Diablo 4

poruka: 2.342
|
čitano: 661.949
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Diablo 4
DukeOs kaže...
Obi Wan kaže...
DukeOs kaže... 

Meni su rune  sasvim ok, ne zelim da budu op .Mijenjaju stil igranja dajuci skilove iz drugih klasa. Prije mi dropa uber nego neki koristan ancestral al ajde ide prema boljem .

Dosad sam promijenio 3 builda na novoj klasi , zanimljivo , fluidno . Ako ovako nastave sa novim sadrzajima biti ce to igrivo tokom cijele sezone , samo polako.

rune uopce ne mijenjanju still igre. to je netocno. rune daju temporary ili permanent buff, s tim da svi buildovi idu prema permament upkeep.

sto se tice dobrih ancestral itema, da, to je istina. lakse naci dobar unique ili mythic nego ancestral.

Npr na mome trenutnome buildu od spiritborna svaki drugi dash mi je teleport dobiven od runa sto mi svakako mijenja stil igranja u ovom slucaju.

nema tu nikakve promjene stila igranja. svi sb S tier buidlovi koriste xol + jah koji je nista drugo nego malo duzi evade + unstoppable. sve ostalo je suboptimal gimick

It is not who you are, it is who you know.
16 godina
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Diablo 4

izašao je novi patch igra mi radi sporije nego prije.. nemam di opciju za DLSS nvidia samo AMD i intel

ima li još netko sličnih problema?

Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...

izašao je novi patch igra mi radi sporije nego prije.. nemam di opciju za DLSS nvidia samo AMD i intel

Meni se smrzla pri prvom pokretnaju nakon patch-a, sve DLSS-e i slično imam isključeno.

Nakon drugog starta je radilo OK.

14 godina
Horned Reaer kaže...

Isto i kod mene, nestala ta opcija. 

Éire
13 godina
Diablo 4

nemam tu opciju, realno ni ne koristim je, no sve ostalo radi dobro, ne crasha se, nije se "usporilo" nista.. barem meni

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

Može li se se ikako isključit automatski update igre? Svako par dana kad je upalim skida se neki update po pola sata, prođe me volja za igranje dok se sve to ne odradi?

Starlink is Skynet!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Adoon kaže...

Može li se se ikako isključit automatski update igre? Svako par dana kad je upalim skida se neki update po pola sata, prođe me volja za igranje dok se sve to ne odradi?

Nećeš moći igrati ako ne skineš update...

16 godina
Diablo 4

Evo ne mogu ni ovako igrati. Nakon 2 sata updatea piše: ''update file corrupted''. 

Starlink is Skynet!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Adoon kaže...

Evo ne mogu ni ovako igrati. Nakon 2 sata updatea piše: ''update file corrupted''. 

Nešto tebi ne radi dobro. Možda ti je disk neispravan, fileovi corruptani, tko zna što.

Koliko brz internet imaš? Kako ti je podešen download setting u battle.net clientu (da li imaš download limite)?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2024 20:46 (Bitanga).
16 godina

Optika 200/100. Inače skida update 15-30 min., nakon toga radi ok ali danas je koma. Evo radim repair preko Steama pa ćemo vidjeti. Mogu proskenirati i SSD ali mislim da nije do njega.

Starlink is Skynet!
16 godina
Adoon kaže...

Optika 200/100. Inače skida update 15-30 min., nakon toga radi ok ali danas je koma. Evo radim repair preko Steama pa ćemo vidjeti. Mogu proskenirati i SSD ali mislim da nije do njega.

Aha, preko Steama imaš. Ja imam preko Battle.neta.

Probaj promijeniti onda server s kojeg skida update. Meni je nekad kad odaberem London puno brži download na Steamu, jer sa Croatia servera zna biti jako sporo nekad.

Al, teško mi je sad reći. Svakako nema sa 200 Mbps šta toliko skidat.

Izgleda da je to do Steama:

https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1e1wyi2/gigantic_patch_sizes_through_steam/

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Diablo 4

Da, izgleda da svaki put skida cijelu igru pa je prekuca. Sad radi nakon repaira. 

Starlink is Skynet!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 4

DLSS upscaling is back !

Éire
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Igra ponovo radi ok i frame rate je veci i stabilniji nakon zadnjeg patcha.
Intel 80286
13 godina
Diablo 4

nmg vjerovat da zadnji patch mi konstantno baca fenris error, moze biti nakon 10min igranja a moze i nakon 5 6 sati igranja i to uvijek posere u raidu ili ND ili slicno...

je imao tko slicni problem da je nasao rjesenje, na netu svasta pisu, svasta probao, bezuspjesno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ProTeinZ kaže...

nmg vjerovat da zadnji patch mi konstantno baca fenris error, moze biti nakon 10min igranja a moze i nakon 5 6 sati igranja i to uvijek posere u raidu ili ND ili slicno...

je imao tko slicni problem da je nasao rjesenje, na netu svasta pisu, svasta probao, bezuspjesno...

Imaš prejak komp!

Šalu na stranu, nemam problema s tim, s DLC-om mi se jednom smrzla igra i to je to.

Ali, smanjio sam skoro sve grafičke postavke:

• teksture na High, mislim da sa Ultra ima neki memory leak problem
  • DLSS, điđe miđe imam isključeno
  • sve sjene i to na Low

Moj savjet da probaš sa smanjivanjem grafičkih postavki, pa ako igra bude stabilna, povećavaj jednu po jednu.

Ponekad pomogne i obrisati D4 postavke, pa pustiti igri da ponovno podesi shadere i ostalo. To sam recimo morao raditi početkom prošle sezone sa patch-om da riješim rušenja.

U svakom slučaju, sretno.

16 godina
Diablo 4

Slusam Elon Muska kod Joe Rogana i odmah u glavu - tvrdi da je u top 20 igraca diabla IV na svijetu...

https://www.neogaf.com/threads/elon-musk-is-the-19-rank-diablo-4-player-in-the-world-on-the-s6-pit-leaderboard.1677032/

Knowledge is power!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Diablo 4

Postoji li neko rijesenje za ovaj rubber banding, zapinjanje za sve i svasta okolo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xpider kaže...

Postoji li neko rijesenje za ovaj rubber banding, zapinjanje za sve i svasta okolo.

To je uglavnom do servera.

Najvjerojatnije moraš čekati da prođe.

EDIT:

Novi mid season Campfire chat 12.11:

https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24140123/tune-into-our-next-campfire-chat

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 0:30 (TomoR).
16 godina
Xpider kaže...

ne postoji. to je dobreo znani problem koji blizzard ignorira mjesecima. sad je postalo jos gore do te mjere da nonstop imam micro stuttering. dodatno, ne mogu niti izac iz igre kako spada nego mi dode "app not responding"

serveri su im u kurcu

15 godina
Mislim da je velika vecina igraca prestala igrati oko paragona 200-250
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...
Mislim da je velika vecina igraca prestala igrati oko paragona 200-250

ma i to je teska debilana sa paragonima. paz ovo, kaze blizzard "zelimo produzit koliko dugo igraci igraju igru" jer su ljudi pizdili da zavrse sezonu u dva tjedna i da nema nista radit. pa onda kaze blizzard, evo vam debilni grind sa paragonima i ljigavi drop rate sa ancestral itemima.

no onda blizzard izbaci klasu koji nisu pravilno testirali i ta klasa ti omoguci da izignoriras i paragone i krepani ancestral drop rate i zavrsis sezonu u tjedan dana bez imalo nerviranja.

ma daj... 

15 godina
Obi Wan kaže...
...evo vam debilni grind sa paragonima i ljigavi drop rate sa ancestral itemima.

Ovo sa ancestralima su usrali da vise nisu mogli.

Imam sve unique iteme koje trebam, imam preko 20 mythic uniqueova (sve koji su u igri, a jos sam ih par i shardao), ali jos uvijek nemam niti jedan affix na max levelu jer ancestrali dropaju na kapaljku, a i kad dropnu affix je neki bezveznjak...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
Po meni bi trebali napraviti sljedece, da lov na high rune bude kao u d2, ber, jah, zod itd.. i da runewords bude system kao u d2.. to bi bio pravi endgame da probam sloziti npr infinity runeword koji bi bio jaci od mythic itema. Takodjer da recimo ZOD rune kad ga socketas u ring ili amulet daje recimo +50% magic find, ili tako te neke fore..
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Obi Wan kaže...

no onda blizzard izbaci klasu koji nisu pravilno testirali i ta klasa ti omoguci da izignoriras i paragone i krepani ancestral drop rate i zavrsis sezonu u tjedan dana bez imalo nerviranja.

ma daj... 

O "istestirali" su oni dobrano tu klasu. To oni uvijek naprave kada treba prodati ekspanziju ili DLC. Ne vjerujem da ce ista "popravljati" do slijedece sezone, jer vruce kifle idu samo dok su vruce

16 godina
SamoPitam3 kaže...

O "istestirali" su oni dobrano tu klasu. To oni uvijek naprave kada treba prodati ekspanziju ili DLC. Ne vjerujem da ce ista "popravljati" do slijedece sezone, jer vruce kifle idu samo dok su vruce

sve pet, to je dio marketinga, to je razumljivo. problem je sto je to narusilo balans izmedu klasa koji je ionako bio upitan. mogao je spiritborn bit nekakvih 20% jaci od svih klasa i bilo bi dobro. ovdje je situacija da moj necro sa spirit wave buildom najvise radi 6 mil u kritikalama, dok spiritborn radi 70 milijardi.

15 godina
Diablo 4

Meni ovo nema previše smisla.

Jbt, prošlih sezona sam podizao sve klase u sezoni i normalno bez frustracija igrao a sad sam jedva uspio posložiti build na jednom charu da bih mogao igrati T3.

Imam expanziju, ali džaba im nova klasa i to što je OP kad mi se ne da to igrati.

Do sada sam na tom mojem Sorcu uspio samo 1 Mythical Ancestral dobiti, a nije da nisam pokušavao...

Džaba ti sve ako imaš posran RNG ratio na accountu...

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

Recap Campfire chat-a za midseason patch:

https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24140126/catch-up-on-the-latest-campfire-chat

Video:

Midseason patch dobijamo idući tjedan, puni patch notes još nije vani, vjerojatno tek sutra predvečer.

Pregled jednog od streamer-a:

SpiritBorna ne nerfaju u ovoj sezoni.

EDIT:

Idući tjedan novi Campfire chat, za PTR patcha 2.1 koji će biti aktivan u Sezoni 7.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2024 11:32 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina

midseason patch je po meni totalni failure.

buffaju tamo neke nebitne buildove, a one glavne s kojim radis push malo i nista.

treba vidjeti sta ce patch kazati vezano za sability i fps drops. 

ne nadam se previse

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice