A1 kućni internet - optika izdvojena tema

poruka: 945
|
čitano: 617.178
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 mjeseca
Re: A1 kućni internet - optika

Od 1.1.2024 je hakom naredio da je obavezno moguce, moraju ti dat podatke za konfiguraciju

16 godina

Ako imaš samo samostalni interent onda možeš koristiti svoju opremu i nemoraš ništa korsiti od telekom operatora.

Oni su ti dužni dati konfigiraciju da možeš konfigururatri svoju opremu.

Dok ako imaš duo ili trio play, onda moraš koristiti njihovu opremu.

Hočeli ti operator dati mogučnost bridge moda to je njihova dobra volja.

Bar sam ja tako shvatio kada sam malo proučavao odluku HAKOM.

fluffy_inside
6 godina
Bok,
Uzeo bi optiku u A1, zanima me da li se ta opticka nit smije postaviti uzduzno ispod alu profila na kojem je led traka, jer je ispod utor i taman moze proći?
I da li se mora npr. silikonirati ako ide u čošak zida ili smije samo visiti, tj. biti otvorena?
Hvala

0 0 hvala 0
8 godina
A1 kućni internet - optika

Sto sada dijeli A1 za produljenje ugovora? Istekao mi prije nekoliko dana, imam optiku, TV, fixni, mobitel i jos nekih stvari.

Sto sada nude? Da li je bolje nazvati call centar ili otici u poslovnicu?

0 0 hvala 0
4 mjeseca

Smije, ne smije se samo previse pigati ni stiskati jer je nutra staklo

16 godina
Kosturko1 kaže...

Sto sada dijeli A1 za produljenje ugovora? Istekao mi prije nekoliko dana, imam optiku, TV, fixni, mobitel i jos nekih stvari.

Bolje nazvati i tražiti popuste, ako ti ne daju traži drugog operatera. U poslovnici daju uvijek skuplje ponude.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
17 mjeseci
Kosturko1 kaže...

ja uzeo projektor nekakvih 300 eura koliko se sjećam i PS5 Slim za 189 eura.

12 godina

Pozdrav ekipa, trebao bi mi admin pass za zte f8648p ako tko ima da vidim ima li kakav interface za konfigurirat easymesh posto me zaj***** tp link c64 koji nece postane satelit sto god da napravim. 

0 0 hvala 0
17 mjeseci
jpantalon kaže...

Pozdrav ekipa, trebao bi mi admin pass za zte f8648p ako tko ima da vidim ima li kakav interface za konfigurirat easymesh posto me zaj***** tp link c64 koji nece postane satelit sto god da napravim. 

piše ti na naljepnici na routeru. korisnik je "user", a password ti tamo piše.

12 godina
trazim administratorsku lozinku, ne korisnicku. Nema interfejsa za easymesh u obicnom sucelju. hvala svakako!
8 godina

nećeš to dobiti / naći. Ne daju i za sada nema poznati način kako zaobići zaštite i dobiti admin pass...

12 godina

Dragi moji znalci. Problem je slijedeći-MOLIM savjet;
Optika u stanu od A1 brzina 2 Gbit/s i upload 1 Gbit/s
Imam Lenovo Legion laptop WiFi 6 i mrežnu realtekovu PCIe Family Controller karticu on board 1 Gbps!!!
Koji je najkvalitetniji konverter ( ako može link) sa USB-c Male na UTP Female
da bih na laptopu mogao iskoristiti 2 Gbps koje mi njihov router A1 omogućava. Vidim ima toga na Amazonu i Ebay-u sijaset, ali ne znam što STVARNO vrijedi i kojim adapterom ću ostvariti najveće brzine !!! Unaprijed zahvala svima, a posebno znalcima,
Jasmin Bojić

0 0 hvala 0
12 godina

Hvala Ti na odgovoru, osnova zašto sam pitao ljude ovdje je slijedeća:

Kći mi živi i radi u Singapuru. Tamo je putem Neta naručila USB3 na UTP deklarirane brzine Gigabitnog LAN-a. Naravno, priča za malu djecu. Doma na Knežiji imam optiku 1Gb/sec u downloadu i kad pustim UTP na taj adapter pa u USB 3.0- STATIVA. To je razlog što sam vjerovao da netko KORISTI neki adapter i da iz prve ruke može posvjedočiti brzinu koja je deklarirana. U svakom Ti slučaju hvala, i samo za kraj, možda Ti imaš taj adapter i znaš is prve ruke da STVARNO propišta 2 Gb/sec.

LP

Jasmin

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2025 18:09 (Nemucimenadimkom).
15 godina

Da, ovaj adapter radi na 2.5Gbit brzinama.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice