T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.843
|
čitano: 6.829.454
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: T-Com Internet
Ne znam da li je ova tema pravo mjesto za ovaj post, da li tko koristi multim sim opciju uz unlimted tarifu? Nemam pametni sat i htio bih uzeti tu dodatnu karticu koju bi koristio u drugom mobu, potrosnja bi bila oko 15gb mjesecno. Moze li netko podijeliti svoja iskustva ako koristi sim karticu koja nije u satu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
myfiles4you kaže...
Ne znam da li je ova tema pravo mjesto za ovaj post, da li tko koristi multim sim opciju uz unlimted tarifu? Nemam pametni sat i htio bih uzeti tu dodatnu karticu koju bi koristio u drugom mobu, potrosnja bi bila oko 15gb mjesecno. Moze li netko podijeliti svoja iskustva ako koristi sim karticu koja nije u satu?

multisim ti ima samo 10 gb, nakon toga nisam siguran jel ne radi vise ili se smanjuje brzina

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
13 godina
Da li ce raditi u uredjaju koji nije sat? Jer do nedavno je pisalo da HT zadrazava pravo blokiranja sim kartice?
16 godina
Nisam probao nazalost...ako ima netko da je, nek napise iskustva
3 godine
T-Com Internet

Od sutra HT 3G mreža ugašena u cijeloj HR :)

"Posljednja gašenja 3G mreže na područjima u Hrvatskoj će se odvijati do 21. siječnja 2025. godine nakon čega se 3G mreža više neće moći koristiti."

https://www.hrvatskitelekom.hr/gasenje-3G-mreze

Frekvenciju 900 MHz, band B8 (10 MHz) sa 3G-a prebacuju na 4G što već vidimo i mapiramo u mjestima di je 3G ugašen pol godine no ne pojavljuje se odmah na 4G-u nego sa zakašnjenjem i po par mjeseci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Tirkiz kaže...

Od sutra HT 3G mreža ugašena u cijeloj HR :)

"Posljednja gašenja 3G mreže na područjima u Hrvatskoj će se odvijati do 21. siječnja 2025. godine nakon čega se 3G mreža više neće moći koristiti."

https://www.hrvatskitelekom.hr/gasenje-3G-mreze

Frekvenciju 900 MHz, band B8 (10 MHz) sa 3G-a prebacuju na 4G što već vidimo i mapiramo u mjestima di je 3G ugašen pol godine no ne pojavljuje se odmah na 4G-u nego sa zakašnjenjem i po par mjeseci.

To je ok.

Zanima me zašto jednostavno ne objave raspored 2G, 4G i 5G frekvencija, jer se to mijenjalo s godinama. A zgodno je znati zbog mobitela koji se kupuju izvan EU, pa da se zna koje frekvencije mobitel podržava ili ne. Sada kada je sve promiješano, još je važnije znati.

Jedino što sam pronašao su frekvencije ali ne i koje generacije mobilnih mreža ih koriste.

https://www.hakom.hr/UserDocsImages/2023/radiokomunikacije/Baza%20radiofrekvencijskog%20spektra_hrv_nakon_2024.pdf?vel=226869

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2025 17:50 (zelenapaprika).
4 tjedna
T-Com Internet

3G mreža iskreno više ni nema smisla, ali pod uvjetom da je svugdje najmanje 4g infrastruktura.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2025 17:27 (Iole).

0 0 hvala 0
13 godina
Da li netko moze podijeliti iskustvo. Koju je najbolju cijenu uspio dobiti u neko prethodno vrijeme za internet i telefon. U pitanju je postojeci korisnik koji ima racune za ove dvije usluge u prosjeku 35€.
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 mjeseca
T-Com Internet

Pozdrav ljudi! Molim vas za malu pomoć. Naime zivim u Zagorju u selu koje nema baš neku mogucnost interneta, ali uspio sam isposlovati 5G ruter i antenu od T-coma.

E sad, brzina je super(naspram prije) - 50+ mbps, ali PING je problem..

Ping varira od 50 pa nekad skoci do 300,nekad do 500.. Igram Battlefield, znate svi sta je multiplayer s takvim pingom..

Sad ja vas pitam, kako da si pomognem s Pingom, ako uopce ima pomoci?? 

Konfa je nova, spojen sam naravno kablom.. 

Ruter je Arcadyan VRV9518BAAX24-B-2C i antena neka bijela mala vanjska 

Đuki

0 0 hvala 0
16 godina
nema pomoci, mobilni internet nije predviden za gaming, moguce je donekle smanjit smetnje sa antenama ali to je to, previse toga utjece, imao sam 4 god mobilni internet i bilo je mj kad je radilo super i bilo je kad nije, a zadnje 2 god su bile katastrofalne pa sam presao na starlink
2 mjeseca

Od kud si? Kako funkcionira Starlink? Koliko je ulaganje? Kako si zadovoljan? Ping? 

Đuki
16 godina
slavonija, u cijeloj HR je isto za starlink, ulaganje 350 eur, 50 eur mj, ping stabilan, 50 do 70 ali nema ludih skakanja na 300 ko na mobilnoj....također brzina je skoro uvijek iznad 300 mbps, u zadnje vrijeme mi ide oko 450 do 500 mbps, neznam jel musk sta radio sa satelitima :), ugl sam sebe psujem sto to nisam ranije uzeo, jer sam dosad promjenio hrpu routera sve je bilo dobro na kratko i onda je krenilo nizbrdo...jedini manjak ovog starlinka je cijena, i opprema i mjesecno je skupo ali kad krenes koristit i vidis da nemas problema nije ti zao
12 godina
T-Com Internet

Pozdrav.

S obzirom da mi istice ugovor brzo, jel se jos uvijek moze izvuc koja nelosa ponuda referencirajuci se na onaj Cijenik proslih i proteklih ponuda?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice