E ovako.....ja bi želio da znam gdje u zagrebu ima kupit gamerski miš i gdje su najjeftiniji....jer ja dolazim iz Mostara...pa ako neko ima da pomogne nek pomogne!!!!
I još jedno pitanje Logitech G5 ili Dead adder....
Hvala vam!!!!
E ovako.....ja bi želio da znam gdje u zagrebu ima kupit gamerski miš i gdje su najjeftiniji....jer ja dolazim iz Mostara...pa ako neko ima da pomogne nek pomogne!!!!
I još jedno pitanje Logitech G5 ili Dead adder....
Hvala vam!!!!
Na ovoj stranici bi trebao naći sve što te zanima.
Klikneš na ime svakog dućana i imaš link na taj dućan i piše ti gdje se nalazi, moja preporuka su ti ADM i Links, HgSpot ne jer su se pokvarili odavno. Za ostale dućane ti je najbolje provjeriti telefonom imaju li miš koji želiš jer neki ne promijene status količine proizvoda na svojim stranicama.
Hvala ti ;)
Hvala ti ;)
A na ovo drugo pitanje???
Nemoj pisati više postova za redom jer ćeš dobiti opomenu od moderatora, još si početnik pa ajmo reć da neznaš ali nikako i nikada nemoj pisati tri posta za redom znači da su tvoja tri a između nema ničijih drugih, ako nekaj zaboraviš onda klikneš na "uredi" s desne strane.
Ako hoces bezžični miš moja preporuka je Logitech MX Revolution. Evo ja ga osobno imam vec oko godinu dana i radi ko zvjer. Nemas prekida u komunikaciji recivera i misa jer je wireless a ne bluetooth, a baterija drzi oko tjedan dana. Napuni se za dva sata. A igre također rade ko na zicanom misu...
Rađe G5
pozz
Sory sta će seljak tek se registriro xD
A šta mislite o Intelli 3.0
http://news.cnet.com/i/ne/p/2006/IntelliMouse_210x333.jpg
Edit:Odluci sam se da cu uzet Logitech ali neznam koji :P