Sa novom sezonom vraća se Alfa Romeo, Lancia, Fiat. Dobra pa igra nije realisticna, pa nema servisa za Alfe...

Baš i nije. Ako si vozio onda vidiš da nije. Svi sa Gamepass mogu igrati a to znači da velika većina niti ne zna šta je Sim racing. Udaranje, zabijanje u ogradu, shadow realm, što bi Super GT rekao. I što je najgore od svega nije to samo u nižim kategorijama. Neki dan profi vozač me zabije u zid, jer eto može.
Baš i nije. Ako si vozio onda vidiš da nije. Svi sa Gamepass mogu igrati a to znači da velika većina niti ne zna šta je Sim racing. Udaranje, zabijanje u ogradu, shadow realm, što bi Super GT rekao. I što je najgore od svega nije to samo u nižim kategorijama. Neki dan profi vozač me zabije u zid, jer eto može.
Kaj je tebi FH Sim ???
Kaj je tebi FH Sim ???
Uh. Krivo vidio, mislio sam da pišem u temi FM.
zasto mi auto ne reagira na shift up and down sa ovakvim postavkama?
btw. zasto mi nitko nije rekao da je ovo ovako odlicna auto igra! osjecaj voznje, grafika 10/10, izbor automobila, muzika solidna
(ali sam skinuo gotov savegame sa svime unlockanim, nezz kakva je za prelaziti, neda mi se cekati za unlock automobila i "zarađivati" u tom virtualnom svijetu)
cak su poprilicno realno preslikali neke real world aspekte automobila, koenigsegg regera u igri ima isto 20 sekundi 0-400 kao ovaj real world rekord, laferrariju je top speed isto oko 370kmh kao na ovom autobahn videu itd...
..
da. kupit cu ps5 kontroler cim prije
koenigsegg jesko def najjaci auto u igri
svojedobno dok sam igrao sam koristio sesto i sennu za street utrke. tada jos nije bilo Jeska.
Samo za autocestu !
Samo za autocestu !
jesko je izvorno track car sa 1000+kg downforceom i u igri vrlo dobar za zavoje samo treba znatno ranije kociti. sa jeskom uopce se ne nalazi "hard" head to head vec medium max...
btw. dakle u igri nema nacina za brzo promijeniti vrijeme dan/noc ili godisnje doba? steta