Zanima jel mogu igrati pes 6 online,naravno s original discom,i na koje sve nacine,koje opcije imam i to...hvala unaprijed....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo pošto su se Konamievi serveri zatvorili znači da nema više službenih. Ali ima jedan privatni , odobren od konamia . Svejedno je imaš li orginal ili ne. Evo kaj treba napravit http://forum.cropes.org/index.php/topic,9137.0.html , evo i direktni link na službeni forum http://www.pes6j.net/forum/
Znači tu možeš igrat 1vs1 i 2vs2
Uživaj. Možda se sretnemo
e hvala ti care....mozda se i sretnemo koji put.....=)
Znam da je malo stara tema,ali zanima me da li još netko sa foruma igra na PES 6 i danas?
Da se skupimo pa napravimo neki klan ili nešto.
ja igram...ima hrvatskih/balkanskih klanova pa igram s njima....
ja igram...ima hrvatskih/balkanskih klanova pa igram s njima....
A kako ući u klan?Vidio sam ima recruitment list ali nema baš klanova.
I znaš možda kako igrat turnire tamo?
netko te mora pozvati u klan,a turniri na cropes.net
Evo mene slucajno u prolazu i vidim ovu temu,naime veliki sam fan pesa ali tek do nedavno sam počeo igrati online,paa da li neko zna da li imaju neki serveri na kojima se održavaju turnini i dalje,ako ima da mi neko kaže,da se prijavimo paa na megdan malo :D..
ako je neko tu, treba mi pomoc:
nemogu kopirati hosts u etc folder
Malo da bumpam temu, igra još ko? :)
BUMP
Prestao sam igrati od predzadnje fife(2011), napokon dobar nogomet nakon vise godina.
Imam jedan problem: Zasto ne mogu spremiti u HOSTS fileu ono tamo sto je ponuđeno na forumu?? Stisnem SAVE i pise mi Access to C:/Windows/System32/drivers/etc/hosts was denied.
Imam jedan problem: Zasto ne mogu spremiti u HOSTS fileu ono tamo sto je ponuđeno na forumu?? Stisnem SAVE i pise mi Access to C:/Windows/System32/drivers/etc/hosts was denied.
Ne mogu ti pomoci oko tog PES-a jer ne igram.... ali sto se tice tog hosts-a mogu. Premjesti ga na radnu povrsinu i otvori preko notepad-a, dodaj liniju koda/teksta i save-aj, zatim ga vratis tamo gdje je i bio.
Eto...
Hvala ti puno, sad sam uspio..