Na 50 sati sam, malo farmao sinoć artifacte. Nevjerovatno koliko OP artifakta ima koji riješavaju najeveće probleme u igri, weight inventory, punjenje stamine kod trčanja, itd... Weird Water arch artifact dodaje nevjerovatnih 40kg na weight, game changer doslovno, Thunderberry daje maksimalan endurance stamina se puni momentalno kod trčanja, ali njega nisam uspio dobiti makar sam pokušavao preko sat vremena, i onda mi uleti iz prve Compass koji daje max pshysical protection.
Legalan cheat reko bi ti jedan naš kolega
Zarađen, a ne copy paste "mod".

. Moj endgame build, dnipro u fullu sa svim dodacima, bolt action sniper isto do kraja nadograđen sa silencerom, jedino mi žao što bi na dnipro još stavio drugu municiju koja povećava dmg za 28% i time bi ta puška def kidala a i ovako je najbolja, međutim municije 7.62x39 nema ni na mapi, premda u endgameu bez 600 metaka ne idem nigdje taj upgrade ne mogu napraviti, ne znam jeli bug da niti jedan vendor ne prodaje 

ali buraz moraš se naviknut na te njegove loptice kaj puca u svakoj igri - ja ne znam po čemu su mu radili balistiku ali ovo je smjeh, ali nema veze obožavam ga i ta ljubav nikad neće stati