Minecraft

poruka: 6.706
|
čitano: 1.293.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Minecraft
Moze li itko pomoci rusio sam windows i skinem minecraft udem u ne mogu igrati slika mi puca kao da gubim pixele onako preskace cim udem i ne prestaje ima netko nekakav savjet ?

0 0 hvala 0
12 godina
Minecraft

Ekipa ja ništa ne kužim ovu igru?!? xD

Može mala pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Minecraft

Imašwiki na kojoj je 95% toga objašnjeno, ali slobodno ti postavi pitanje ovdje, netko će već odgovorit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 15:27 (Looka).
12 godina
Minecraft

Ok onda što je smisao igre,što je najbitnije za početak, kako početi..

Samo skakućem po nekim brdašcima i lijevim klikom miša udaram po njima, i to je sve što sam skužio :/ brzo mi dosadi... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za početak, sagradi si kuću i nabavi oružja, armora, željeza i takvih stvari. Onda sagradi Nether portal. O Nether portalu možeš pročitati na wiki, što je sve potrebno, kako se gradi etc.

15 godina
mozda u samom minecraftu i nema previse toga, no zato si stavi tekkit ftb ili neki modpack..Od putovanja svemira do putovanja doba dinosaura. Pravljenje automatskog rudnika itd itd...Ima puno toga za raditi
16 godina
Minecraft

Ovdje imas sve objasnjeno :D Meni je nekako draze gledati njega nego igrati hahaha

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
goodye kaže...

Ovdje imas sve objasnjeno :D Meni je nekako draze gledati njega nego igrati hahaha

Hvala vam svima!

Nista ja to ne kužim, unistim samo miša klikajući...

Probat ću još par dana pa ako neide ću deinstalirat...

Samo još dva pitanja, dal da krenem sa singleplayerom ili multiplayerom?

Kako on dobiva ona oruđa (krampove, sjekire) ja nemam niti jedno oruđe u spremištu, sve prazno???

12 godina
Looka kaže...

Za početak, sagradi si kuću i nabavi oružja, armora, željeza i takvih stvari. Onda sagradi Nether portal. O Nether portalu možeš pročitati na wiki, što je sve potrebno, kako se gradi etc.

Kako da nabavim oružja to me zanima nemam niti jedno?? {#}

13 godina
neaktivan
Božoo kaže...
Looka kaže...

Imas na youtube-u tutoriale kao ovaj iznad pa njih gledaj, tamo je sve objasnjeno.

13 godina
neaktivan
Božoo kaže...
Looka kaže...

http://www.minecraft-craftingguide.com/weapons.html

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
Minecraft

A đaba mi, kad je sve na engleskom... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minecraft

Ovako, spawnas se bez icega, odes do prvog drveta i samo drzis ljevu tipku misa kada si blizu drveta i on pocme udarati dro, poslije napravis crafting table i onda ostatak pribora za prezivljanvanje. Pogledaj taj video imas sve objasnjeno.

Uglavnom NEMOJ KILKATI misem, nego samo drzis lijevu tipku misa ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Minecraft

Promašena igra, 

Pod broj 1 loša grafika,

Pod broj 2 kad počenm udarat po stablima i kopat onu zemlju zakolje me zombi ili me kostur probode strijelom, neznam kako se obranit...

Prestajem s igrom, hvala svima na trudu!

Moj PC  
0 16 hvala 0
12 godina
Božoo kaže...

Promašena igra, 

Pod broj 1 loša grafika,

Pod broj 2 kad počenm udarat po stablima i kopat onu zemlju zakolje me zombi ili me kostur probode strijelom, neznam kako se obranit...

Koliko godina imaš?

12 godina
Minecraft

38

I grafika lošija nego u vremena kada sam počeo ikada igrat igre...

Ali eto... Valjda su ukusi različiti... ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 15:04 (Božoo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ne nego ti nije jasan point te igre...

My name is Legion... For we are many!
13 godina
Božoo kaže...

Promašena igra, 

Pod broj 1 loša grafika,

da si samo odgledao prva 3 tutoriala što je netko prije postao sve bi ti bilo jasno....

btw. počeo igrati jučer "jogurt" verziju, čini se zanimljiva igra....

12 godina
Checola kaže...
Božoo kaže...

Promašena igra, 

Pod broj 1 loša grafika,

da si samo odgledao prva 3 tutoriala što je netko prije postao sve bi ti bilo jasno....

btw. počeo igrati jučer "jogurt" verziju, čini se zanimljiva igra....

Pa nebi mi bilo jasno baš sve zato što koliko sam uspio skužit igra je preopširna i podosta teška, treba puno razmišljat,

Neda mi se razbijat glavu oko igara, više mi pašu laganice, vožnja, utrke, itd, samo tu su developeri malo zakazali, nema ništa pametno osim onog need for speeda, a njega sam se izguštirao... :/

15 godina
Need for speed ti ja pametno? jao, nema dobrog need for speeda jos od undergrounda. Zaobidi ovu igru i to je to. Najbolje karakteristike igre i je da bude preopširna sto vise sadrzaja, kao sto je nekoc i underground 2 bio, imao si štošta toga za kupiti "nabrijati" . Al tu dolazi bas taj problem sto sva danasnja djeca hoce sto jednostavnije pa i proizvodaci prave takav trash.
12 godina
Minecraft

E sta ćeš ukusi su različiti, o njima nevalja raspravljat... ;)

Lp

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Minecraft

Ma sve 5, ali Minecraft je TOLIKO jednostavna i lagana igra... U biti sve osim pamtit recepte je u njoj prelagano.

Postoji 1 glavno pravilo - u svakom trenutku i svuda postavljat OGROMNE kolicine svjetla - u prijevodu ne izlazit po noci i u tunele ulazit sa stackom baklji (ili dovoljno materijala da se iste u svakom trenu mogu napravit).

Treba vam obnovljivi izvor hrane, a najlaksi je:

- lupate travu dok ne nabavite sjemenje

- napravite motiku

- sa motikom zaorete zemlju unutar 5 polja od vode (mozete iskopat rupu 1x1x1 i u nju kantom izlit 1 blok vode gdje vam pase)

- posadite sjemenje i cekate - wheat koji ce izrast se moze pretvarat u kruh (logicno)

Napredna verzija:

- uzmete drvo i napravite ogradu (ja obicno radim nesto izmedju 8x8 i 10x10), te vrata

- dovedete sa wheat u ruci 2 krave ili 2 ovce u ogradu

- date svakoj wheat da dobiju srceka oko glave, parit ce se i stvorit malu kravicu

- nastavite dok niste zadovoljni kolicinom stakeova koje imate u svom osobnom frizideru

Alternativna verzija:

- nac kokosi, pokupit jaja, napravit rupu 4x4x2 i lojtrice da vi mozete ulazit, a kokosi ne mogu van (ja ju obicno napravim ispod zemlje da ne moram ogradjivat)

- bacat jaja u rupu dok ne dobijete 7-8 kokica

- skupljat jaja kad se izlegnu, bacat da se rade nove kokice, koliko kokica napravite toliko odmah mozete rijesit i popapat

U obje verzije sa mesom treba meso ispec, to se radi u furnacesu - treba vam 8 cobblestonea koje iskopate sa drvenim krampom, stavite u work table sa rupom u srednjem bloku. trebat ce vam i izvor vatre, to moze bit drvo ili ugljen, ugljen kopate isto ko cobblestone, ali ja koristim kameni kramp.

Kad ste to sredili sve je dalje lako - kopate u dubinu, radite svoj rudnik, provjerite koje sve recepte imate za craftat, mene obicno zadovoljava samo ako napravim sve sto mogu.

gradite kule, gradite dvorce, trazite sela i trgujte sa seljacima, napravite svoje selu i naselite ga seljacima (imate uputstva dovoljno na youtubeu, iako zahtjeva dosta truda), dok kopate, pod zemljom mozete naci stronghold ili mineshaft (oba su odavno zapustena, dosta toga je rusevno, ali su prepuni korisnih/zabavnih stvari) trazite hramove, trazite podvodne hramove, idite u ender...

Igra nudi brojne mogucnosti, igra je bolesno jednostavna a bolesno kompleksna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 10:29 (Rhodin).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Rhodin kaže...

Ma sve 5, ali Minecraft je TOLIKO jednostavna i lagana igra... U biti sve osim pamtit recepte je u njoj prelagano.

Postoji 1 glavno pravilo - u svakom trenutku i svuda postavljat OGROMNE kolicine svjetla - u prijevodu ne izlazit po noci i u tunele ulazit sa stackom baklji (ili dovoljno materijala da se iste u svakom trenu mogu napravit).

Treba vam obnovljivi izvor hrane, a najlaksi je:

- lupate travu dok ne nabavite sjemenje

- napravite motiku

- sa motikom zaorete zemlju unutar 5 polja od vode (mozete iskopat rupu 1x1x1 i u nju kantom izlit 1 blok vode gdje vam pase)

- posadite sjemenje i cekate - wheat koji ce izrast se moze pretvarat u kruh (logicno)

Napredna verzija:

- uzmete drvo i napravite ogradu (ja obicno radim nesto izmedju 8x8 i 10x10), te vrata

- dovedete sa wheat u ruci 2 krave ili 2 ovce u ogradu

- date svakoj wheat da dobiju srceka oko glave, parit ce se i stvorit malu kravicu

- nastavite dok niste zadovoljni kolicinom stakeova koje imate u svom osobnom frizideru

Alternativna verzija:

- nac kokosi, pokupit jaja, napravit rupu 4x4x2 i lojtrice da vi mozete ulazit, a kokosi ne mogu van (ja ju obicno napravim ispod zemlje da ne moram ogradjivat)

- skupljat jaja kad se izlegnu, bacat da se rade nove kokice, koliko kokica napravite toliko odmah mozete rijesit i popapat

U obje verzije sa mesom treba meso ispec, to se radi u furnacesu - treba vam 8 cobblestonea koje iskopate sa drvenim krampom, stavite u work table sa rupom u srednjem bloku. trebat ce vam i izvor vatre, to moze bit drvo ili ugljen, ugljen kopate isto ko cobblestone, ali ja koristim kameni kramp.

Kad ste to sredili sve je dalje lako - kopate u dubinu, radite svoj rudnik, provjerite koje sve recepte imate za craftat, mene obicno zadovoljava samo ako napravim sve sto mogu.

gradite kule, gradite dvorce, trazite sela i trgujte sa seljacima, napravite svoje selu i naselite ga seljacima (imate uputstva dovoljno na youtubeu, iako zahtjeva dosta truda), dok kopate, pod zemljom mozete naci stronghold ili mineshaft (oba su odavno zapustena, dosta toga je rusevno, ali su prepuni korisnih/zabavnih stvari) trazite hramove, trazite podvodne hramove, idite u ender...

Igra nudi brojne mogucnosti, igra je bolesno jednostavna a bolesno kompleksna.

Bravo, jako lijepo i u kratko objasnjeno...

15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Alternativna verzija:

Skopate rupu 4x4x4, na dno stavite vodu tako da teće prema mjestu na koje želite, na 2. blok postavite signove sve okolo,a na 3. blok opet vodu i na vodu stavite kokoši, tako vam se jaja skupljaju sva na jedno mjesto... Barem je to priej funkcioniralo.

Automatska farma kaktusa, stavite vodu kao u 1. slučaju, na razmaku od 1 bloka stavite cobble i na njega pjesak,na pjesak kaktus, 1 blok iznad kaktusa stavite cobble na strop,ali samo na mjesta ispod kojih nema kaktusa i kaktus vam se sam "bere" a voda ga nosi na jedno mjesto.

Uvijek sam na serverima imao najbogatije kućice,ali sam prestao igrati zbog budala koje uništavaju tuđu imovinu bez nekog razloga. 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 19:04 (zerocool12).
11 godina
neaktivan
Minecraft

Nas server ako ocete doc probat radi smoot ;) 

Fejs: https://www.facebook.com/groups/DistrictCrewMinecraft/

Gametracker link tamo imate IP Minecraft Server IP 77.111.255.212:25565

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 21:42 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neradi server
11 godina
neaktivan
dado16 kaže...
neradi server

sorry napiso sam IP od ts ne mc servera zabunom ovo je Minecraft Server IP 77.111.255.212:25565

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 21:43 (Nvidia GTX 680).
15 godina
25565? to je cracked?, vidim da je stara verzija minecrafta, nista propustam
11 godina
neaktivan
Minecraft

Kolko znam jos nova nije stigla 1.8 server strana? da craked je al ja imam orginal tako da mogu igrat i org i pirat mc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

Kolko znam jos nova nije stigla 1.8 server strana? da craked je al ja imam orginal tako da mogu igrat i org i pirat mc.

1.8 server je stigo kad je stigo 1.8 update. Čekao se Bukkit/Spigot za moddane servere a i to je izašlo prije par dana

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice