Toshiba satellite A300-nakon pada neće da boota

poruka: 1
|
čitano: 1.319
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Toshiba satellite A300-nakon pada neće da boota

Pozdrav

Imam navedenu toshibu i nakon pada nece da boota disk. Tu večer kad je ispao pokrenuo sam ga i čulo se da disk preskače, sljedeće jutro stavljam SSD (na kojem je win7 iz stolnog računala) u laptop, pokrećem pojavi se win logo i odmah za njim BSOD s porukom ''da se ne ošteti spriječen je boot bla bla''...

Spajam HDD na stolno računalo, očita ga normalno, kopiram 9GB važnijih stvari, vraćam ga u laptop, ne čuje se ono preskakanje. Laptop prođe onaj toshibin screen, mogu u Bios, mogu birati bootabilne ulaze etc. Bios vidi HDD, sve izgleda ok u Biosu.

Pustim normalan boot, pojavi se kursor u lijevom kutu, na lampici za HDD vidim aktivnost HDD-a blinka par sekundi i isključi se, tu sve staje...kursor blinka ali se komp ne boot-a. 

Napravim bootabilni USB sa novim biosom, flasham bios, sve prođe ok, opet kursor i ne ide dalje. 

Da zaboravio sam napomenuti da sam HDD formatirao i instalirao win7 bez ikakvih problema sve na tom laptopu. 

Znači, instaliram win na njegov disk, flasham bios, mogu ući u bios ali neće da load win 7.

Još sam i rastavio laptop da vidim jel nešto slomljeno, nisam ništa vidio. 

znači sa njegovim HDD-om blinka, sa SSD-om dođe do win logoa nakon kojeg se pojavi BSOD

itko?

hvala

Mako
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 4:01 (Mako).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice