- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dakle je već pomalo izluđujem....
imam NFS shift i instalacija protekne mirno i kad želim pokrenut igru izbaci mi error(vidi sliku)
neznem u čemu bi mogo bit problem pa ja Vas pitam????
evo slike:
Nema slike...
Krek?
Ako je problem s dont send sve iz mape crack prebaciti u onu mapu ea games nfs shift
Ako je problem s dont send sve iz mape crack prebaciti u onu mapu ea games nfs shift
to care najbolji si
modovi može lock
E ljudi, nema toga tu....kakvi sad krekovi na ovom forumu?
Mogao si mu poslat preko PM-a, ali ne...
a sta fali
a sta fali
Na ovom forumu kao i svakom drugom je zabranjeno spominjanje piratluka i sve vezano uz to!
Ja stvarno ne znam kad će ljudi jednom zauvijek shvatiti da je na ovom forumu zabranjeno spominjati i otvarati takve teme...Ja sam jednom zbog toga dobio crveni...kaže se: 'pametnom je jednom dosta'... :-)
Ja stvarno ne znam kad će ljudi jednom zauvijek shvatiti da je na ovom forumu zabranjeno spominjati i otvarati takve teme...Ja sam jednom zbog toga dobio crveni...kaže se: 'pametnom je jednom dosta'... :-)
Ocito neki od njih nisu pametni
Molim vas pomozite!!!Ne znam instalirati nfs shift.Trebam raspakirati fajlove u winraru a neznam kako.Molim vas da mi date upute od početka do kraja!!!Unaprijed hvala.
Molim vas pomozite!!!Ne znam instalirati nfs shift.Trebam raspakirati fajlove u winraru a neznam kako.Molim vas da mi date upute od početka do kraja!!!Unaprijed hvala.
odgovorit ču ti preko pm
odgovorit ču ti preko pm
Mislim da se šali....
ma 95% hrvata koristi piratski software.. ma koliko mi šutjeli o tome.. sorry na offtopicu
Jasno...uključujući i mene ;-) Ali, samo hoću reći da je spominjanje piratskog softvera zabranjeno, s čim se u potpunosti slažem.
Meni kad sam ga instaliral sve dobro radilo. Ali kad sam isal malo kasnje igrat nije mu u full screenu, probal sa s ALT+ENTER ali to ne pomaze
Molim pomoc..
kada ulazim u nfs shif pojavi mi se error:shift.exe has encountered a problem nedd to close.We are sorry for the inconvenice
A moze li meni tko pomoc, dao sam 500 kn za igru i kad krenem vozit slika lagano zapinje. imam gigabytovu HD 4850 i cuo san da se ona kolje sa PhysX-on. Ima li ikakvo rjesenje za to jer nisan nigdi uspija nac atiev hotfix za taj problem???
A moze li meni tko pomoc, dao sam 500 kn za igru i kad krenem vozit slika lagano zapinje. imam gigabytovu HD 4850 i cuo san da se ona kolje sa PhysX-on. Ima li ikakvo rjesenje za to jer nisan nigdi uspija nac atiev hotfix za taj problem???
Ako malo zapinje onda malo smanji grafiku, igra je dosta zahtjevna, ali na lošijim postavkama izgleda stvarno užasno.
Skini zadnji patch, malo poveća FPS.
MA kakvu god grafiku namistim bude mi ista stvar. Vrtim sve druge igre u fullHD bez problema, samo ona nece nikako
moze li mi neko pomoci pls?? imam nfs na cd-u, tj na 2 cd-a ali kad sve instaliram ne mogu je pokrenuti pise ubaci original cd.ali krek mogu pokrenuti samo preko viste a u mene windows 7...heeelp
moze li mi neko pomoci pls?? imam nfs na cd-u, tj na 2 cd-a ali kad sve instaliram ne mogu je pokrenuti pise ubaci original cd.ali krek mogu pokrenuti samo preko viste a u mene windows 7...heeelp
kupi originalnu igru
Lol Uvijek je bilo problema oko pirata. Prije sam ih uzimao ( skidao ) a sada ih izbjegavam samo originale. Ako nema originala necu ni igrati igru.
Sam si napisao crack, moze biti bilo koji problem.
a ovdje odgovor ne mozes dobiti.