Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.102
|
čitano: 1.698.039
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
vrinho kaže...

Ne znam za ovu linkanu tipkovnicu ali ovo je kombinacija kod mene koju apsolutno preporučam.

Miš (R1 pro max) + tipkovnjača Aula F99.

Imam dva ta miša i dvije tipkovnice za doma i na poslu i sve radi bez problema, miševi su kupljeni na proljeće a tipkovnice prije godinu dana. Ako ti prekidači na tipkovnici ne pašu, naručiš i staviš druge a imaš mnogo opcija.

Trenutno bi za oboje skupa platio oko 120€ minus kuponi.

Imaš i Aula F75 ako ti je draži taj layout, znači još te jeftinije ispadne skupa s mišom, ispod 100€.

ma da,tako sam i uzeo,odnosno mis r1 pro max i aulu f75,s tim da kod tipkovnice uzeo neku crnu,ne znam jel postoje neke razlike,ima ih vise a nije mi se dalo previse citat

...potpis nije potreban...
15 godina

Boja tipkovnice je po izboru a najvažniji su switchevi, ja sam si doma ugradio ove pa ako ćeš razmišljati nekad o swapu trebaš uzeti ovakve 5 pinske ali mislim da bi 3 pinski išli koliko čitam.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
17 godina
intelpro kaže...

Preporuka za veliku gaming podlogu? Isto neka sa alija ili?

za miš r1 pro

EndgameGear MPC 890.

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Miš ne, a podloga ne znam.

17 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Molim preporuku za bežični miš većih dimenzija, palm grip. Može i Kinez. Prednost manjem broju dodatnih tipki. Budžet do cca 50 eura.

Do sad sam bio zadovoljan s Func MS-3, no počeo je odlaziti.

~ Carpe Noctem ~

0 0 hvala 0
12 godina
Spectre kaže...

Molim preporuku za bežični miš većih dimenzija, palm grip. Može i Kinez. Prednost manjem broju dodatnih tipki. Budžet do cca 50 eura.

Do sad sam bio zadovoljan s Func MS-3, no počeo je odlaziti.

Pogledaj Mchose (bas na njihovoj stranici) i tipa medium mis za vece ruke, imas 7 razlicitih kopija popularnih miseva pa odaberi koji ti pase i svi su ti do 50e (ja sam direkt sa stranice uzeo, nisam placao nikakve dodatne namete i slicno).

15 godina
Ja isto koristim palm grip i rijetko koji pase, najvise zbog prevelike "rupe" u sredini dlana, nebitno koja duzina misa, tj. preniski hump.

Prvo uzeo Razer Basilisk, jer obavezno moram imati odmoriste za palac, ali taman premali hump te desna tipka prelazi na desni bok, a ja na tom cosku upirem prstenjakom - sklize/ispada iz ruke koja se grci zbog humpa... inace super ostalo... popizd...

Kineze mi se ne da isprobavati u nedogled, a na kraju zavrsio, neocekivano, na Razer Pro Click V2 - sve pase. Morao sam naruciti direktno od njih (stiglo za 3 dana).
17 godina
Mad Ant kaže...
Ja isto koristim palm grip 

Savjetovao bih da se odvikneš od najnezdravijeg i najnepreciznijeg gripa.

15 godina
Druge gripove ne volim i smatram ih iritantnim za koristenje u igranju. Moj bi zapravo bio nesto između palm i finger, ali cisti finger mi je zesci no-no, pogotovo nakon toliko godina navike. Posao je druga stvar.
17 godina
Mad Ant kaže...
Druge gripove ne volim i smatram ih iritantnim za koristenje u igranju. Moj bi zapravo bio nesto između palm i finger, ali cisti finger mi je zesci no-no, pogotovo nakon toliko godina navike. Posao je druga stvar.

Ako su ti prsti izdignuti i samo dio dlana dodiruje stražnji dio miša, to nije palm grip, to je fingertip. Možda misliš na claw gdje se miša samo drži jagodicama bez kontakta s dlanom? Fingertip i slični hibridi su OK.

15 godina
Ja bih rekao između jer jos uvijek dobar dio dlana dodiruje/gura misa, cisti finger isto ne pase, tj. grci dlan... Zato mi i smeta kad desni gumb prelazi desni rub (kao kod Basiliska) gdje mi je prst naucen, mali detalj ali sve shebe
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice