NFS:shift-Problem!!

poruka: 26
|
čitano: 7.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

dakle je već pomalo izluđujem....

imam NFS shift i instalacija protekne mirno i kad želim pokrenut igru izbaci mi error(vidi sliku)

neznem u čemu bi mogo bit problem pa ja Vas pitam????

evo slike:

neznam šta da napišem
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 19:56 (car).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: NFS:shift-Problem!!
car kaže...

dakle je već pomalo izluđujem....

imam NFS shift i instalacija protekne mirno i kad želim pokrenut igru izbaci mi error(vidi sliku)

neznem u čemu bi mogo bit problem pa ja Vas pitam????

evo slike:

Nema slike...

14 godina
neaktivan

Krek?

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ako je problem s dont send sve iz mape crack prebaciti u onu mapu ea games nfs shift

0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
iCOOKIE kaže...

Ako je problem s dont send sve iz mape crack prebaciti u onu mapu ea games nfs shift

to care najbolji si

modovi može lock

neznam šta da napišem
15 godina
neaktivan

E ljudi, nema toga tu....kakvi sad krekovi na ovom forumu?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iCOOKIE kaže...

Mogao si mu poslat preko PM-a, ali ne...  

13 godina
neaktivan

a sta fali

asus maximus formula,4gb corsair xms2,xfx 4890+scythe musashi(clocano8 85mhz,1000mhz)..q6600 3.3ghz +therm 120 ultra,wd caviar black 750gb,2dvd-
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ljuta_357_guja kaže...

a sta fali

Na ovom forumu kao i svakom drugom je zabranjeno spominjanje piratluka i sve vezano uz to!

15 godina
neaktivan

Ja stvarno ne znam kad će ljudi jednom zauvijek shvatiti da je na ovom forumu zabranjeno spominjati i otvarati takve teme...Ja sam jednom zbog toga dobio crveni...kaže se: 'pametnom je jednom dosta'... :-)

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Riker kaže...

Ja stvarno ne znam kad će ljudi jednom zauvijek shvatiti da je na ovom forumu zabranjeno spominjati i otvarati takve teme...Ja sam jednom zbog toga dobio crveni...kaže se: 'pametnom je jednom dosta'... :-)

Ocito neki od njih nisu pametni

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
13 godina
neaktivan

Molim vas pomozite!!!Ne znam instalirati nfs shift.Trebam raspakirati fajlove u winraru a neznam kako.Molim vas da mi date upute od početka do kraja!!!Unaprijed hvala.

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
igrač kaže...

Molim vas pomozite!!!Ne znam instalirati nfs shift.Trebam raspakirati fajlove u winraru a neznam kako.Molim vas da mi date upute od početka do kraja!!!Unaprijed hvala.

odgovorit ču ti preko pm

neznam šta da napišem
15 godina
neaktivan
car kaže...
igrač kaže...

odgovorit ču ti preko pm

Mislim da se šali....

14 godina
neaktivan

ma 95% hrvata koristi piratski software.. ma koliko mi šutjeli o tome.. sorry na offtopicu

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jasno...uključujući i mene ;-) Ali, samo hoću reći da je spominjanje piratskog softvera zabranjeno, s čim se u potpunosti slažem.

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni kad sam ga instaliral sve dobro radilo. Ali kad sam isal malo kasnje igrat nije mu u full screenu, probal sa s ALT+ENTER ali to ne pomaze

Molim pomoc..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kada ulazim u nfs shif pojavi mi se error:shift.exe has encountered a problem nedd to close.We are sorry for the inconvenice

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nevalja ti crack -_-''
EVERYBODY LIES
13 godina
neaktivan

A moze li meni tko pomoc, dao sam 500 kn za igru i kad krenem vozit slika lagano zapinje. imam gigabytovu HD 4850 i cuo san da se ona kolje sa PhysX-on. Ima li ikakvo rjesenje za to jer nisan nigdi uspija nac atiev hotfix za taj problem???

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Daijiro74 kaže...

A moze li meni tko pomoc, dao sam 500 kn za igru i kad krenem vozit slika lagano zapinje. imam gigabytovu HD 4850 i cuo san da se ona kolje sa PhysX-on. Ima li ikakvo rjesenje za to jer nisan nigdi uspija nac atiev hotfix za taj problem???

Ako malo zapinje onda malo smanji grafiku, igra je dosta zahtjevna, ali na lošijim postavkama izgleda stvarno užasno.

Skini zadnji patch, malo poveća FPS.

13 godina
neaktivan

MA kakvu god grafiku namistim bude mi ista stvar. Vrtim sve druge igre u fullHD bez problema, samo ona nece nikako

12 godina
neaktivan
Re: NFS:shift-Problem!!

moze li mi neko pomoci pls?? imam nfs na cd-u, tj na 2 cd-a ali kad sve instaliram ne mogu je pokrenuti pise ubaci original cd.ali krek mogu pokrenuti samo preko viste a u mene windows 7...heeelp

13 godina
blueeye kaže...

moze li mi neko pomoci pls?? imam nfs na cd-u, tj na 2 cd-a ali kad sve instaliram ne mogu je pokrenuti pise ubaci original cd.ali krek mogu pokrenuti samo preko viste a u mene windows 7...heeelp

kupi originalnu igru

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
12 godina
neaktivan

Lol Uvijek je bilo problema oko pirata. Prije sam ih uzimao ( skidao ) a sada ih izbjegavam samo originale. Ako nema originala necu ni igrati igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
blueeye kaže...

Sam si napisao crack, moze biti bilo koji problem.

a ovdje odgovor ne mozes dobiti.

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice