World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.496
|
čitano: 9.272.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Zaja kaže...
Anti-fa kaže...

Evo kako izgleda bitka kada me top ne trolla.

Grindam T30 i na pola puta sam. Kakav je tebi E4?

E4 je dobar td,solidne mobilnosti i frontalni armor,kupola je prednost,jako pati na arty jer nema bočnog armora kao ni strežnjeg.

Što se topa tiče po mojem iskusvu više trola onog koji puca sa tim topom nego onoga koga pogodi,nije baš precizan.

quickr kaže...

Ekipa, trebam savjet. Trenutno sam na centurion 7/1 (tier 9) i užasno se mučim sa tenkom. Ili neznam igrati s njim ili je tenk fail ili sam ja loš igrač  {#}  Razmišljam da ga utopim i za te pare uzmem IS3 (istražen, nemam para da ga kupim) i još mi ostane za neki tier 4/5 pa da počnem novu granu. Ili da nastavim se patiti? Da li se tenk kasnije isplati kad se istraži zadnji top? Da li valja tenk poslje njega (FV4202)? Bilo kakav prijedlog je dobrodošao.

Ako ti se tenk sada nesviđa,vjerovatno neće ni poslije. 20-pdr nije loš top,ima odličan dpm i preciznost koji dolazi do izražaja protiv nižih tireva ili slabije oklopljenih tenkova,ali za t9 fali alfe.

105mm top daje centurionu penetraciju t10 medijuma i preciznost,jest da je reload cca 10sec(ali ipak je t9 tenk).Ima mogućnost korištenja HESH municije koja diže alfu na 480 .

Meni je osobno centurion jedan od najdražih t9 koje sam igrao.

btw. neznam jeli još test server up,privjeri pa idi isprobat.

raptor22 kaže...
quickr kaže...

Ekipa, trebam savjet. Trenutno sam na centurion 7/1 (tier 9) i užasno se mučim sa tenkom. Ili neznam igrati s njim ili je tenk fail ili sam ja loš igrač  {#}  Razmišljam da ga utopim i za te pare uzmem IS3 (istražen, nemam para da ga kupim) i još mi ostane za neki tier 4/5 pa da počnem novu granu. Ili da nastavim se patiti? Da li se tenk kasnije isplati kad se istraži zadnji top? Da li valja tenk poslje njega (FV4202)? Bilo kakav prijedlog je dobrodošao.

Sve je to normalno ako nije istrazen do kraja,njemu nedostaje mobilnosti kao tenku ali ima odlican top,pa ti jedino preostaje snipat/supportat,sto se tice fv4202 on mu je jako slican.

Nemojte mješati mobilnost sa top speed.Tenk je vrlo mobilan samo ima mali top speed .

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 19:48 (Anti-fa).
13 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...
Zaja kaže...
Anti-fa kaže...

Evo kako izgleda bitka kada me top ne trolla.

Grindam T30 i na pola puta sam. Kakav je tebi E4?

E4 je dobar td,solidne mobilnosti i frontalni armor,kupola je prednost,jako pati na arty jer nema bočnog armora kao ni strežnjeg.

Što se topa tiče po mojem iskusvu više trola onog koji puca sa tim topom nego onoga koga pogodi,nije baš precizan.

quickr kaže...

Ekipa, trebam savjet. Trenutno sam na centurion 7/1 (tier 9) i užasno se mučim sa tenkom. Ili neznam igrati s njim ili je tenk fail ili sam ja loš igrač {#}  Razmišljam da ga utopim i za te pare uzmem IS3 (istražen, nemam para da ga kupim) i još mi ostane za neki tier 4/5 pa da počnem novu granu. Ili da nastavim se patiti? Da li se tenk kasnije isplati kad se istraži zadnji top? Da li valja tenk poslje njega (FV4202)? Bilo kakav prijedlog je dobrodošao.

Ako ti se tenk sada nesviđa,vjerovatno neće ni poslije. 20-pdr nije loš top,ima odličan dpm i preciznost koji dolazi do izražaja protiv nižih tireva ili slabije oklopljenih tenkova,ali za t9 fali alfe.

105mm top daje centurionu penetraciju t10 medijuma i preciznost,jest da je reload cca 10sec(ali ipak je t9 tenk).Ima mogućnost korištenja HESH municije koja diže alfu na 480 .

Meni je osobno centurion jedan od najdražih t9 koje sam igrao.

btw. neznam jeli još test server up,privjeri pa idi isprobat.

raptor22 kaže...
quickr kaže...

Ekipa, trebam savjet. Trenutno sam na centurion 7/1 (tier 9) i užasno se mučim sa tenkom. Ili neznam igrati s njim ili je tenk fail ili sam ja loš igrač {#}  Razmišljam da ga utopim i za te pare uzmem IS3 (istražen, nemam para da ga kupim) i još mi ostane za neki tier 4/5 pa da počnem novu granu. Ili da nastavim se patiti? Da li se tenk kasnije isplati kad se istraži zadnji top? Da li valja tenk poslje njega (FV4202)? Bilo kakav prijedlog je dobrodošao.

Sve je to normalno ako nije istrazen do kraja,njemu nedostaje mobilnosti kao tenku ali ima odlican top,pa ti jedino preostaje snipat/supportat,sto se tice fv4202 on mu je jako slican.

Nemojte mješati mobilnost sa top speed.Tenk je vrlo mobilan samo ima mali top speed .

Nemoj se ti mješat kad neznaš,mobilnost uključuje sve,znači top speed,ubrzanje,zakretanje i zakretanje kupole(premda kupola nije značajna),Centurion mk 7/1 je mobilan tenk ali za mediuma i nije toliko,jer mu je top speed samo 40km/h a traverse 32deg/s.

17 godina
Anti-fa kaže...

Slažem se...

ako je tenk mobilan...znači da

+ brzo ubrzava

+ brzo se okreće na mjestu

+ brzo se zaustavlja

+ manevarske sposobnosti skretanja

ali top speed je nešto drugo

15 godina
del4nec kaže...

Htio bih konačno malo isprobati igru čini se da ovaj invite code daje dosta goodiesa pa bih molio da ako ima koja dobra duša da mi pošalje jednog. Hvala :)

pa surfaj malo, svugdje se dijele ti invitejsn kodovi di dobis nesto golda, neki prem tenk ili nesto prem dana

u biti ti je najbolje krenut bez icega

naucis se nesto, a kod sacuvaj, jer kad dodje patch 8.6 dobices 100% posadu na svim tenkovima, tak da dotle se uvjezbavaj, i nakon patcha samo napravis novi acc, sa kodom i imas i golda, i prem dana, i gudisa, a i sve posade na 100%

dotle vjezbaj na tiru 1-2-3 da vidis kak se koji tip vozila otprilike ponasa

i OBAVEZNO procitaj uputstva u wot folderu kaj su u PDF-u i pogledaj koji video na jubitou

samo se nemoj sje8at i napravit acc pa onda ubacit kod, trebas kod upisivat prilikom registracije acc

roll out{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
16 godina
ED63 kaže...
del4nec kaže...

Htio bih konačno malo isprobati igru čini se da ovaj invite code daje dosta goodiesa pa bih molio da ako ima koja dobra duša da mi pošalje jednog. Hvala :)

pa surfaj malo, svugdje se dijele ti invitejsn kodovi di dobis nesto golda, neki prem tenk ili nesto prem dana

u biti ti je najbolje krenut bez icega

naucis se nesto, a kod sacuvaj, jer kad dodje patch 8.6 dobices 100% posadu na svim tenkovima, tak da dotle se uvjezbavaj, i nakon patcha samo napravis novi acc, sa kodom i imas i golda, i prem dana, i gudisa, a i sve posade na 100%

dotle vjezbaj na tiru 1-2-3 da vidis kak se koji tip vozila otprilike ponasa

i OBAVEZNO procitaj uputstva u wot folderu kaj su u PDF-u i pogledaj koji video na jubitou

samo se nemoj sje8at i napravit acc pa onda ubacit kod, trebas kod upisivat prilikom registracije acc

roll out{#}

Odakle to?

Jel to vrijedi i za nas koji več igramo duže ili za nove igrače?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ma na novom acc-u će svi t1 tenkovi imati crew 100%, za nas stare nema promjena

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

evo grajndam churchila za gun carrier(nosac pistolja {#}), muka ziva {#}

srecom da sam prije vec istrazil churchila 7 pa sam ga samo kupil na popustu,al nedam free expe za gun carrier

al cu ga izpilit, i probat taj gun sa tortoise,a posadu cu sa at-2 prebacit, pa otkljucat at-7, i tek onda na at-8 idem{#}

odlucio sam za arty patch samo kupit su-14,jer ce kostat duplo vise posle

cak imam i fintu za humela, skupio skoro 110k expa al necu sad otkljucat gw pantera nego nakon patcha za nekih 60k i ostace mi 50k za konvertiranje, a i cijena ce bit ista {#}

vidim da se prelazak sa tira 5 na 6 sad ne isplati, jer ce nakon patcha taj isti prelazak sa 6 na 7 bit za 50k expa manji-u prosjeku (sad je 110k, bit ce oko 60k)

sam se nadam da ce expi ostat vezani za vozilo, ne za tir jer sam onda popu$io {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
quickr kaže...

Ima ljudi kojima je ovaj tenk odličan, meni osobno najgori t9 med a sve ih imam. 45k XP za top koji je minimalno bolji od stoc guna. Zadnji gun ima skoro doplo veči damage ali duplo manji reload. Preciznost mu se može uzeti kao prednost. Gold granate (HESH) skoro pa beskorisne naspram AP-a.  Okretan je ali je spor, doduše i T54 ide 43km/h ali je kilometrima bolji tenk. Ništa ne dinga. Ukratko meni najgori grind do desetke koje na kraju nisam ni kupio. 

14 godina
protjeran
World of Tanks

Iskopao sam account još tamo od davne closed bete. Radi iako je account blocked (nisam prenio na eu/us servere), mada doduše fale mi svi tier 8-10 tenkovi pa tako samo imam kv3 i slične. Čak i onaj američki medium koji smo dobili na poklon, a sad ga nema više u tech tree-u. Dobar je za shared experience.

Uglavnom opet se zabavljam, kao i prije nekoliko godina. Samo mi izgleda kao da hrpa igrača danas ne zna igrati ovu igru, taktike itd.

Ad astra peronospora

2 0 hvala 0
16 godina
Bypass kaže...

Uglavnom opet se zabavljam, kao i prije nekoliko godina. Samo mi izgleda kao da hrpa igrača danas ne zna igrati ovu igru, taktike itd.

Dobro ti izgleda :) Igra je dramatično izgubila na kvaliteti od razdoblja bete/launcha, ponajvise zbog igrača - igra hrpa klinaca ili opcenito ljudi koji jedva da znaju drzati mis u rukama.

Ako mislis igrati DEFINITIVNO si nađi ekipu za platoone, ili joinaj neki klan. Jer solo igranje u randomima je najbrži recept za odlazak na psihijatriju i anger managment tretmane {#} 

14 godina
Gajotres kaže...
quickr kaže...

Ima ljudi kojima je ovaj tenk odličan, meni osobno najgori t9 med a sve ih imam. 45k XP za top koji je minimalno bolji od stoc guna. Zadnji gun ima skoro doplo veči damage ali duplo manji reload. Preciznost mu se može uzeti kao prednost. Gold granate (HESH) skoro pa beskorisne naspram AP-a.  Okretan je ali je spor, doduše i T54 ide 43km/h ali je kilometrima bolji tenk. Ništa ne dinga. Ukratko meni najgori grind do desetke koje na kraju nisam ni kupio. 

Ostavit ću ga zasada, probat ću ga nekako izgrindati do kraja pa ću onda odlučiti. Znam samo da me jako puno košta tenk. Sad ću otkriti toplu vodu, ali uopće se ne isplati igrati išta poslje t7, samo se živciram bezveze kad odem u minus 10k-20k

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
quickr kaže...
Ostavit ću ga zasada, probat ću ga nekako izgrindati do kraja pa ću onda odlučiti. Znam samo da me jako puno košta tenk. Sad ću otkriti toplu vodu, ali uopće se ne isplati igrati išta poslje t7, samo se živciram bezveze kad odem u minus 10k-20k

Gubis vrijeme iskreno govoreci s britancima. Uzmi IS3, tenk je ponajbolja tier osmica, zabavan, da se i pristojno zaraditi s njime za razliku od vecine ostalih tier 8 tenkova.

14 godina
WiCkED kaže...
quickr kaže...

Gubis vrijeme iskreno govoreci s britancima. Uzmi IS3, tenk je ponajbolja tier osmica, zabavan, da se i pristojno zaraditi s njime za razliku od vecine ostalih tier 8 tenkova.

Imam istraženi i IS3 i M103, ali nemam para ni za jedan. A krvim se sa centurionom jer sam uživao igrajući sa svim britanskim med do njega. Ovo mi je sada muka isusova. Dobri su mi bili svi britanci, posebno cromwell i comet. Ma grindam dalje, barem da otključam jaču kupolu pa ću onda vidjet. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
protjeran
WiCkED kaže...
Bypass kaže...

Dobro ti izgleda :) Igra je dramatično izgubila na kvaliteti od razdoblja bete/launcha, ponajvise zbog igrača - igra hrpa klinaca ili opcenito ljudi koji jedva da znaju drzati mis u rukama.

Ako mislis igrati DEFINITIVNO si nađi ekipu za platoone, ili joinaj neki klan. Jer solo igranje u randomima je najbrži recept za odlazak na psihijatriju i anger managment tretmane {#} 

Slab bi ja bio klanovac, jer igram se sat vremena na dan i to ne u komadu. Služi mi za relaksaciju, mada me sad muči taj kv4 :D

Ad astra peronospora
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Hebena karelija,ovo mi je treci put da zaglavin na istoj mapi na istom mjestu i na istom modu,kad defam kareliju,ovi popuse naravno, idem pushat i ono padnem između 2 kamena{#}{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

sta nisi zvao nekog da te pogura? :D

★★★★★☆
15 godina
neaktivan
raptor22 kaže...

Hebena karelija,ovo mi je treci put da zaglavin na istoj mapi na istom mjestu i na istom modu,kad defam kareliju,ovi popuse naravno, idem pushat i ono padnem između 2 kamena{#}{#}

Šta tu tražiš?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan

http://worldoftanks.eu/en/news/44/big-heavy-french-tank-destroyers/
Koji zajeb svi na heavye a francuzi na tdove. Znaci kad bude MT special franc heavyi bi trebali bit prvi :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 15:19 (someguy).
17 godina
World of Tanks

{#}

Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

{#}

Kako ga je stuart izvoza oko kontenjera;puka sam od smijeha{#}{#}

15 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Slab bi ja bio klanovac, jer igram se sat vremena na dan i to ne u komadu. Služi mi za relaksaciju, mada me sad muči taj kv4 :D

KV4 je genijalan tenk, samo je malo njesra dok ne staviš top {#} kada ga podkosiš bounca čuda. probaj isto sidescrapeati iza uglova.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
World of Tanks

evo osjecaj me nije prevario, gledam po garazi i nekaj mi ne stima

cini mi se da imam previse golda{#}

idem gledat giftanje,nema nista

idem gledat skrinshotove-nisam se prevario, soma golda se samo pojavilo prek noci {#}

zasto, kako, otkuda? nisam u klanu pa mi nije niko mogo dat prek klana.

otkud goldi, siema kto PL zna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ED63 kaže...

evo osjecaj me nije prevario, gledam po garazi i nekaj mi ne stima

cini mi se da imam previse golda{#}

idem gledat giftanje,nema nista

idem gledat skrinshotove-nisam se prevario, soma golda se samo pojavilo prek noci {#}

zasto, kako, otkuda? nisam u klanu pa mi nije niko mogo dat prek klana.

otkud goldi, siema kto PL zna?

http://worldoftanks.eu/en/news/45/strong-start-contest-winners/#T-70

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 21:23 (Intel&ATI).
15 godina
World of Tanks

hvala tek sad sam i ja vidio iso sam trazit koji je spacijal, nelose nelose{#}

mislim da imam cak i ss al neznam dal ce se dobro vidit

hvala wg {#} ({#})

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 22:12 (ED63).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
BAD_BOY01 kaže...

Evo od prije 2 dana 2 partije sa King Tigerom...

Zašto ne koristiš auto-popravak i auto-nadopunjavanje streljiva?

I onda na kraju znaš koliko ti je ostalo para u plusu

Bude situacija kad se prebacim na gold ammo ako naletim na tier X(i onda uletim u minus) pa onda moram odigrat s drugim nekim tenkom partiju da pokrijem minus jer nije mi bas bajna situacija na acc. mislim nebi se brinuo da imam premium tenkic {#}

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
17 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo kako se trolla ekipa u 5 ujutro nakon duge noci i teskog ucenja...{#}{#} Kupio Bt 7,strojnicu na njega i ajmo...{#}

I par slika od moje najbolje borbe mislim do sad u wotu prije kojih mjesec dana sa Cromwellom,4 k damagea,6 unistenih i hrpa ostecenih...Predobar tenk i mislim da ce zauvijek boravit u garazi...{#}

Sad mogu na miru ici spavati...{#}

Replay-eve nabacim kad se probudim...{#}

haha nema dosta ljudi za 2jke pa smo isli 7vs7 :) haha nema dosta ljudi za 2jke pa smo isli 7vs7 :)
Moja i njihova ekipa,naravno da smo ih razbili u 1 min :) Moja i njihova ekipa,naravno da smo ih razbili u 1 min :)
Haha jednim sanzerom rijesio T1E6 I Crusirea koji su se poslije cudom cudili pa sam im rekao da idu spavati,a drugi Cruiser mislim da je po.izdio :) Haha jednim sanzerom rijesio T1E6 I Crusirea koji su se poslije cudom cudili pa sam im rekao da idu spavati,a drugi Cruiser mislim da je po.izdio :)
5 ubijenih i prvi naravno :) 5 ubijenih i prvi naravno :)
Bez zlata i posadom na 50% :) Bez zlata i posadom na 50% :)
Najbolja partija dos ad u wotu sa izgrindanim tenkom :) 4 ubijena i skoro cijeli crveni protivnicki tim ostecen :)  As tenkist ;) Najbolja partija dos ad u wotu sa izgrindanim tenkom :) 4 ubijena i skoro cijeli crveni protivnicki tim ostecen :) As tenkist ;)
Jos ostecenih,vidljivo flankanje lijepih destroyera  :) Jos ostecenih,vidljivo flankanje lijepih destroyera :)
4 k damage-a :) 4 k damage-a :)
Spoter naravno :) Spoter naravno :)
Sto reci nego cudo od tenka,5 k expa :) Sto reci nego cudo od tenka,5 k expa :)
TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 6:47 (Tomo53nja).
17 godina
World of Tanks

Jel neko igra Francusku Heavy liniju, kakvi su im Tier 8, 9, i 10 u odnosu na druge...

Džedaj

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Jel neko igra Francusku Heavy liniju, kakvi su im Tier 8, 9, i 10 u odnosu na druge...

Ja ih nemam,ali sam igra na testu dosta sa njima,imaju autoreloadere pa treba pametno cuvat ammo,brzi su ,los oklop,meni se nisu dopali.

17 godina
marsovac kaže...

Ja trenutno grindam 50 120 i meni se svidjaju. Oklop mozes zaboraviti sto na krajju i nije toliko losa stvar jer igras opreznije nego sa drugim tenkovima. Veoma mobilni i brzi i komotno mozes pratiti vecinu mediuma i isto tako lako kidnuti iz vruce zone kada ispucas klip {#}

E sada top. 50 100 sa zadnjim topom puni klip za 48 sekundi i zna te kostati taj dugi reload ponekad jer ispucas klip, ubijes jednog tenka i doleti drugi i komotno te sredi dok ti ponovo napunis...
Tenk je odlican u 1:1 bitkama i bez problema mozes unistiti bilo kojeg tier  8 tenka sa full HP-om u jednom klipu ali uvijek moras imati podrsku, nekoga uz sebe zato je najbolje ih igrati u platunima jer u randomu se jednostavno ne mozes pouzdati na podrsku tima i logiku {#}

Na 50 120 jos uvijek nemam zadnji top pa ne znam koliki je tacan reload na njemu ali na ovom topu sa 50 100 je reload oko 37 sekundi koliko se sjecam sto je poboljsanje {#}

Ovaj 100mm top ima 6 granata u klipu koje okidaju u prosjeku 300 dmg-a sto rezultira oko 1800 dmg-a u 12 sekundi dok 120mm top nosi 4 granate po 400 dmg-a = 1600 dmg-a za ispod 10 sec. Naravno 120mm top puni brze klipove, ispod 30 sec {#}

Najvaznija stvar oko citave francuske heavy autoloader linije je sto su tenkovi zabavni za igrati i kada se gubi jer su na neki nacin troll tenkovi. Ima uzivancije kada skines nekome citav HP u 12 sekundi {#} 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice