna vise i uzo bolje(btw ovo pisem na nekom hp 635 sa nekim jadnim amd-om i integriranom grafom,jadan jedva dise)

do vikenda ga idem kupit, i vjerojatno u taj prosat to mi je blizu pa cu postat dojmove{#}

Javi dojmove.I ja ga gledam uzeti.

12 godina
neaktivan

Pozz svima..
-treba mi laptop za fax, ništa posebno..word,pp,excel,internet...

zanima me što mislite o Konzumovoj ponudi, Notebook Compaq Presario CQ58-252SM?

procesor: AMD Dual-Core E300 APU 1,4GHz,

chipset: AMD A68M FCH,

zaslon: HD BrightView LED,

grafika: AMD Radeon HD 7310,

medij:SuperMulti DVD-R/RW DL,

čitač kartica, ugrađen 10/100 BASE-T Ethernet LAN,

bežična mreža 802.11b/g/n, web kamera sa mikr.

ulazi: 1 HDMI, VGA, 3x USB s Windowsima 8 za 2598kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 20:57 (kia3).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav forumaši !

Jel može preporuka nekog laptopa na području Vukovarsko- srijemske ili osječko baranjske županije da ima garancijzu (nebitno da li je iz trgovine ili rabljeni) do 3000 kn za faks ?

Unaprijed zahvaljujem !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koja je grafička bolja i koliko?

AMD Radeon HD 7730M 2GB

Nvidia GeForce GT 635M 2GB

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
titan kaže...

AMD Radeon HD 7730M 2GB

AMD Radeon HD 7730M 2GB za kojih 15%

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 16:22 (PoloMarko).
14 godina

Večer ljudi, evo imam jednu zamolbu za vas. :)

Dakle, moj frend kupuje laptop pa me zamolio da se među vama iskusnima raspitam što je najbolje što se može dobiti za 3000 kuna +/- 200 kuna. :) Komp je uglavnom za surfanje, ali poželjno bi bilo da može pokreniti i izvoditi neke igre kao šta su LoL ili slično na prihvatljivom framerateu. :) Hvala vam na pomoći.

Pozdraav!

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
titan kaže...

AMD Radeon HD 7730M 2GB

7730 je radjena u novoj tehnologiji 28nm sa tehnologijama stednje struje, 25w i prima ddr3 2gb

635 je generacija prije,40nm,ide do 35w,i moze uz ddr3 primit i gddr5-mada su rijetki primjerci u hr sa gddr5 i tad je malo bolji i brzi od amd-a, posto je gdd5 brza memorija i sa vecim tdp-om moze bolje vrtit igre,na malim rezolucijama cak i mozes stavljat na high-opet zavisi od ostatka konfiguracije,ima te kartice u 4 varijante pa ti vidi,al mislim da tek kad ga kupis odvrtic gpu-z da znas tocno

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html

ak uz to dobis i novi ivy bridge procesor,imas platformu za igre sa razumnim postavkama,plus sve nove tehnologije za stednju struje kad se ne igras,ak kupujes pametno gledaj da ti otprilike sve komponente koje se NE MOGU mijenjati budu nove generacije

laptop je brz onolko kolko je njegov najslabiji dio spor,tj usko grlo

koji bi ti uzeo,postaj link da mozemo bolje procijenit

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 3:43 (ED63).
11 godina
neaktivan

Pozdrav!

Tražim laptop sljedećih karatkeristika pa me zanimaju preporuke. Cijena do 5000kn maksimalno.

Veličina do 15.6", ram barem 4gb, HDD nije bitan, vjerovatno mijenjam za SSD jer mi netreba memorija nego brzina, grafička može integrirana, samo da je procesor što bolji, da nije pretežak/debeo i kvalitetan trackpad pošto ću ga često koristiti na faksu.

Potrebe su grafički dizajn, web dizajn, programiranje. Vjerovatno nikad ne ću ni instalirati igricu na njega. 

Svidio mi se asus asus k55a-sx063 i asus k55a-sx071, al njih nešto više nema, ne znam zašto. 

Isto tako prijatelj uzima laptop cijena do 4000kn maksimalno, isti zahtjevi kao i ja, pa reko da i za njega pitam ako ima kakva preporuka.

Hvala unaprijed! 

0 0 hvala 0
12 godina

Acer i HP su tu negdje, 630m je mrvicu jaca od 7610m. Meni je Acer ljepsi, a s HPom imam dosta losih iskustva, slabi vijek baterije, pregrijavanje, frendu otkazao hard nakon mjesec dana itd. S Acerom (a imao sam ih do sada 2) nikad nista. Nema ti tu pravog odgovora, tvoja odluka :) ako imas vremena procitaj recenzije na netu izmedu ta dva laptopa sigurno ce ti pomoc odabrati :)

13 godina
neaktivan

pozdrav, da li mi ima neko preporuciti sta bi se moglo kupiti za nekih 650 eura a da nije neko s.anje od lap topa.

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...
titan kaže...

AMD Radeon HD 7730M 2GB

7730 je radjena u novoj tehnologiji 28nm sa tehnologijama stednje struje, 25w i prima ddr3 2gb

635 je generacija prije,40nm,ide do 35w,i moze uz ddr3 primit i gddr5-mada su rijetki primjerci u hr sa gddr5 i tad je malo bolji i brzi od amd-a, posto je gdd5 brza memorija i sa vecim tdp-om moze bolje vrtit igre,na malim rezolucijama cak i mozes stavljat na high-opet zavisi od ostatka konfiguracije,ima te kartice u 4 varijante pa ti vidi,al mislim da tek kad ga kupis odvrtic gpu-z da znas tocno

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html

ak uz to dobis i novi ivy bridge procesor,imas platformu za igre sa razumnim postavkama,plus sve nove tehnologije za stednju struje kad se ne igras,ak kupujes pametno gledaj da ti otprilike sve komponente koje se NE MOGU mijenjati budu nove generacije

laptop je brz onolko kolko je njegov najslabiji dio spor,tj usko grlo

koji bi ti uzeo,postaj link da mozemo bolje procijenit

Ta grafička je u kombinaciji sa:

- Intel Core i7 procesor 3612QM Ivy Bridge / 2.1GHz / 3.1GHz Turbo

- 8GB (2x4) 1600MHz Dual Channel DDR3

- 1TB Serial-ATA (5400 okr/min)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 19:21 (titan).
11 godina
neaktivan

zanima me jel se isplati narucit laptop iz amerike...mozda prek ove stranice http://www.globalshop.net/df_web_pages/cb_home.aspx kakva su iskustva...pise za vecinu laptopa free shipping...al vjerojatno ima nekih dodatnih troskova...carine itd...pa ako neko zna nesto o tome

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

HP 630 A1D72EA ili ACER Aspire 7750ZG (B944G50Mnkk)

Koji bi laptop bio bolji za igre?

Hvala {#}

2 HP 630 A1D72EA
5 ACER Aspire 7750ZG

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice