Mozda nije foobar niti JRiver, ali mislim da je svakako vrijedno pogledati/razmotriti:
https://www.plex.tv/plex-pass/
Ja ga imam na mobu i kompu koji mi je media plejer/server, free verziju i stvar je dobra, a odlicna za one koji imaju multiroom...za filmove i glazbu jedna jako jako kvalitetna opcija po meni, kolega ima doma smart tv u spavacoj sobi, dnevnom boravku, djecjoj sobi i sve si shiba preko plexa i ne moze biti zadovoljniji s njime...
Mjesecna pretplata je 30 kuna, lifetime je 800kn, s kojim imas i plexamp i svasta nesto, unutar plex appa integriran je i Tidal, tako da tko ga koristi jos jedan plus, a čini mi se da se čak i dobije popust na tidal ako uzmes plex...
Ne, hvala, tako nešto zaista ne trebam. Pogotovo što se plaća
Obični besplatni foobar (što i koristim), sa app na mobu i tabletu za komandu play, pauza, stop i skok na slijedeći folder u hijarhijskom stablu mapa, zapravo u abecednoj listi mojih albuma/foldera i gotovo.
Nikakve me dodatne mogućnosti ne zanimaju, a najviše me samo zanima (potencijalna) razlika u zvuku, za koju se neki kunu da ju čuju. Eto, jasnije ne znam reći. Glavni rivali - foobar vs Jriver. Dakle, samo play DSD/dsf, FLAC i WAV glazbe na laptopu, sa kojeg USB kabelom signal ide u vanjski DAC. Gotova priča.