Vidi se da je PES napredovao dosta, ali Fifa i dalje ima dosta bolji gameplay. PES više nema onu svoju ukočenost staru, ali svejedno ima ograničenja, a u Fifi imam punu kontrolu igrača i kreativnija je.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno , na to i mislim. Kako nema razlika ? Gameplay je potpuno različit ! Nema nikakve sličnosti s prošlogodišnjim.
Meni je gotovo identična....
meni ne šteka nis na 1360 rezi high..svbe lijepo radi samo ne kont zeza sve dobro al ide sam gore dolje..-.-
Napravi kalibraciju joya u control panelu.
@Tommy
jel bi mi mogao objasniti na PM kako napp kalibraciju joaysticka?
Sad je i fifa isto kao i pes svake godine, zakazala u transferima kolko vidim Ibra još u barci, Vaart još u realu.
Samo se nadam da će to biti promjenjeno u full igri.
Sad je i fifa isto kao i pes svake godine, zakazala u transferima kolko vidim Ibra još u barci, Vaart još u realu.
Ma ako ne promjene u full igri što sumnjam da oće, promjenit će preko patcha.
jesi isprobao felš šut..predobro par olova s 30,40m sam zabio...preedobroo..:D
a kako fels sut? meni na pesu sut nikako ne ide , a ni u fifi, opuca on o golu, al po sredini uglavnom . ..
pricam o sutevima iz daleka . .
i da, kakva vam je kamera? ja se jos nemogu naviknuti . .
a kako fels sut? meni na pesu sut nikako ne ide , a ni u fifi, opuca on o golu, al po sredini uglavnom . ..
pricam o sutevima iz daleka . .
i da, kakva vam je kamera? ja se jos nemogu naviknuti . .
kamera je odlicna..barem meni na fifi..felš šut ti je R1 + krug kada pucas drzis R1 i koji smjer oces...preedobroo
promjenit ce ovaj damo su vjerovatno spremili priej 10-tak dana... transferi(ovi zavrsni) tipa ibrahimovic robinho mascherano idu na kraju i to im nije nikakav problem...igrica je predobra. da bar postoji crack nekakav za demo da igram na najjacoj tezini i malo vise minuta kao sto su na pesu napravili...
Malo probam PES, malo FIFA-u, ...igrat će se obje, to sigurno.
PES je grafički uglađeniji, podsjeća me na TV prijenos, FIFA ima mnoštvo liga, klubova... bit će dobro.
promjenit ce ovaj damo su vjerovatno spremili priej 10-tak dana... transferi(ovi zavrsni) tipa ibrahimovic robinho mascherano idu na kraju i to im nije nikakav problem...igrica je predobra. da bar postoji crack nekakav za demo da igram na najjacoj tezini i malo vise minuta kao sto su na pesu napravili...
crack za tezinu postoji, nisam nazao za vrijeme . .
idi na fifa infinity, ili tako nesto xd . . .
tommy, hvala za fels sut, kakvu sam golcinu zabio . . ufff . .a sa obicnim iz daleka nema sanse . .
crack za tezinu postoji, nisam nazao za vrijeme . .
idi na fifa infinity, ili tako nesto xd . . .
tommy, hvala za fels sut, kakvu sam golcinu zabio . . ufff . .a sa obicnim iz daleka nema sanse . .
jesi..aa..obožavam s felšom zabit..i tek komentatori kad pocnu me hvalit..xD..:P
e jel ko zna zasto se nemoze namestit rezolucija na fifi 11 demo....
jel se moze na konzolama demo igrat s golmanom, ako da kako to namistiti :)
e jel ko zna zasto se nemoze namestit rezolucija na fifi 11 demo....
može se namjestiti odi na \FIFA 11 DEMO\Game\fifasetup
i dolje ti je programcic fifaconfiguration pokreni game settings..i eto sve imaš za detalje,rezoluciju,jostick..itd.
Ma ako ne promjene u full igri što sumnjam da oće, promjenit će preko patcha.
Još u fifi10 si imao opciju u meniu update transfera tako da je to najmanji problem. Svaki mjesec napraviš novi update i imaš sve zadnje transfere. Demo je napravljen očito prije transfera spomenutih igrača.
Da ali za taj update će trebat originalna fifa, da bar bude neka stranica s modovima ko za pes Pes edit patch.
full igra ce imati sve transfere kako treba... rekli su ;)
gdje mogu grafiku pojačati
prije neg udjes u igru na game settings
Misliš na gae settings u igri tamo nema nigdje za pojačati detalje i rezoluciju.
Misliš na gae settings u igri tamo nema nigdje za pojačati detalje i rezoluciju.
neznam u igri tamo nisam gledao, ja kad pokrenem fifu pojavi se launcher i ima play game settings i quit, tamo gdje si kontrole slazem
U samoj igri se nema gdje namjestit detalji i rezolucija.. ja sam tražio ko blesav 10ak minuta, pa sam išao tražit configuration file u instalacijskom folderu.
U samoj igri se nema gdje namjestit detalji i rezolucija.. ja sam tražio ko blesav 10ak minuta, pa sam išao tražit configuration file u instalacijskom folderu.
našao sam cofing file no ne želi mi ga otvorit piše ono cofing file has stopped working.
pitanje,kada pes i fifa dolaze ali cijeli?
Fifa mislim 1.10.2010.
Kada otvaram cofing piše fifacofing has stopped working kak da to riješim.
Fifa mislim 1.10.2010.
Točno! PES izlazi 30. rujna, a FIFA 1. listopada :D Ja sam isto odigrao i PES i Fifu, i mogu reći da me Fifa ugodno iznenadila :D Stvarno lijepo izgleda, i grafika, i zvuk i igrivost, sve 5 :D Ove godine će se igrati oba dvoje, barem ja tako mislim :D Recimo Fifa zbog više licenca, a PES zbog Lige Prvaka, Europske Lige, Copa Libertadores i Super Cupa :D
http://forum.ea.com/uk/posts/list/6492.page
Time tweaker i leveler tweaker, s tim da level je maksimalno na professionalu, al opet bolje i to neg amateur, barem se igra fuca.
@Tommy
guglaj gamepad calibration, tam ces sve nac, nije to nes sto mogu napisat u dvije recenice, vjerojatno imas i videa na youtubeu.
Kak da nariktam gamepad nemogu nikak skužit?