World of Warships izdvojena tema

poruka: 2.605
|
čitano: 219.511
|
moderatori: DrNasty, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
online
Re: World of Warships

Ma njima u inat izgrandaj PR for free i boli te taki, u INAT!!!!! Daj se ne uzrujavaj, i doleti na Disc koji put ;)

 

PS Evo ti ovaj kralj bog isus igre; vidim da ste se par postova iznad bunili na profil prosjecnog igraca :D https://i.redd.it/u9comdr0qj441.jpg


 

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2019 18:20 (Jovanka).
8 godina
offline
World of Warships

Ma bacim jednu ili max dvije partije i gasim. Naletim na disc kad budem malo više imao vremena 

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: World of Warships
ED63 kaže...
VooDooZg kaže...
Od dana kad je Conqueror izašao vidlo se kam idu, ... o Kremlinu necu ni pričati ....

Hvala Bogu da sam na vrijeme otišao, vi i dalje "užiavajte  

 nesto ti to puno znas o svemu sinko, a kako znas kad si odustooo

 

 

Slučajno otvorio prvu stranicu i neki 5-6 post tvoj još 2015 i onda sam ja dalekovidan 

 

 

 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2019 15:28 (VooDooZg).
3 godine
offline
World of Warships

predugo traju moje sumnje vezano za wg i mm tako da ću ipak napisat

 

wg me banirao dosta puta zbog dugog jezika i to samo po sebi nije čudno jer se to vjerovatno događa svima,ali nikad nikoga nisam vrijeđao nego uglavnom komentirao igru.

 

eto možda sam par puta nekom napisao da je debil ili idiot u to u chatu,nikad u pp kao što to znaju neki bolesnici raditi...uglavnom,da ne duljim,prošli mjesec 14 poraza za redom.

 

kažem sam sebi,nije to  igra za mene (winrate 47,60%),ipak sam lik 50+ pa kažem treba to prepustit mlađima...nakon petog-šestog poraza počnem gledati kakvi su ostali igrači.

 

u mom teamu više od pola gori od mene a u suparničkom svi bolji i svi plus 50%...ajde neka,dogodi se jel..prošli tjedan 10 poraza za redom,ista stvar,samo sad pogledam poslije

 

nekoliko poraza i ne mogu virovat..teški autsajderski mm-

 

ovi s kojima je nemoguće pobijediti...maloprije opet,7. poraz za redom...kod njih 10 igrača od 50-55%,midway 64% i jedan 48%

 

u mom teamu midway 42%,6 igrača od 43-47%,ostalih 5 oko 50...ova zadnja partija me raspizdila jer je bila gotova za 6 minuta  ...dobro su me isprcali,svaka im čast

 

očito im je malo mojih premium 10 eura pa mogu...eto...živili i svako dobro 

 
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: World of Warships
rodjo1608 kaže...

predugo traju moje sumnje vezano za wg i mm tako da ću ipak napisat

 

wg me banirao dosta puta zbog dugog jezika i to samo po sebi nije čudno jer se to vjerovatno događa svima,ali nikad nikoga nisam vrijeđao nego uglavnom komentirao igru.

 

eto možda sam par puta nekom napisao da je debil ili idiot u to u chatu,nikad u pp kao što to znaju neki bolesnici raditi...uglavnom,da ne duljim,prošli mjesec 14 poraza za redom.

 

kažem sam sebi,nije to  igra za mene (winrate 47,60%),ipak sam lik 50+ pa kažem treba to prepustit mlađima...nakon petog-šestog poraza počnem gledati kakvi su ostali igrači.

 

u mom teamu više od pola gori od mene a u suparničkom svi bolji i svi plus 50%...ajde neka,dogodi se jel..prošli tjedan 10 poraza za redom,ista stvar,samo sad pogledam poslije

 

nekoliko poraza i ne mogu virovat..teški autsajderski mm-

 

ovi s kojima je nemoguće pobijediti...maloprije opet,7. poraz za redom...kod njih 10 igrača od 50-55%,midway 64% i jedan 48%

 

u mom teamu midway 42%,6 igrača od 43-47%,ostalih 5 oko 50...ova zadnja partija me raspizdila jer je bila gotova za 6 minuta  ...dobro su me isprcali,svaka im čast

 

očito im je malo mojih premium 10 eura pa mogu...eto...živili i svako dobro 

 

 

ja sam na prvom accountu preko 300-350€ potrošio pa me to nije zaštitilo situacija di 10-14 puta za redom dobiš tim komplet debila, di ti 6 killova ili 6 capova i 5 killova nije dovoljno - o MM kak nije namješten sam i ja slušao bajke od kojih se razbudiš čim počneš ganjat statse tak da kad da svaki put kad sam skočio tipa sa 57 na 58%  onda je usljedilo 3-4 dana za redom gangbanga sa timom debila kojeg ni 3 igraca ne mogu nositi sa 10 killova među njima jer jbg izgubiš na bodove ili u 90% odete na jednu starnu di je manje tvojih brodova i naletete na 8 suparničkih igraca i dobijete tu stranu a lemmingtrain s druge strane pupuši sve brodove 7 na 4 s tim da uredno neprijatelju preživi 2 do 3 potpuno puna broda -- milion puta sam se pitao kak je to uopce moguce pa ai botovi bi bar neku štetu napravili dok nisam ušao u taj bot bitku zbog misija pa imao ekipu igraca koji protiv botova popuše brodove i to cjeli tima da na kraju ostaneš sam na 4 ai-bota tada su mi mnoge stvari postale jasne ....

 

ova igra može biti zabavna isključivo ako imaš dobro ekipu i to zato jer ćeš umirati od smjeha kakve debile ti je clan mate dobio s kontra starane pa ti gangbangaš njihov tim ili od toga pa ispi*diš na mozak jer ti radiš nemoguce i držiš sam stranu a tvoj tim ima razgledavanje otoka a od a1 od z10  pa onda natrag -- samo jedan kompetitivan i dobar mod u ovoj igri postoji a to su klanske bitke ali to su uspjeli usrati jer se igraju određene dane u određeno sati i to ekipi postane naporno jer imaju ono real life pa ne mogu u subotu i nedelju navečer igrati a tebi onda fali po 2-3 igrača pa vas nemre skupiti ili neko neđe igrat jer je uvređen jer nije igrao zadnji put i 100 sranja..

 

šteta - meni iskreno fali ono kaj je i di je igra bila prije kojih 3 godine ali WG-ova želja za novcem je prevelika i jbg ruku na srce deru lovu bolje od bilo koga drugoga i jaki su igrači u strizanju ovaca jer vjeruj mi ima puno onoh specijalaca koji kupe paket 9tki na popustu jer je sad samo 1800kn   uglavnom eto ja se rado vratm pogledati jel se kaj promjenilo ali jng iskreno nema šanse nažalost ....

10 godina
offline
World of Warships

JINGLYJOY

 

Code za novu godinu, još je aktivan.

Moj PC  
1 0 hvala 3
3 godine
offline
World of Warships

zadnji update i non stop disconecti...i kažu da je do moje internet veze,koji šupci

 
1 0 hvala 0
8 godina
online
Re: World of Warships
rodjo1608 kaže...

zadnji update i non stop disconecti...i kažu da je do moje internet veze,koji šupci

 I tebi ?

Ja sam već lud od diskonekta,pogotovo tijekom partije,samo sam ja krivio telekom jer se poklopilo s mjenjanjem operatera

7 godina
offline
Re: World of Warships

Ja iskreno odkad sam otkljucao stalingrada, igra mi je malo izgubila draz, imam oko 80tak brodova, i igrao sam sa svima pomalo, nanvise yamato, conqueror i ti...ali nakon sta sam otkljucao stalina, svi ostali brodovi vise nemaju nekog smisla, stlain je totalno promjenio bar moju dimenziju igre, broeadside kruzer, nije pitanje dal ce bit citadel, nego koliko njih i dal ce past dev strike, englan kurfurst ili yamato? nemam problema, superstructure ciljaj i ode 15-20k u salvu, dosao sam na to da gotovo svaku borbu imam preko 100-110k dmg-a i avrg 2k XP-a u stalinu.

Origin ID: ReaLazio
12 godina
moderator
offline
Re: World of Warships

Mene isto igra izbacuje redovno, opet uđem, vidim da su me uništili.

Sinoć igram Z-46, nakupio čak 1.000 dmg, puf, odeeee.

Vratim se samo da vidim kako me CV zadnjim torpedom završava.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2020 11:39 (DrNasty).
7 godina
offline
Re: World of Warships

Dolazi Yashima odnosno A 150 project aka super yamato sa 510 topovima i vjerovatno najboljim AA

Origin ID: ReaLazio
8 godina
offline
World of Warships

Ovi iz WG su se dobro našikali vodke za novu godinu

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
offline
World of Warships

hehe a non stop  su srali kako nema šanse da se tier 10 može kupit za pare i da podmornice neće nikad doć u igru

 
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Re: World of Warships

Za predpostavit je da ce jednom doc i H44 odnosno kurfurst sa 480-500 topovima kad su se odlucili probit granicu yamata

 

 

Po izracunima HE od Yashime je dovoljan za dev strikat sve te light kruzere osim smolenskog.

Origin ID: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2020 14:22 (TheDarkSide).
8 godina
offline
World of Warships

Trilion brodova budu izbacili ali normalan mod igre napraviti to im je kvantna fizika - a imali su 101 opciju napraviti da igra bude top ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
online
Re: World of Warships

Ma sta ce normalan mod, sad je nenormalan u fokusu; citaj podmornice

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
9 godina
offline
World of Warships

Nisu pregazili obećanje i dalje Yamato ima topove najvećeg kalibra. Doduše "super Yamato"

 

Moj PC  
0 1 hvala 0
7 godina
offline
Re: World of Warships

H44 gotovo sigurno dolazi..znaci 480-500 kalibar, to ce bit gazenje obecanja jer non yamato ce prec 460 granicu.

Origin ID: ReaLazio
9 godina
offline
Re: World of Warships
TheDarkSide kaže...

H44 gotovo sigurno dolazi..znaci 480-500 kalibar, to ce bit gazenje obecanja jer non yamato ce prec 460 granicu.

 Jučer na streamu su rekli da je to obećanje dao neki lik koji više ne radi za WG, pa kao ok je

 

A mislim, očito su iscrpili ideje i sada kreće party sa podmornicama i žešće fantasy brodovima. Fun times!

7 godina
offline
Re: World of Warships

Rekli su oni i za tenkove da nece dolazit "tenkovi na kotace" a niti tenkovi sa duplim topovima, pa sve to je doslo..tako da ubuduce sve sta kazu da nece doc odma znas da ce jednom sigurno doc. super yamato je pocetak, ima jus "ideja" i planova za brodove preko 460. Kad izađu subovi mogu pocet radit specijalizirane DD linije sub huntera.

 

Problem je sta 457 polako postaje "norma" u zadnje vrijeme jer sve vise BBova ima bas taj kalibar, nekad se znamo, yamato 460, kurfurst 420, montana 406. sad imas kremlina, thunderera i jos ostalih koji su na 457 i vjerovatno talijanski t10 BB ce imat isto 457,  a i doc ce vjerovatno talijanski DDovi sa SAP-om, sta je gore od HE-a, i zato jer nema overpena, hard counter za ostale DD-e i cak neke kruzere.

 

A nebi iskljucio ni pojavu Anti air platformi kao hard counter za CV-e nesto sta ima u war thunderu.

 

isto tako, mogu dodatno podjelit kruzere na heavy, light, battlecruiser

Origin ID: ReaLazio
9 godina
offline
World of Warships

samo kratka obavijest o njihovom stronk programinku :

kad je bila prva prva akcija regrutiraj prijatelja, sa main acc-a sam pozval oba alt-a

na jednom sam dosel do klivlenda dok je bil t6, pa je postal t8, ugl dobil sam t5 texas i 5 milja kredsa i zastave

na drugom sam dobil samo dijanu lima i komandera sa 9 skil pointa jer nisam doso do tira 6

 

kad su to promjenili u drugu iteraciju, na tom drugom sam dobil misiju za 25 winova za 14 dana premiuma i 2 super kontejnera (nisam igral ni uzo tu nagradu u godinu dana)

 

a kod trece obnove regrutiranja sam prvo pozval taj drugi acc

u mdjuvremenu sam iz nekih kontejnera kaj su dijelili dobil na oba alt-a tir 7 prem BB na 7 dana i nekaj premiuma, na mejnu samo mislim kredite il zastave, ko bi ga znao

uglavnom, nakon jedne borbe na tom prem t7 stize meni warspite za stalno, 5 milja i premium time i 25 zastava

 

pa sam "pozval" i drugi alt sa main acc ponovo, na kojem sam vec dobio texas

i igram 1 borbu za 3 wg kontejnera i dobijem dijanu lima i 9 skilll komandera i kazem koji quraatz

odigram jos jednu i stize mi warspite, 7 dana prem, 5 miljona, po 25 zastava od svake

 

tako da ako neko jos zeli dobit nesto, a nije regrutiral jos nikoga, moze prvo postat regrut i cak i ako ima hrpu borbi (mislim da se treba provjerit kad je bila zadnja borba, ima ono neko pravilo da nije igri 90 dana, nznm sigurno) moze ga frend pozvat tj. regrutirat, i nakon dvije borbe imace 3+7 dana prem, 5 milja, dijanu lima i warspite, po 25 zastava od svake, neam pojma koja je kompenzacija ak se ima vec taj brod...

 

i mali OFF TOPIC jer sam u wot-u isto tak ukucal jedan kod koji je davao t-127 tenk i nekih 7 dana premiuma al nekima nije radio, ja redovito ukuco na sve akaunte

na jednom je proso odma, na drugom nakon 1 mjesec, a na trecem se aktiviral nakon 3-4 mjeseca

tako da me ne cudi ovaj propust sa regrutiranjem i da se na jednom akauntu moze dvaput dobit nagrada za regruta, cak i sa premiumom koji nije permanent nego vremenski rentan( pisalo je kao uvjet da mora bit tech tree t6 brod)

 

dakle kome ovo moze pomoci,

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
offline
World of Warships

Bok

 

frend bi počeo igrati, ima li kakvih kodova za početnike? Ili bilo kakvih važećih kodova?

Hvala!

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
offline
World of Warships

neznam ovak napamet nit sam ih ja trazil ili trebal, ALI wg uvijek dijeli invite kodove

mozda neki strimer? jutuber?

onak kak qviki bejbi ima link ispod svakog svog videa za kliknut ko oce probat igru a jos nije

 

P.S. u svakom slucaju ga invajtaj kao regruta, dobice dianu limu sa 9 points komanderom

a nece ni vidjet tog komandera dok ne otkljuca nivo koji mu daje pristup komanderima opcenito u igri

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Re: World of Warships
ED63 kaže...

neznam ovak napamet nit sam ih ja trazil ili trebal, ALI wg uvijek dijeli invite kodove

mozda neki strimer? jutuber?

onak kak qviki bejbi ima link ispod svakog svog videa za kliknut ko oce probat igru a jos nije

 

P.S. u svakom slucaju ga invajtaj kao regruta, dobice dianu limu sa 9 points komanderom

a nece ni vidjet tog komandera dok ne otkljuca nivo koji mu daje pristup komanderima opcenito u igri

 Evo uvalio sam mu neka dva koda, dobio je Auroru, nešto zlata... Idem vidjet za Dianu.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
10 godina
offline
World of Warships

Trazi li netko klan? Trenutno sam solo, otkljucavam polagano tier 2 gradevine...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice