Jesi ručo?
Jel po starome da se DLC može preuzet od 19:00h po našem vremenu
i jos odvezo turu za anconu :D
napravio vikend pauzu i ajmo gas dalje hehe
Na Pro Modsu ima Island,baš je fora voziti tamo
ljudi nastali problemi, kupio sam IBERI-u, skinuo ProMods 2.52 za verziju 1.40i sad nemam IBERI-u i nemam dole onaj dio Tunis i sta je jos bilo nesjecam se. Nije mi jasno do sada nikad nije bilo BETA verzija, a sad mi stalno stoji PUBLIC_BETA 1.40 prije je pisalo, TEMPORARY xxxxx.
gdje sam pogresijo. Ako ima netko da pomogne.
Hvala
Da ali ProMods je prije par dana izbacio 2.52 update, i vec nisam imao Tunis, eto bas me zanima, za 2-3 dana dali ce radit kad izbace update :)
Uzalud ti je taj update kad mapa ne radi sa novim dlc-om. Sljedeći update je 2.55 tak da ako hoćeš oboje, čekaj. Meni promods trenutno ni ne treba, ima dovoljno za istraživanje po Španjolskoj i Portugalu, do onda će oni updateirati mapu. Ne bi trebalo dugo čekati koliko vidim po discordu.
Kakva je Iberia?
Planiram danas posli posla kupit i onda inicirat svađu sa ženom tako da sam miran preko vikenda
Uzalud ti je taj update kad mapa ne radi sa novim dlc-om. Sljedeći update je 2.55 tak da ako hoćeš oboje, čekaj. Meni promods trenutno ni ne treba, ima dovoljno za istraživanje po Španjolskoj i Portugalu, do onda će oni updateirati mapu. Ne bi trebalo dugo čekati koliko vidim po discordu.
Sve 5 malo sam sve pomjesao, hvala decki
Novi dodatak je izašao... Španija i Portugalija... Da li će sledeća biti Jugoslavija, Albanija i Grčka, ili će zaobići i napraviti Belorusiju i Ukrajinu ? Bilo bi mnogo bolje da urade ostatak Balkana, jer ovako nije ništa povezano... Kako od Italije doći do Turske ? Ono najbolje je uzeti rutu od Sankt Petersburga do Lisabona... (Preko cele Evrope :) )... 12. i 13. aprila vozio sam po Španiji i Portugaliji, da vidim kako su je napravili...
Glasajte za sliku koja Vam se najviše dopada:
1 | Slika broj 1 |
---|---|
0 | Slika broj 2 |
2 | Slika broj 3 |
0 | Slika broj 4 |
0 | Slika broj 5 |
4 | Slika broj 6 |
Sljedeći dlc je Rusija, već je objavljeno a čini se da će do Sjeverne Koreje prije doći nego do Ex yu. Ok mi je Iberia al dominiraju autoceste, to mi je mali minus i tu bi Rusija trebala biti puno bolja ako želimo više lokalnih puteva.
Sljedeći dlc je Rusija, već je objavljeno a čini se da će do Sjeverne Koreje prije doći nego do Ex yu. Ok mi je Iberia al dominiraju autoceste, to mi je mali minus i tu bi Rusija trebala biti puno bolja ako želimo više lokalnih puteva.
Hvala Vam "Vrinho" na obavesti...
Koja Vam se slika najviše dopada ? Glasajte za najlepšu sliku... :) ((Na svakoj slici piše broj))
0 | Slika broj 1 |
---|---|
1 | Slika broj 2 |
0 | Slika broj 3 |
0 | Slika broj 4 |
1 | Slika broj 5 |
1 | Slika broj 6 |
0 | Slika broj 7 |
Promods 2.55 koji je kompatibilan s DLC Iberia je vani.
Možda je glupo pitanje, ali moram ga postaviti.
Ako u promodu kupim garažu (sa kamionima koji tamo rade) u gradu kojeg nema u originalu (npr Zagreb, odnosno neki grad iz Njemačke kojeg u orginalu nema). Što se događa s njima kad učitam original (gubim sve ili mi se bar kamioni prebace negdje)?
Hvala
Možda je glupo pitanje, ali moram ga postaviti.
Ako u promodu kupim garažu (sa kamionima koji tamo rade) u gradu kojeg nema u originalu (npr Zagreb, odnosno neki grad iz Njemačke kojeg u orginalu nema). Što se događa s njima kad učitam original (gubim sve ili mi se bar kamioni prebace negdje)?
Hvala
uf, stvarno nisam siguran. Vjerojatno ti se samo gube te garaže i kamioni ali moguće je da nastane i pravi nered
Idealno bi bilo kad bi napravio jos jedan profil gdje bi imao samo čistu igru. tako da možeš uvijek nesmetano igrati.
Koristim isti profil za stock mapu i promods/rusmap/southern region već godinama a garaže imam samo u gradovima koje su na stock mapi jer se sjećam da sam imao probleme kad sam imao garažu u npr. Moskvi i maknuo mapu, dolazilo je do rušenja kod izbora kamiona i sl.
Koristim isti profil za stock mapu i promods/rusmap/southern region već godinama a garaže imam samo u gradovima koje su na stock mapi jer se sjećam da sam imao probleme kad sam imao garažu u npr. Moskvi i maknuo mapu, dolazilo je do rušenja kod izbora kamiona i sl.
upravo, tako. kad maknes Promods mapu nestanu garaze koje si imao i kamion, no kad ponovo vratis mapu vrate ti se i garaze.
Promods 2.55 koji je kompatibilan s DLC Iberia je vani.
Iberia je odlicna, malo sam jucer vozio. jedino sta mi se desilo nestalo mi je dole Tunis i te dole neke zemlje koje su bile, neznam zasto. ako netko moze pomoci nek se javi.