Pozdrav,
kupujem poklon za nećaka i da ne zahebem stvar pitam ga kaj hoće. Veli on ,PC premium cd minecraft.Da tog ima u tisak media,miller i tak.Tražim ,al ništa takvog nemogu naći. Molim pomoć.
Pozdrav,
kupujem poklon za nećaka i da ne zahebem stvar pitam ga kaj hoće. Veli on ,PC premium cd minecraft.Da tog ima u tisak media,miller i tak.Tražim ,al ništa takvog nemogu naći. Molim pomoć.
Nema,tražim dalje..
Ne otvara mi link
Pozdrav, tražim igrače zainteresirane da igraju vanilla minecraft. Oko pravila bi se dogovorili svi igrači, al mislim da bi standard bio no grief, no steal itd tako da možemo s poštenjem imat vlastite shopove na spawnu, admina ne bi bilo, igrali bi svi cistu vanillu i skupa gradili svijet. Jedini plugin na serveru bi bio log za chestove da možemo utvrditi dal je neko ukrao nešto ako ga prijave, o banovima bi odlučili svi skupa. Ako ima zainteresiranih javite se, ako namjeravate trollat nemojte se ni javljat. Server bi bio zatvorenog tipa tj igrali bi samo mi početni i oni koje pozovemo.
Da li netko zna zašto ne mogu promijeniti teksturu? Mijenjam teksturu na Cobblestone u packu ChromaHills i učita mi se tekstura samo na bloku koji držim u ruci ali ne i na ostalima. U čemu je problem?
Probao sam pobrisati cache u Javi ali nema razlike.
U čemu je točno problem? Nakon što sam je uredio u PS-u samo da je zaljepio natrag u folder u istom formatu a to je PNG.
Nakon 2 godine vraćam se ponovno Minecraftu no naletjeh odmah na problem.
Game ended with bad state (exit code -1073740791)
Pokušao updateat Javu, driveri up to date, izmjenio Java Package no i dalje isto.
EDIT: Riješeno!
Ima li tko iskustva s postavljanjem servera (Hosted na Gameservers.com)?
Da li netko zna, da li uopce postoji kod nas za kupiti igrica u fizickom (kutija) obliku....
hvala
ima li koga da ima server gdje je samo vanilla gdje nema raid ili grief.
Pozdrav ljudi,može li mi neko pomoći,kupila sam woodland mapu od kartografa seljaka ali ne mogu nikako da nađem mjesto gdje je Mansion.Orijentisala sam se prema suncu ali nema pa nema.Imam mape 22,25,27,31 i sve izgledaju isto.
Kupio klincima Minecraft, morao, prošlo se s odličnim. Kako ide s tim serverima, ima li kakvih lokalnih (RH), sigurnih za djecu, da igraju samo klinci? Ne bih htio da do kraja ljeta nauče 'bogatstvo' balkanskog vokabulara ;)
Inače super radi na Kubuntu 17.04, čak s openjdk-9-jre, a ne vlasničkom Oracleovom te integriranom Intel grafikom hd4000.
jel netko igra moded minecraft i ima svoj srw, ako ima mozemo igrat
dosta mrtva tema, al probat cu s pitanjem ovdje:
dakle mali oce minecraft, pa cu mu kupit
sad pitanje je - koja je razlika izmedu playstation verzije i pc verzije?
koliko citam , jos uvijek nema konekcije medu ps4 i pc igraca, koju verziju je onda bolje kupit?
koliko citam , jos uvijek nema konekcije medu ps4 i pc igraca, koju verziju je onda bolje kupit?
PC radi modova....strasno kolko toga mozes nauciti u minecraftu...
Pozdrav, takoder vam želim skreniti pažnju da smo ja i kolega podigli server, 37.187.76.188:27073 , potrebno je skiniti ftb launcher skiniti ftb beyond i ubaciti nas custom modpack(nije ilegalno, samo smo dodali modove koji nisu u ovom modpacku da bude sto zanimljivije)... kad skinete folder potrebno je samo raspakirati di je instaliran ftb beyond u folder mods, i mozete spojiti na nas server... Nismo klinci, stariji smo i volimo pustit malo mozak na pašu, pa dobrodosli su svi koji misle normalno igrati :)
pozdrav, da li je realno da na kompu kad je bila win 7 sam igrao igru, a kad sam presao na win 10 da ne moze, napise crash i ne moze...??? hvala
Praktički minecraft je kao platforma za kreativnosti, pomaže razviti kreativnost kod djece i u nekom postotku i inteligenciju. Tamna strana je multiplayer.
Jel ima tko od starih igraca da bi igrao?
Popularna Minecraft igra gradnje i istraživanja slavi deseti rođendan te je od sada dostupna za igru unutar preglednika
Gdje kupiti Minecraft Premium? Gdje je najjeftinije?
Nećeš moći naći jeftinije od mojangove stranice, a ako nađeš rizično je.
Ako se ne varam jedino su starije verzije bile jeftinije, i Mojang nema nikad neke popuste.