World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.345
|
čitano: 8.697.766
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
World of Tanks

Definitivno je sve u klincu, ali opet igramo. Meni nisu bitne pobjede,niti statistika. Yebe me samo to što ti server stvarno nekada ne dozvoljava pogodak. Koliko se god trudio. Jednostavno ne...i ne ! Nakon ovog eventa odoh malo odmarati  uz Dead Space...i to onaj iz 2008. Hahaha....

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

A skoro svaka MMO igra je u qrcu jer nazalost na planeti debili i idioti predstavljaju vecinu.

Ja idalje igram wot jer mi pruza zabavu. Naravno ima debilnih partija gdje izgubimo 15:1 ili gdje dobijemo 15:1 pa ne uspijme ni opaliti kako treba ali ja gledam da u svakoj partiji sebi napravim nesto zabavno.

Ako gubim gledam da napravim sto vise stete ili sebi neku zabavnu situaciju i budem zadovoljan.

Igra idalje moze biti zabavna ukoliko joj pristupite na taj nacin. 

Ukoliko od nje ocekujete neki profesionalizam onda treba uraditi unistal i naci nesto drugo. 

3 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks

Upravo tako...

meni je WoT na kraju dana mali ispušni ventil, bez obzira masovno gubio ili pobjeđivao....

odigram par partija s 8-cama, ili koju s 10-kom i mogu u krpe....

Ju je je? Je ju je!
14 godina
hoss kaže...

Igra li netko ovaj test server? Koliko expa treba na Churchill VII za onu novu dvocjevku FV224 Chopper?

Edit: Imam po nekoliko tisuća onih resursa (kristala, jantara....) Što s njima? Riješio sam one osnovne stvari za podizanje blagdanske atmosfere i pokupovao one stilove iz predhodnih godina, ali više ne vidim gdje utrošiti ovaj višak.

ak se ne varam, mislim da treba 40k expa sa churcha VII....

P.S. CryBaby veli da ipak treba 60k EXPA

tp se rijesi u jednoj vuri sa premium akauntom i busterima, znaci svih x3 exp za win se od premium akaunta stavi na Tir 6 gofanjce i ak se ima x5 EXP misija, kak sam reko, ja sam to rjesil za jednu vuru, sa izgubljenim partijama, i jos sam prije toga ukopcal Acc Crew Train. da se pretrenirana posada dovede sa 60% efektive na 100%, stavil gore Experim. turbo (turbo + vertikal 2U1), vent i optiku, bez hrane i prem consumablesa

turbo u bilo kojem obliku je obavezan jer tenk je uzasno spor, driveru off road i ono kaj daje vece top brzine napred i nazad

a nisam cak ni aktiviral ni +100% Exp bustere jer sam $krtica

a na dva akaunta sam uzo za tir 6 popust bas na to gofanjce Church7 (na trecem acc ga vec imam i grajndam ga otprije )

dado314 kaže...

možeš ih trošiti na coinse za gift terminal.

moglo se i otvarati dane koji su ostali neotvoreni u advent kalendaru i pokupiti gudize

i kak veli kolega, stare kamuflaze od proslih holidej opsa se moglo kupit, ono kaj se jos nema

i to je to, nikaj vise se nemre s resursima, a ionak su sad nazad u MATRIXU, vratili su se na IZVOR

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
7 godina
World of Tanks

Baš me zanima jesam li jedini ? Dobio sam u kutijama onaj XM57 TD. Za vrijeme akcije sam sa njime odigrao nekih 250 borbi...nekih 48 % pobjeda. Kuda god naciljam buši sve redom. Prošla akcija...prošla i baka sa kolačima...danas deset borbi...9 poraza. Nekoliko partija bez pogodaka...što god opalim prođe granata kroz tenk..ništa! Mene to ne sekira , ali zasrali ga totalno. Vidim da se dosta ljudi žali na onaj tier IX GSOR koji smo dobili na poklon. Meni on OK...čak super. Buši sve redom.

0 0 hvala 0
15 godina

mda....

ja sam dingal ELCa 90 s boka iz ISU-152, baš dingal, ne promašil (bil je tak blizu da je sav nišanski krug bil na njegovim konturama)...

daj me nemojte...

Ju je je? Je ju je!
7 godina
World of Tanks

A ovaj engleski dvocjevaš ( tier X ) meni totalno bez veze. Čak mi je VII tier zanimljiviji. Doduše...to su tek prvi utisci. Na koncu konaca najjači tenk trenutno je ELC :-) Mal...brz...probija sve živo i ima najjači oklop. :-)  :-) :-) 

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ekipa moze li jedno konstruktivno misljenje.

Imam malo jace od 28 000 bondsa pa me zanima od onih bond tenkova vrijedi li ijedan da se kupi.

Imam M60, gledao sam onaj 121B ali me nesto ne privlaci puno, pa ako izuzmemo ta dva tenka ono sto ostane ima li logige dati 15k bondsa na neku tier X.

Kakvi su tier VIII tenkovi za bondse, onaj 252U mi djeluje zanimljivo??
Da li on farma kredite kao klasicna premium osmica ??

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

I ja sam odustao nakon mjesec dana. Ovo samo u vrijeme bozica kad se vratimo mi noobovi inace je neigrivo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Imam malo jace od 28 000 bondsa pa me zanima od onih bond tenkova vrijedi li ijedan da se kupi.

Imam M60, gledao sam onaj 121B ali me nesto ne privlaci puno, pa ako izuzmemo ta dva tenka ono sto ostane ima li logige dati 15k bondsa na neku tier X.

Patriot je vjerovatno najbolji za farmanje kredita. niska cijena granata i dobra ukupna zarada.

13 godina
dado314 kaže...
Dr. Vicko kaže...

Patriot je vjerovatno najbolji za farmanje kredita. niska cijena granata i dobra ukupna zarada.

Jel Patriot ima top od 90 mm? S time si jedva u klasi medium... Za tier VIII treba jači top na teškom tenku...

Nisam ja ništa prčko.
15 godina
World of Tanks

Ako ne vjeruješ meni, imaš na Youtoube od raznih content creatora videa o tenkovima za bondse. Patriot ulazi u borbe sa maksimalno tier 9. ima solidnu poenetraciju (za razliku od nekih t8 heavya za bondse).

0 1 hvala 1
15 godina
dado314 kaže...

Patriot ulazi u borbe sa maksimalno tier 9.

možda sam ovo falio, ali usporedi Patriotov top sa nekim drugim topovima.

90 mm Gun T7E1  230/259/45 (230mm na standardnim granatama, dok neki t8 imaju manje od 200mm),

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2025 14:38 (dado314).
13 godina
World of Tanks

Jel tko za platoon u onslaught-u. Danas 18 izgubljenih i 1 dobivena. Sa division A pao na D , a trebala mi samo još jedna pobjeda do Silver ranka i Concepta 1b. Normalno da sam izmolio sve zdravo marije i ostale , ali u kontra smislu. Btw 17 izgubljenih za redom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Realno, niti jedan tenk kojeg mozes kupiti za bondove nije nista posebno.
Najbolji nacin za potrositi te novce je da cekas trade-in event u kojem mozes mijenjate premium tenkove
https://worldoftanks.eu/en/news/specials/trade-in-event-august-2024/

Kad krene taj event, kupiš najskupljeg tenka za bondove (IS6, mislim) i zamjeniš ga za nekog premiuma, samo sto ces u nekim slucajevima morati nadoplatiti jos neku kolicinu golda, ali moze se proci i bez nadoplate. Na ovom linku gore imas kalkulator pa mozes izracunati koliko trebaš nadoplatiti.
Ja sam na ovaj nacin kupio Skorpiona i Elc-a za malu kolicinu golda.

0 0 hvala 1
11 godina
World of Tanks

Sjetio sam se da imam WOT nalog iako igru nisam taknuo doslovno 10 godina. Zanima me ima li smisla pokušat prodat isti, odnosno vrijedi li to išta... Pa da vas pitam kao eminentne stručnjake. Ako ne vrijedi ostavit ću ga trajno u limbu.

Nalog ima maks.tier 8 tenkove, nekih 9-10 tisuća borbi. Casual sam igrao, odnosno nisu me zanimali visoki tierovi. Od premova E25 i JagdTiger. Ima i nešto zlata.

Acc je purple WN8 statistike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Imam i previše premiuma :). Već se polako dosađujem, a ovo je gratis, nadohvat ruke.

13 godina
Moloch kaže...

Sjetio sam se da imam WOT nalog iako igru nisam taknuo doslovno 10 godina. Zanima me ima li smisla pokušat prodat isti, odnosno vrijedi li to išta... Pa da vas pitam kao eminentne stručnjake. Ako ne vrijedi ostavit ću ga trajno u limbu.

Nalog ima maks.tier 8 tenkove, nekih 9-10 tisuća borbi. Casual sam igrao, odnosno nisu me zanimali visoki tierovi. Od premova E25 i JagdTiger. Ima i nešto zlata.

Acc je purple WN8 statistike.

Nema šanse, eventualno nekom dječaku u osnovnoj za sladoled.

11 godina
World of Tanks

To sam i pretpostavljao. Neka onda trune i dalje.

Moj PC  
2 0 hvala 1
7 godina
dado314 kaže...
Dr. Vicko kaže...

Ja sam ga dosta dugo izbjegavao i napokon uzeo prije dva mjeseca. Po zaradi kredita jako dobar. I stvarno dobar tenk.

14 godina
Stric_Jura kaže...

ja sam dingal ELCa 90 s boka iz ISU-152, baš dingal, ne promašil (bil je tak blizu da je sav nišanski krug bil na njegovim konturama)...

ja se sjetim "onog doba" kad je T34 tek postal premium T8 (MM je bil +3/ scout +4)

gadjam AMX 40 (koji je bio klasiiciran kao skaut i imao je +4 MM, kad je M5 Stuart T4 vodio do T5 Chaffeeja i T5 Light je bio top light; T-50-2, VK28.01H i Chaffee su bili top tir skauti)

nakon kaj sam 4 PUTA ZAREDOM dingal AMX 40 "THE DUCK" u kupolu, odlucil sam da se moram rjesit tog "besplatnog premiuma" T34, jednom davno je trade-IN-an za nekaj vise se ni ne sjecam, neki medium

Dr. Vicko kaže...

Da DA DA Defender je jedan od originalnih OP premiuma koji je izazval proteste publike jer nije imal weakspotove od napred

iz generacije Chrysler G/ defender/patriot/libetre

Defender je PREMIUM osmica, cak bolji od IS-6 sa normalnim +2 MM-om, jedino kaj ima jako los gun handling

znaci trebas 2 ili 3 komada equipmenta da poboljsaju gun

Experimantal TURBO Level 3 je kombo turba i mini Vertikala, i ide da doda 1/2 vertikala uz bond ili bounty vertikal na tenku ko defender (ili borat), uz to ga ubrzava, treci equipment je ili vent ili ramer ili hardening

taj tenk je nekad bio ultra meta, a sad je u bond shopu, pregazilo ga je vrijeme

kosta 9k bonda, racunaj da treba bond ili bounty opremu da uspijes nekaj pogodit (gun je ko u KV-2), po mogucnosti i BiA zero posadu, napimpanu bar na 4 skila

neces ga uspjet napimpat da bude i brz i precizan i otporan, nego samo jedno od toga (dva u alternativnoj konfiguraciji) zavisno od toga kaj hoces

ima totalno troll oklop i napred i bocno, pen je ok, ali je spor sa uzasnim topom

ak imas jos tokena od Well deserved reward, mozes si uzet Bia zero posadu (u neki drugi ruski HT naravo) i onda nabacat knjiga na njih, cak i samo one od 250k expa (2 miljona kredita) su "PO MENI" isplative samo na Bia zero posadu da se nabacaju

znaci tenk sa bia zero posadom i roza/ ljubicastom opremom ce biti "ugodan za rad" ™, to i ja planiram, s tim da ja ne koristim hranu kao konsumables niti ramer kao opremu

bitniji mi je gun handling da ustvari pogodim to sto gadjam, djabe dpm ak sve fulas

TLDR Defender je OK (za 9 soma) kad se "dodela" tj twika/doradi/finetjuna za prosjecnog igraca

inace su u bond shopu stari/pregazeni/outdejtani/out of meta tenkovi

inace svi hvale TX 121B kao naj, ostali su meh

imas i 2 komada bond opreme za 9 soma paket (vent i ramer ili vent i vertikal), a jedno je bila i akcija 3 komada opreme za 10k bonda

sad je i tank trade-IN, za 8k bonda uzmes WZ-111 Alpine tigor i zamjenis ga za ELC EVIL 90 za 300 golda!

isto kosta i HWK 30 (90mm HE pen ali je veliki tenk ko RU 251), Senlac imas za bonde, a EBR i LT-432 nisu nikad na prodaju u trejd in eventu

ono kaj je jos bilo ultra isplativo je trejdat Alpine za CS-52 LIS ili LANSEN C za 1200 golda, ali su to ukinuli, bilo jednom prosle godine

dado314 kaže...

Patriot ulazi u borbe sa maksimalno tier 9. ima solidnu poenetraciju (za razliku od nekih t8 heavya za bondse).

pricas gluposti

preerential MM (+1) imaju u bond shopu Alpine tiger, Kv-5, T-34-3, IS-6 B

Majesty kaže...
Kad krene taj event, kupiš najskupljeg tenka za bondove (IS6, mislim) i

glupost, KRIVO mislis

WZ-111 Alpine tigor je 11000 golda i daje 5500 popusta u trejd in eventu, najvise iz bond shopa

14 godina
World of Tanks

opet je tu trejd in evenat da vam pocucla ostatke golda

WZ-111 Alpine tigor iz BOND SHOPA je 11000 golda i daje 5500 popusta u trejd in eventu, uz to moze se kupit, trejdat, opet kupit, i tak unedogled

jedino se u zadnjem trejd in eventu mogo mjenjat samo za tir 9 jer su kinezi bili posebna kategorija

cak i WZ-111 obicni, kaj se prodaval za 10 miljona kredita se isto tako moze trejd-inat, al samo jednom

to je isti tenk, alpine ima samo trajni skin, ko liberte/amx m4 49, jedan je goli a drugi ima skin kaj se nemre maknut, al daje camo ko i svki drugi skin

Alpine tigor, iz bond shopa, 5500 popusta:

doplata golda :

300   ELC Evil 90 (best buy ko nema), HWK 30 (90 HE pen, veliki i visoki) T92 (krama), Senlak(ima za bonde, zasto jos trosit dodatno golde), M41 90 i Gf (bonds, varijanta istog tenka sa crnim camoom, blackdog, od grand finals iz neke godine)

900   Super Per$in (pref MM+1), M4A1 Refurbi$hed, T-103 (ima za bonde)

1000  fv4202, Cent 5/1

1100  STA-2

1200  M48 Raum showell Pzr, M6A1 Mutant, Kv-5 (bonds)

2300  T-54 Modul 1

2700 Chrysler K i Gf(bonds)

3100 Obj 274a

3200 STG (bond), T26E5 i patriot(bond), Škoda T27

3300 TS-5

3600 WZ-120-1 ft

3900 Caernavon AX, 112

4000 M-IV-Y, KanJpz 105

4100 50TP proto, AMX CDA 105

4300 Obj 252U (goli defender, bonds), Strv S1

4400 Somua SM

4800 703 II (122), Mauerbreher

5000 Liberte i amx m4 49

5100 IS-6 (black u bond shopu, pref MM)

5300 T34 (hell NO)

5500 WZ-111 (goli alpine huck you wg) (zasto je uopce moguce mjenjat tenk za isti tenk uz "doplatu" 5500 guldena

5700 LOWE

ono kaj se super isplati, osim evil 90, nema ovog puta , a to je za 1200 golda umjesto m48 showell je bio LIS i LANSEN

Lis sam uzel na 3 akaunta i tenk je super, ima i nesto oklopa, i gun handling  i brzinu i nije mi zal

a kaj mi je zal ko pesu je da sam sparal i nisam odma uzo i LANSEN C na svim akauntima jer je tenk tolko dobar da su ga nakon tog trejd ina prodavali za kesh, pa stavili u loot boxove i opet za kesh, sad ga nema naravno

ko je i malo nostalgican, moze uzet Super PERU Per$hina za 900 golda, ima oklop i prefMM i sa opremom se moze spimpat da bude pravi medium sa oklopom, mislim da ce skoro i on u bond shop

ako neko ima hrpu golda od bozica, ovo je prilika da utopi neki stari tenk kaj mu nije po cefu i uzme nekaj kaj ce ustvari igrat i uzivat u tome

kak se meta promjenila, i mogu se kupit crew booksi, netreba vise igrat neki tenk da se trenira posada, cak netreba ni imat posadu za stavit u prem tenk, pa niti imat ijedan tenk te vrste, cak niti zapocetu naciju u grajndu

sve se moze kupit

ubaci se BiA zero posada u tenk kaj se dijeli i za holidej ops i za betl pes i well deserved reward

nabacaju se knjige na posadu do 3-4 skila i peri-deri

bitno je samo da je tenk zabavan i da zaradjuje, tj. da je standardni pen ok da se ne koristi tipka 2 , a i sa prem acc i busterima se cak i to pokrije, ili se igra light i ne puca se ( samo se sjedi u grmu)

ja gledam na trejd in event kao na priliku za free to plej  igrace da si malo prosire asortiman i izbor tenkova van bond shopa (to smatram besplatnim jer se igranjem i bondsima na poklon kroz godinu moze uzet po jedan premium T8)

ko nece senlak, buldog ili blekdog, uz 300 golda ima elc "evil 90"™©® ili hawk 30 (T8 prem kopija RU 251)

ja sam tak nakon 1 lighta, trejdal alpajna nekoliko puta i sad imam na svim akauntima

LIS, Cent 5/1, super per$ina

jedino nemam lansena jer sam bio skrt kad sam i lis-a uzeo

a posto nam maticna firma vise puta godisnje ima ovaj event i rotira tenkove (cak je jednom i Skorpion G bio na ponudi), uz malo strpljenja moze se osvjezit kolekcija premiuma za sicu, od out-of-meta do polu-meta tenkova

meta ce uvijek biti samo u kutijama, a kasnije za kesh

uz paznju da se u te polu-meta tenkove treba stavit roza/lila oprema i BiA zero posada pa onda budu ugodni cak i bez hrane kao konsumabl.

i mogu stalno zaradjivat cak i bez prem akaunta, lightovi sa skautanjem, heviji sa oklopom i dinganjem, a i mediumi sa alternativnim skaut setupom, narocito u +2 MM, bar ih ja tak koristim (Lis, T25 Pilot1, T-34-3, Cent 5/1, T-54 Mod1)

da ne spominjem da ako je neko zapeo na nekoj misiji u kampanji, doslovno moze kupit tenk koji ce mu to rjesit u nekoliko gejmova (elc za scouting, defender za blocking misije)

nikad nije bilo boljih uvjeta za free to plej igrace, a ni nikad nije bilo vise mogucnosti za potrosit lovu u igri za plati$e

P.S.S. dogodilo se neki dan ono kaj sam predvidjal godinama, paketi free expa za kupit za kesh( 50k +50k ili vise bonus za 5€)

na dva akaunta jos nisam ni videl kolko sam dobil, jer nisam ulazil u garazu da ne aktiviram 3 premium dana od well deserved reward koji su bili blokirani/pauzirani dok je trajal holidej ops

kad cu sve provjerit, napise ovdi kolko sam dobil

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ED63 kaže...
dado314 kaže...

Patriot ulazi u borbe sa maksimalno tier 9. ima solidnu poenetraciju (za razliku od nekih t8 heavya za bondse).

pricas gluposti

preerential MM (+1) imaju u bond shopu Alpine tiger, Kv-5, T-34-3, IS-6 B

Majesty kaže...
Kad krene taj event, kupiš najskupljeg tenka za bondove (IS6, mislim) i

glupost, KRIVO mislis

da manje mudruješ, a više čitaš one koje citiraš onda ne bi vrijeđao i pisao o "glupostima".

15 godina
World of Tanks

tu smo da razmjenjujemo iskustva i dajemo savjete, a evo jedan savjet:

posjetite ovu stranicu od youtubera i unicuma na kojoj imate i ocjene tenkova, savjete za posadu, equipment i ostalo: skill4ltu

imate npr. sugestije od 5-6 vrhunskih igrača za equipment po pojedinom tenku.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice