Horizon Zero Dawn

poruka: 239
|
čitano: 23.843
|
moderatori: DrNasty, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
online
Horizon Zero Dawn

Jebo te igre retardirane s konzole, em su neoptimizirane, em crasha, em ima ultra retardiran način save-a jer ti uredno možeš 2 sata igrat i skupit milion i jednu stvar ali on neće snimiti dok ti ne odeš do camfire-a i onda crasha..

 

Pa jebo ih poluproizvod da ih jebo - to treba tužiti da duševne boli majke mi moje, bitno da oni imaju pravo uzeti novce a ti svoja prava gubiš nakon 2 sata igre ..

 

Inače ja sam igru dobio uz proc ali realno igra ne vrjedi u ovom stanju niti 5€ eto toliko da neko ne ude lud i ne kupi je slučajno

 

edit:. Evo 17ti put je crashala - mislio sam da crasha nakon tipa pol sata ili 45min ali sad je počela na random - a progres ti ne snimi tak da super, svaka čast

 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2020 3:18 (VooDooZg).
Moj PC  
4 0 hvala 0
6 godina
offline
Horizon Zero Dawn

Evo ja prašio nekih 4 sata noćas. Igra izgleda prekrasno, detalje sam sve stavio na high ugašen motion blur, vsync off, 65 do 80 fpsa na 1440p sa mojom konfom. Fluidno je jako i borba je prezabavna. Jako to sve lijepo i fluidno izgleda. Imao sam 1 crash u 4 sata i to je to inače se potrudim sejvat redovito jer campfire ima svugdje... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
online
Horizon Zero Dawn

Mene nekaj kara sa random crashevima inače je grafika u 4k stvarno predivna ali tipa Metro Exodus ima čak i bolju ali dobro igra je jako zarazna i dobra tak da šteta kaj to nisu odradili kak spada - nije da nisu imali vremena tak da za nastavak bum PS5 uzeo da se patim s čekanjem i onda ovakvim poluproizvodom na PC-u ( kažem protiv igre nemam ništa protiv čak dapaće ali je ovo patetično odrađeno ovo prebacivanje na PC )  

 

Kaj se tiče save-ova po meni je jadno odrađeno to kaj ti ne snima automatski bar svakih 10-15min ili bar kad ja neka animacija iz priće, lekciju sam naučio - e da i jadno mi je kaj igru ne snima i na komp i na cloud pa da imaš ajmo reć back-up -- tak npr snima Epic u Borderlands 3 pa onda ak ima nekih nejasnoća ili razlika onda te pita koji save hoćeš povuc i koji je kad snimljen ( tak bi trebala svaka igra imati koja je preko launchera po meni ) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2020 14:09 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Horizon Zero Dawn

Negdje sam naletio na podatak da se igra rusi na Ryzen procovima, dali je to istina ne znam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
online
Re: Horizon Zero Dawn
MEGATAMA kaže...

Negdje sam naletio na podatak da se igra rusi na Ryzen procovima, dali je to istina ne znam. 

 

 

Super zato i igra tak reklamira AMD i djeli se uz Ryzene    ta industrija igara je totalno otišla u k..

5 godina
offline
Horizon Zero Dawn

S obzirom na Death stranding koje je na istom engineu ocekivao sam odlican port... jbg

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
online
Re: Horizon Zero Dawn
Zavisi i tko radi port. Ovi što su radili port za HDZ nisu baš nešto.
7 godina
offline
Horizon Zero Dawn

Cudi me da je Sony dao takav IP u ruke amaterima.... 

Da su odradili kako treba mozda bi pc ekipa kupila PS5 da odigraju Horizon 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
offline
Horizon Zero Dawn

Ma okej je ajde nije to tako strašno, kazem u 4 sata jedno rusenje sve ostalo je okej, igra je prekrasna 50 tisuca ljudi je u igri na steamu i igraju tako da ono ne preterujte... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
offline
Horizon Zero Dawn

Ja nedavno uzeo Bioshock remaster kolekciju na steamu, prosao jedinicu bez problema a dvojka se rusi svakih par sati.

Takodjer Fallout 4 goty edicija sa Steama se rusi svako malo....nasao sam da moram iskljucit weapon debris opciju....LOL.

Stare igre a uopce nisu ispeglane..... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Horizon Zero Dawn
MEGATAMA kaže...

Ja nedavno uzeo Bioshock remaster kolekciju na steamu, prosao jedinicu bez problema a dvojka se rusi svakih par sati.

Takodjer Fallout 4 goty edicija sa Steama se rusi svako malo....nasao sam da moram iskljucit weapon debris opciju....LOL.

Stare igre a uopce nisu ispeglane..... 

 Bioshocke igraj ne-remaster verzije, rade bolje, pogotovo dvojka koja se nije rušila ni jednom

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
8 godina
online
Horizon Zero Dawn

Ona kombinacija iz videa da je slika neoštra pa se prebaci iz full scr u borderless pa natrag u full scr stvarno radi i slika je drasticno oštrija - u biti je stvarni 4k a ne neki 1080 upscale-ani

 

I drugo kaj sam pročitao je da treba povečati / zadati virtualnu memoriju - i to sam probao i sad sam igrao 2 sata i nije se crashalo, čak sam i digao na nekakvih 50 +/- 5 fps-a tak da je čak ok sad - samo smanjite oblake na medium i refleskiju vode ( oblaci uzmu pun q a za ništa ) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
offline
Horizon Zero Dawn

Jbt cijelu noc sam igrao, definitivno jedna od najboljih igara koja je ikad izašla, toliko različitih mehanika jednostavno vrh... Ja sam već na 15 sati, nije bilo nikakvih crasheva. Sve radi super samo da još malo taj fps poprave da ekipa sa lošijim konfama može zaigrati. Lako se nama kurčit sa 1080ti, rtxicama itd... 

 

Evo par slika :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: Horizon Zero Dawn

Ne vrti samo 1080ti i RTX serija tu igru kako spada  

7 godina
offline
Re: Horizon Zero Dawn
BeLLicus kaže...

Jbt cijelu noc sam igrao, definitivno jedna od najboljih igara koja je ikad izašla, toliko različitih mehanika jednostavno vrh... Ja sam već na 15 sati, nije bilo nikakvih crasheva. Sve radi super samo da još malo taj fps poprave da ekipa sa lošijim konfama može zaigrati. Lako se nama kurčit sa 1080ti, rtxicama itd... 

 

Evo par slika :)

Ekspanziju si odigrao na Ps4 pretpostavljam? 

6 godina
offline
Re: Horizon Zero Dawn
MEGATAMA kaže...
BeLLicus kaže...

Jbt cijelu noc sam igrao, definitivno jedna od najboljih igara koja je ikad izašla, toliko različitih mehanika jednostavno vrh... Ja sam već na 15 sati, nije bilo nikakvih crasheva. Sve radi super samo da još malo taj fps poprave da ekipa sa lošijim konfama može zaigrati. Lako se nama kurčit sa 1080ti, rtxicama itd... 

 

Evo par slika :)

Ekspanziju si odigrao na Ps4 pretpostavljam? 

 Nisam, samo main story dok je dosla ekspanzija ja vec prodao igru...

4 godine
offline
Horizon Zero Dawn

Citajuci sva ova vasa misljenja, i gledajuci po netu, mislio sam da igru necu moci niti pokrenuti....

 

A ipak, igra bez greske radi, i to radi odlicno....

 

S predzadnjom verzijom amd drivera, imao sam problema s teksturama, instaliranjem zadnje verzije drivera, problemi nestali.

 

Prvo pokretanje igre, loading shadera je trajao cca 7 minuta, nakon toga, svako slijedece pokretanje igre je doslovce u par sekundi od klika. 1080p custom settings, sve na ultra osim clouds i shadows - relativno stabilnih 60fps, tu i tamo padne na 50-55, igra ne trza, ne zapinje, sve radi jako fluidno, cak i uz takav sitni fps drop.

 

1440p s istim grafickim postavkama, framerate je izmedju 40-50, sto je s obzirom na moj sada vec zastarjeli hardver itekako dobro, i svakako u rangu s bilo kojom novom igrom u zadnje vrijeme.

 

Totalno igrivo, graficki predivno, a sama igra fenomenalna...

 

Koliko sam shvatio, vecina hejta dolazi od ljudi koji sa srednja zalost hardverom ocekuju tjerati 200fps u 18k rezoluciji, ili pak na one "nemam 100+fps moj zivot nema smisla".... Doduse, postoje ljudi s stvarnim problemima i bugovima, njih razumijem.

 

Los port? Nebih rekao, ukoliko igra radi onako kako je radila na ps4 (a radi), onda port nije los. Nije ovo remake, nije remaster, nije neko posebno pc izdanje, igra je jednako kvalitetna i igriva kao sto je i na bilo kojoj ps4 konzoli, a svaki ostriji pixel, visi frame rate, ljepsi izgled - sve je to bonus, a ne nesto sto je bio apsolutni must have..

 

Razumijem sve koji imaju stvarnih problema s ovom igrom, no eto, ja ih na srecu nemam niti jednog....

Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
offline
Horizon Zero Dawn

60 stabilnih fpsa na 1440p,ultra/high postavkama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
offline
Horizon Zero Dawn

Ja ne gasim već sam na 20 sati :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
online
Horizon Zero Dawn

Meni baš dobro radi igra, nikakvih problema za sad. Na 1440p oko 90-100 FPSa vrti uz ultra teksture i ostalo na high što je sasvim zadovoljavajuće.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: Horizon Zero Dawn
I meni ide sasvim zadovoljavajuće..nije cca 100 fps@1440p, kao Death stranding, ali ispod 60 fps@1440p ne pada.

Nego, igrate li sa mouse/keyboard ili sa gamepad..je se nikako ne mogu odlučiti. Aim gušt sa mišom, a sve ostalo bolje sa gamepadom!?
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
online
Re: Horizon Zero Dawn
Luc989 kaže...
I meni ide sasvim zadovoljavajuće..nije cca 100 fps@1440p, kao Death stranding, ali ispod 60 fps@1440p ne pada.

Nego, igrate li sa mouse/keyboard ili sa gamepad..je se nikako ne mogu odlučiti. Aim gušt sa mišom, a sve ostalo bolje sa gamepadom!?


Ja ću igrati za sad sa m/k, odgovara mi sve. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
online
Re: Horizon Zero Dawn
Bitanga kaže...
Luc989 kaže...
I meni ide sasvim zadovoljavajuće..nije cca 100 fps@1440p, kao Death stranding, ali ispod 60 fps@1440p ne pada.

Nego, igrate li sa mouse/keyboard ili sa gamepad..je se nikako ne mogu odlučiti. Aim gušt sa mišom, a sve ostalo bolje sa gamepadom!?


Ja ću igrati za sad sa m/k, odgovara mi sve. 

 

 

Ja isto m/k  za sad ali osjeti se dosta da je za gamepad -- kad treba pogodit dok hodaš na usko onda skreče ko šleper :)  i ima neku iritantnu foru da nakon loot-a ne možeš naprijed nego kao da zablokira pa kreneš iza i onda da naprijed -- ali recimo skokovi same neke kretnje i fajt su vrhunski odrađeni pa čak i na m/k su odlični čak i dosta bolji nego u Witcher-u npr na kojeg me igra najviše podsjeća..

 

Nego nema više crashova kod mene - virtual memory je riješio probleme tak da ako ko ima problema sa crashanjem nek proba,, možda i njega spasi..

7 godina
offline
Re: Horizon Zero Dawn
BeLLicus kaže...
MEGATAMA kaže...
BeLLicus kaže...

Jbt cijelu noc sam igrao, definitivno jedna od najboljih igara koja je ikad izašla, toliko različitih mehanika jednostavno vrh... Ja sam već na 15 sati, nije bilo nikakvih crasheva. Sve radi super samo da još malo taj fps poprave da ekipa sa lošijim konfama može zaigrati. Lako se nama kurčit sa 1080ti, rtxicama itd... 

 

Evo par slika :)

Ekspanziju si odigrao na Ps4 pretpostavljam? 

 Nisam, samo main story dok je dosla ekspanzija ja vec prodao igru...

Ekspanzija mi je cak ispala i bolja od same igre, atmosfera, duboki snjeg..... 

12 godina
online
Re: Horizon Zero Dawn
VooDooZg kaže...
  

Ja isto m/k  za sad ali osjeti se dosta da je za gamepad -- kad treba pogodit dok hodaš na usko onda skreče ko šleper :)  i ima neku iritantnu foru da nakon loot-a ne možeš naprijed nego kao da zablokira pa kreneš iza i onda da naprijed -- ali recimo skokovi same neke kretnje i fajt su vrhunski odrađeni pa čak i na m/k su odlični čak i dosta bolji nego u Witcher-u npr na kojeg me igra najviše podsjeća..

 

Nego nema više crashova kod mene - virtual memory je riješio probleme tak da ako ko ima problema sa crashanjem nek proba,, možda i njega spasi..

 

To mi se nije događalo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2020 9:35 (Bitanga).
12 godina
offline
Horizon Zero Dawn

I meni radi odlicno ali koliko sam shvatio javljamo se samo mi s 1080ti, 5700xt i 2080ti

 

Ja upravo sada cu probat na drugom racunalu gdje je unutra stari i5 i rx 570 4b s 12gb rama pa vidjeti kako tamo radi..

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
online
Re: Horizon Zero Dawn
toxic kaže...

I meni radi odlicno ali koliko sam shvatio javljamo se samo mi s 1080ti, 5700xt i 2080ti

 

Ja upravo sada cu probat na drugom racunalu gdje je unutra stari i5 i rx 570 4b s 12gb rama pa vidjeti kako tamo radi..

 

Čak mi je i i7 6700K na oko 80% opterećenja. Čitao sam nešto da igra voli više coreova, a moj je quad-core i nije uopće loš samo je 4 generacije stariji.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
offline
Horizon Zero Dawn

5600xt na 1080p, ultra postavkama, koliko sam igrao 70-ak fpsa

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2020 10:56 (BoobZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Horizon Zero Dawn

Sad vidim da se pise kako su izbacili deformabilni snjeg iz ekspanzije u pc verziji a to je bio najveci tehnoloski napredak u ekspanziji.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
online
Re: Horizon Zero Dawn
Razlika je gotovo nikakva čak i sa 4/4 procesorima. Tek 2/4 imaju značajniji pad perfomansi, s tim ds je ovo mjereno ns intelu, a navodno ryzeni imaju dosta manji minimum bez obzira na jezgre

https://wccftech.com/horizon-zero-dawn-pc-performance-analysis-you-love-to-see-it-here/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice