Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 223.388
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Just Cause 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Just Cause 2
s0me0ne kaže...

Bilo je već ovdje...

Taj sam... :D
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Demo izlazi 04.03. i bit će smješten u pustinji.

2 0 hvala 3
16 godina
protjeran
M0by kaže...

Ma di god bio smješten samo da probamo! koliko sam ćuo full verzija izlazi 23.3.2010 taman kad ja uzimam mob xD

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunc
15 godina
neaktivan
Just Cause 2
Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 22:38 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
M0by kaže...

Di je demo!?!?!?!!?!

16 godina
protjeran
Looka kaže...
M0by kaže...

Di je demo!?!?!?!!?!

Si guglo? ja ću za par sati tam negdje oko ponoći potražit pa ako nađem pošaljem ti link!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
Looka kaže...
M0by kaže...

Di je demo!?!?!?!!?!

Si guglo? ja ću za par sati tam negdje oko ponoći potražit pa ako nađem pošaljem ti link!

Ja ću i tebi javit ako nađem, pogledal sam pirate bay i partis, nema Plač Ma dajte, ne možete mi to činit Plač

16 godina
moderator
Just Cause 2

Pa tko nađe nek stavi link ovdje da svi vidimo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Pa tko nađe nek stavi link ovdje da svi vidimo.

U pravu si...al ak je sa recimo  partisa ili pirate baya bolje da ne stavlja nego da nam kaže da mu se javimo preko PM-a ^^

15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

http://store.steampowered.com/app/35110/ evo vam ga.-

EDIT:lega me pretekao...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 19:46 (achtung).
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Hvala ti puno!!!!!!!!!!!!

15 godina
Just Cause 2

imate na steamu. brzina je full

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Just Cause 2

i? Kakva je zahtjevnost? Jeli se isplati skidat demo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Just Cause 2

Kud baš na steam, neda mi se registrirat. Pričekat ću na partisu ili demonoidu da izađe cijela igra.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 20:24 (Hyperion).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Just Cause 2

Fala vam ekipaaaaaaaa e sad treba doćekat 23/3 da izađe full verzija i onda se nemićem s kompa dok nepređem.....joj full brzina stvarno napokon nemoram SLINIT za igrom xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Just Cause 2

Evo ovako. Pošto većinu igrača koji čekaju ovu igru zanima grafika rezultati su ovaki. Sve max ali baš sve i imam oko 30-40 frejmova. Igra izgleda lijepo ali nije to ona grafika kakvu ja volim.Previše mi je ....hm plastična ako me kužite ali ipak lijepa pogotovo krajolik.

Što se tiče gameplaya čista zahebancija.trčiš,letiš,voziš,skačeš...

stavljam slike

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 20:52 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 7
17 godina
Just Cause 2

Ja imam problema...Ne mogu dobit više od 30 frameova na bilo kojim postavkama i igra mi se svako malo scrasha...Temp normalne, driveri novi, ostale igre idu bez frke

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Evo ovako. Pošto većinu igrača koji čekaju ovu igru zanima grafika rezultati su ovaki. Sve max ali baš sve i imam oko 30-40 frejmova. Igra izgleda lijepo ali nije to ona grafika kakvu ja volim.Previše mi je ....hm plastična ako me kužite ali ipak lijepa pogotovo krajolik.

stavljam slike

Jel se možeš po gradu vozit kao u san andreasu? ili moraš prelazit misije?

16 godina
Kill Frenzy kaže...

stavljam slike

Po ovim slikama grafika je meni velicanstvena,sto su mozda pokreti lika plasticni?Neodlučan

Cudi me da imas samo 30 FPS-a sto je za tvoju konfu premalo.

Na mojoj konfi ce bit prava lutrija ako cu je moci igrati u pristojnom frame-u.

16 godina
moderator
Just Cause 2

Evo na mojoj konfi isto 30-40 fps-a sve na high,igra je dobra.

I puno bolje je riješeno skretanje s autom nego je bilo u jedinici.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Just Cause 2

Još sam ovu sliku morao ubacit.Marnuo sam heli i krenuo u nekakav velegrad(milim da se vidi na slici) ali demo area :D

Dobre su kretnje čovijeka kao i fizika vozila.To mi se sviđa

a vidi kućišta što se ubacio :d a vidi kućišta što se ubacio :d
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 21:12 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Just Cause 2

Ne kužim u čemu je problem, vidim da i neki sa slabijim konfama imaju daleko više frejmova

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Još sam ovu sliku morao ubacit.Marnuo sam heli i krenuo u nekakav velegrad(milim da se vidi na slici) ali demo area :D

haha da

grafika sto za sada vidim izgleda odlicno steta sto nemogu igrat jos sam na prastarom xp-u Plač

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
Kill Frenzy kaže...

haha da

grafika sto za sada vidim izgleda odlicno steta sto nemogu igrat jos sam na prastarom xp-u Plač

Skini demo i probaj igrat ali preko kompaktibili moda stavi na Windows 2000 i ići če ti 100% tako sam ja s GTA IV na xp-u sp 2 se patio i naštimo na windows 2000 i radi!

15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
TopForumaš kaže...
Kill Frenzy kaže...

haha da

Skini demo i probaj igrat ali preko kompaktibili moda stavi na Windows 2000 i ići če ti 100% tako sam ja s GTA IV na xp-u sp 2 se patio i naštimo na windows 2000 i radi!

Prek cega nek to slozim? ajd pomozi mi jer kad pokrenem instalaciju pise mi ovo "the specified program requiries a newer  version of windovs"

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 22:12 (achtung).
16 godina
protjeran
achtung kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
TopForumaš kaže...
Kill Frenzy kaže...

haha da

prek cega nek to slozim? ajd pomozi mi jer kad pokrenem instalaciju pise mi ovo "the specified program requiries a newer  version of windovs"

Idi ono na one opcije i kompaktibilnost

15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
achtung kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
TopForumaš kaže...
Kill Frenzy kaže...

haha da

prek cega nek to slozim? ajd pomozi mi jer kad pokrenem instalaciju pise mi ovo "the specified program requiries a newer  version of windovs"

Idi ono na one opcije i kompaktibilnost

nemozes to jer ti treba DX10, a XP ne podrzava DX10 tako da ili se moras prebacit na vistu ili sedmicu

15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
TopForumaš kaže...
Kill Frenzy kaže...

haha da

Ne može ni preko compatibility moda jer ova igra jednostavno ne radi na xp-u, nema dx9 mod. Bila je vijest prije par dana na game masteru. 

EDIT: Mitsuoka me pretekao...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 23:04 (dax_22).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice