Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.012
|
čitano: 3.869.132
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Malo kasnim sa objavom ali bolje ikada nego nikada 

Bolja polovica je točno znala koji upgrade je bio sljedeći na redu pa je došao pod bor 

HyperX Cloud Alpha

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2024 10:03 (ibme74).
4 mjeseca
Slike vašeg Hardvera

.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo mene opet. Nije 1Tb, već 2TB. Mislim si ono, k vrapcu zašto ne? Igre dolaze sa sve većim instalacijskim paketima, sam audio video sadržaj kojim se bavim rekreativno isto postaje sve glomazniji. Ako sam sa 500GB na 970 EVO bio miran šest punih godina, sa 990 PRO budem barem tri puta toliko (šala ofc). Vjerujem da sam miran pet godinica, barem. 

Nova igračka Samsung 990 PRO 2TB 

p.s. zaboravih napisati cijenu. Uzeo sa Futurat.it, izašlo me 180€ sa 10% popusta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2024 16:33 (Sideswipe).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigao wood panel za Lian Li A3 kuciste i to je to

13 godina
suspendiran
Slike vašeg Hardvera

Raidmax i800 stigao.  57 eura sa 4 fana i dostavom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2025 21:00 (Cryogenic).
4 godine
Slike vašeg Hardvera

Stiglo novo kablovinje, konfa, hdd-ovi a i prostor iza mbo prodisali
Nevjerovatno da se evo do 2025  sata kablovi nisu makli s mjesta ovi tanki su vjerovatno jedini takvi u ovom cijelom malom jadnom svemiru

4 godine
Slike vašeg Hardvera

Falilo mi je visine pa sam zel novi nosac za monitor

Arctic x1 3d! Hm nema veze s AMD i njihovim nazivima za cpu!
Odlicna stvar za live pozadine, radi perfekšn!
https://store.steampowered.com/app/431960/Wallpaper_Engine/
https://4kwallpapers.com/technology/intel-processor-9784.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2025 20:19 (Boris grozni).
7 godina
Slike vašeg Hardvera

To je to od mene za iducih 5 god 🫡

4 godine
Re: Slike vašeg Hardvera

Napokon se domogao novih sluški, jos na akciji!
EPOS Sennheiser GSP 300!
Odlicne
U plavoj boji naravno

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2025 20:33 (Boris grozni).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Razmišljam si prošli vikend da li mi zaista treba novo kućište. Dođem do zaključka da mi je sadašnje totalno ok, nakon pregledanih ponuda svih boljih web šopova u nas. Malo se zabuljim u kućište i pitam se zašto bih ga uopće mjenja i ne znam zašto mi je to palo na pamet. U roku 2s saznam. Glavni vent je opet počeo izpuštati prduckajući zvuk.  Reko, što sad? Pogledam malo u livo i ponovo se zateknem kako buljim u ventove od CPU hladnjaka. Pa zar nebi trebalo biti tih ventova za kupit, onako u paketu, hm?

I tako, brže bris na Dojčland Amazonče i bum! Kad ono 20, paz sad, 20€ kutija sa pet komada, da sa pet cjelih komada. Provjerim u opisu da li su to isti ventovi C12C-S, jesu. Brže s tim u košaru i da su idući tjedan odmah tu! Normalno, sve recenzije na tubari su dale same pohvale (neć ja bilo šta uzet). Kad sam već na Amazonu reko ajde odmah i HUB (razvodnik). Eto, i tako evo opet veselja i divljenja. 

Odličan protok zraka, volumen, tihi, šareni, svitle lipo u tri lipe i nemogu se izčudit dva dana kako to lipo bljišći. 

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Nakon dugo vremena u penziju isprašio Phanteks P500A i Corsair H115i..

pa uzeo novi case, vodeno i ventove:

• Antec Flux Pro
  • Liquid Freezer III 420mm
  • Arctic P14 Max ventovi

Malo pod "stare" dane laganica slaganje, pimplanje i guštanje.. da se prisjetim kak je to.. bome sam 3 dana sve slagao, penzionerski kak bi se reklo. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice