Nemam ugovornu obvezu, kod mene i dalje 1 Gb/s.
A1 kućni internet - optika
- poruka: 703
- |
- čitano: 373.161
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Dali tko zna jeli moguće promjeniti DNS na A1 Huawei routeru HG8145V5 ?
Jos uvijek funkcionira, ja sam prije par dana mijenjao.
Dali tko zna jeli moguće promjeniti DNS na A1 Huawei routeru HG8145V5 ?
https://forum.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/a1-kucni-internet-optika/254669.aspx?page=10&jumpto=6411968&sort=asc&view=flat
Jos uvijek funkcionira, ja sam prije par dana mijenjao.
Nedozovoljava mi telnet, prekida konekciju odmah po callu na spajanje
Ja sam imao paket 1/0,5 i preko noći je pao na 300/150. Nikakve obavijesti - ništa.
Na računu i dalje piše Turbo Internet, u 3 mjesecu sam prešao sa Super na Turbo i radilo super do nedavno.
Bezveze idem provjeriti brzinu i skužim da su smanjili, onda naišao na ovu temu. Ne razumijem da takvu promjenu naprave bez ikakve obavijesti?
Ista stvar i kod mene. Jesi ih probao zvat možda? Ne kužim otkud im pravo za takvo nešto..
Da, prijavio sam kvar i trebao je doći tehničar, ali u međuvremenu je brzina vraćena.
Ne znam zašto i koji je razlog, ali eto sve je ok.
Možda je bilo do uređaja kojim sam testirao, ali ipak mislim da su nešto mijenjali na svojoj strani.
Da, prijavio sam kvar i trebao je doći tehničar, ali u međuvremenu je brzina vraćena.
Ne znam zašto i koji je razlog, ali eto sve je ok.
Možda je bilo do uređaja kojim sam testirao, ali ipak mislim da su nešto mijenjali na svojoj strani.
Imam isto 1000/500, i još je uvijek ta brzina.
Sad sam provjerio dostupnost A1 na mojoj adresi i kaže da je dostupan samo MegaNet 300/150, a GigaNet nije dostupan
Hmmm, meni normalno prođe...
Treba propustiti telnet, onda radi !
-kod svih routera je to opcija koja se mora prvo omogućiti, pristup kroz wan port, defalutno blokirano.. a tad ovisno o opcijama-softu ostalo kao port-servis i sl.
-osim što kod pojedinih modema-operatera ovisno o firmwareu ili serveru koji modificira config to ne mora raditi, recimo ostaje diseblirano neovisno o promjeni +save&reboot..
Meni prolazi i bez nekog posebnog omogucavanja pristupa.
Nisam nista posebno podesavao po routeru jer sam ga nedavno resetirao (zbog nekih drugih problema) i nakon toga sam samo promjenio SSID i WiFi password, ostalo nisam dirao.
Zar se preko Moj A1 sučelja ne može povećati brzina? Moram zvati korisničku?
Imam optiku 200/100 a znam da u zgradi ide 1000/512
Zar se preko Moj A1 sučelja ne može povećati brzina? Moram zvati korisničku?
Imam optiku 200/100 a znam da u zgradi ide 1000/512
Optika ti je trenutno na starim paketima (tvoj) 200/100, na novima 300/150 a ponegdje je moguće 2000/1000.
1000/500 je veca brzina na starim paketima, koja se ne moze aktivirati nakon 21.8. ove godine.
Pozdrav,
može pomoć oko tumačenja ovih speedtest rezultata?
Ping:
Idle latency 9ms
Download latency 8ms
Upload latency 99ms
Zašto upload ima ovoliko odstupanje?