Evo kako izgleda bitka kada me top ne trolla.
Grindam T30 i na pola puta sam. Kakav je tebi E4?
E4 je dobar td,solidne mobilnosti i frontalni armor,kupola je prednost,jako pati na arty jer nema bočnog armora kao ni strežnjeg.
Što se topa tiče po mojem iskusvu više trola onog koji puca sa tim topom nego onoga koga pogodi,nije baš precizan.
Ekipa, trebam savjet. Trenutno sam na centurion 7/1 (tier 9) i užasno se mučim sa tenkom. Ili neznam igrati s njim ili je tenk fail ili sam ja loš igrač Razmišljam da ga utopim i za te pare uzmem IS3 (istražen, nemam para da ga kupim) i još mi ostane za neki tier 4/5 pa da počnem novu granu. Ili da nastavim se patiti? Da li se tenk kasnije isplati kad se istraži zadnji top? Da li valja tenk poslje njega (FV4202)? Bilo kakav prijedlog je dobrodošao.
Ako ti se tenk sada nesviđa,vjerovatno neće ni poslije. 20-pdr nije loš top,ima odličan dpm i preciznost koji dolazi do izražaja protiv nižih tireva ili slabije oklopljenih tenkova,ali za t9 fali alfe.
105mm top daje centurionu penetraciju t10 medijuma i preciznost,jest da je reload cca 10sec(ali ipak je t9 tenk).Ima mogućnost korištenja HESH municije koja diže alfu na 480 .
Meni je osobno centurion jedan od najdražih t9 koje sam igrao.
btw. neznam jeli još test server up,privjeri pa idi isprobat.
Ekipa, trebam savjet. Trenutno sam na centurion 7/1 (tier 9) i užasno se mučim sa tenkom. Ili neznam igrati s njim ili je tenk fail ili sam ja loš igrač Razmišljam da ga utopim i za te pare uzmem IS3 (istražen, nemam para da ga kupim) i još mi ostane za neki tier 4/5 pa da počnem novu granu. Ili da nastavim se patiti? Da li se tenk kasnije isplati kad se istraži zadnji top? Da li valja tenk poslje njega (FV4202)? Bilo kakav prijedlog je dobrodošao.
Sve je to normalno ako nije istrazen do kraja,njemu nedostaje mobilnosti kao tenku ali ima odlican top,pa ti jedino preostaje snipat/supportat,sto se tice fv4202 on mu je jako slican.
Nemojte mješati mobilnost sa top speed.Tenk je vrlo mobilan samo ima mali top speed .