Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 782.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Vidi se da je PES napredovao dosta, ali Fifa i dalje ima dosta bolji gameplay. PES više nema onu svoju ukočenost staru, ali svejedno ima ograničenja, a u Fifi imam punu kontrolu igrača i kreativnija je.

Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Fifa 11
movie kaže...

Naravno , na to i mislim. Kako nema razlika ? Gameplay je potpuno različit ! Nema nikakve sličnosti s prošlogodišnjim.

Meni je gotovo identična....

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
14 godina
neaktivan
eZo kaže...
eZo kaže...
Tommy_123 kaže...

meni ne šteka nis na 1360 rezi high..svbe lijepo radi samo ne kont zeza sve dobro al ide sam gore dolje..-.-

Napravi kalibraciju joya u control panelu.

@Tommy

jel bi mi mogao objasniti na PM kako napp kalibraciju joaysticka?

15 godina
Fifa 11

Sad je i fifa isto kao i pes svake godine, zakazala u transferima kolko vidim Ibra još u barci, Vaart još u realu.

Samo se nadam da će to biti promjenjeno u full igri.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 9:42 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Sad je i fifa isto kao i pes svake godine, zakazala u transferima kolko vidim Ibra još u barci, Vaart još u realu.

Ma ako ne promjene u full igri što sumnjam da oće, promjenit će preko patcha.

ma da
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

jesi isprobao felš šut..predobro par olova s 30,40m sam zabio...preedobroo..:D

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Jack Sparrow kaže...

a kako fels sut? meni na pesu sut nikako ne ide , a ni u fifi, opuca on o golu, al po sredini uglavnom . ..

pricam o sutevima iz daleka . .

i da, kakva vam je kamera? ja se jos nemogu naviknuti . .

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 10:32 (rulF).
14 godina
neaktivan
rulF kaže...
Tommy_123 kaže...
Jack Sparrow kaže...

a kako fels sut? meni na pesu sut nikako ne ide , a ni u fifi, opuca on o golu, al po sredini uglavnom . ..

pricam o sutevima iz daleka . .

i da, kakva vam je kamera? ja se jos nemogu naviknuti . .

kamera je odlicna..barem meni na fifi..felš šut ti je R1 + krug kada pucas drzis R1 i koji smjer oces...preedobroo

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

promjenit ce ovaj damo su vjerovatno spremili priej 10-tak dana... transferi(ovi zavrsni) tipa ibrahimovic robinho mascherano idu na kraju i to im nije nikakav problem...igrica je predobra. da bar postoji crack nekakav za demo da igram na najjacoj tezini i malo vise minuta kao sto su na pesu napravili...

14 godina
neaktivan
Fifa 11

Malo probam PES, malo FIFA-u, Osmijeh ...igrat će se obje, to sigurno.

PES je grafički uglađeniji, podsjeća me na TV prijenos, FIFA ima mnoštvo liga, klubova... bit će dobro.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...
Jack Sparrow kaže...

promjenit ce ovaj damo su vjerovatno spremili priej 10-tak dana... transferi(ovi zavrsni) tipa ibrahimovic robinho mascherano idu na kraju i to im nije nikakav problem...igrica je predobra. da bar postoji crack nekakav za demo da igram na najjacoj tezini i malo vise minuta kao sto su na pesu napravili...

crack za tezinu postoji, nisam nazao za vrijeme . .

idi na fifa infinity, ili tako nesto xd . . .

tommy, hvala za fels sut, kakvu sam golcinu zabio . . ufff . .a sa obicnim iz daleka nema sanse . .

14 godina
neaktivan
rulF kaže...
PlayMaker10 kaže...
Jack Sparrow kaže...

crack za tezinu postoji, nisam nazao za vrijeme . .

idi na fifa infinity, ili tako nesto xd . . .

tommy, hvala za fels sut, kakvu sam golcinu zabio . . ufff . .a sa obicnim iz daleka nema sanse . .

jesi..aa..obožavam s felšom zabit..i tek komentatori kad pocnu me hvalit..xD..:P

14 godina
neaktivan
Fifa 11

e jel ko zna zasto se nemoze namestit rezolucija na fifi 11 demo....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

jel se moze na konzolama demo igrat s golmanom, ako da kako to namistiti :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dowla989 kaže...

e jel ko zna zasto se nemoze namestit rezolucija na fifi 11 demo....

može se namjestiti odi na \FIFA 11 DEMO\Game\fifasetup

i dolje ti je programcic fifaconfiguration pokreni game settings..i eto sve imaš za detalje,rezoluciju,jostick..itd.

16 godina
XXL Gamer kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ma ako ne promjene u full igri što sumnjam da oće, promjenit će preko patcha.

Još u fifi10 si imao opciju u meniu update transfera tako da je to najmanji problem.  Svaki mjesec napraviš novi update i imaš sve zadnje transfere. Demo je napravljen očito prije transfera spomenutih igrača.

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Da ali za taj update će trebat originalna fifa, da bar bude neka stranica s modovima ko za pes Pes edit patch.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 11

full igra ce imati sve transfere kako treba... rekli su ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Fifa 11

gdje mogu grafiku pojačati

Ubi, ubi ******
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

prije neg udjes u igru na game settings

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
dmanz kaže...

Misliš na gae settings u igri tamo nema nigdje za pojačati detalje i rezoluciju.

Ubi, ubi ******
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
dmanz kaže...

Misliš na gae settings u igri tamo nema nigdje za pojačati detalje i rezoluciju.

neznam u igri tamo nisam gledao, ja kad pokrenem fifu pojavi se launcher i ima play game settings i quit, tamo gdje si kontrole slazem

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina

U samoj igri se nema gdje namjestit detalji i rezolucija.. ja sam tražio ko blesav 10ak minuta, pa sam išao tražit configuration file u instalacijskom folderu.

Trying is the first step towards failure.
14 godina
protjeran
nontryer kaže...

U samoj igri se nema gdje namjestit detalji i rezolucija.. ja sam tražio ko blesav 10ak minuta, pa sam išao tražit configuration file u instalacijskom folderu.

našao sam cofing file no ne želi mi ga otvorit piše ono cofing file has stopped working.

Ubi, ubi ******
16 godina
neaktivan
Fifa 11

pitanje,kada pes i fifa dolaze ali cijeli?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
šiloman kaže...

Fifa mislim 1.10.2010.

Ubi, ubi ******
14 godina
protjeran
Fifa 11

Kada otvaram cofing piše fifacofing has stopped working kak da to riješim.

Ubi, ubi ******
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZDS kaže...
šiloman kaže...

Fifa mislim 1.10.2010.

Točno! PES izlazi 30. rujna, a FIFA 1. listopada :D Ja sam isto odigrao i PES i Fifu, i mogu reći da me Fifa ugodno iznenadila :D Stvarno lijepo izgleda, i grafika, i zvuk i igrivost, sve 5 :D Ove godine će se igrati oba dvoje, barem ja tako mislim :D Recimo Fifa zbog više licenca, a PES zbog Lige Prvaka, Europske Lige, Copa Libertadores i Super Cupa :D

14 godina
neaktivan
Fifa 11

http://forum.ea.com/uk/posts/list/6492.page

Time tweaker i leveler tweaker, s tim da level je maksimalno na professionalu, al opet bolje i to neg amateur, barem se igra fuca.

@Tommy

guglaj gamepad calibration, tam ces sve nac, nije to nes sto mogu napisat u dvije recenice, vjerojatno imas i videa na youtubeu.

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Kak da nariktam gamepad nemogu nikak skužit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice