EpicFailGuy, meni je Titan Quest car žanra. Diablo ima najveću popularnost, ali Titan Quest bi trebao imati neki nastavak. Doduše oni su se fokusirali na DLCe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde ekipo s foruma, svi vi koji igrate udjite u Bug klan!
Probaj sada, trebalo bi raditi!
Uff.. uzeo sam standard, kak su to pokvareno napravili, izbace igru u petak ak dodas 20 eura(vikend), a za nas normie moramo cekat utorak.
totalno nebitno, igra ionako pocinje kada pocne sezona
Igrivost, itemizacija, i sve ostalo?
da se malo dotaknem itemizacije (cca 15 i kusur sati, idem laganini, riješavam sidequestove uokolo, generalno više explore)
loot drop mi je, imho, sjeo ko budali šamar. skoro svaki rare item može biti solidan do izvrstan upgrade (ili to mene rng voli)
rokam sorca, našao 3-4 legend, svaki me natjera da isprobam drugi build (respec na 32lvlu ni ne osjetiš praktički).
upgrade itema nije nešto skup, čak ni ne prodajem trash, sve na salvage jer golda ima dovoljno.
5 sati tjeram neki kvazi fireball/lightning/teleport, i prije cca sat vremena mi padne leg weapon za Frozen orb.
prebacim cijeli build na frozen orb+frozen orb i fireball passive, i lete 2-3 kugle na sve strane, sve se chilla i freeza, ono što i stigne do mene, to explodira u chain reakciji od fireball pasive...
Edit: overall, poprilično zadovoljan zasada što se tiče itema i dropa, ako se ovako nastavi, fenomenalno.
a što će tek biti kad se krene zabavljat sa sinergijom više leg i paragonom.. uff
Igra je TOP. Atmosfericno, mracno. Igram na ultrawide monitoru sa PS5 kontrolerom.
ma lazes, to nije moguce, pogotovo ne na PC igri koja je izasla 2023. godine
grafe koje nemaju minimalno 16GB Vram ne mogu ni tetris pokrenuti, bar tako kazu svi na jubito, a oni znaju ti ne znas
Meni napunila svih 24 gb na grafi!
Zašto? Zato jer može!
Gospodi s Radeonkama ram nikada nije bio problem...
...gospoda
Kako ide, trenutno lvl 26, 0 legendery itema!
Haos!
Kako ide, trenutno lvl 26, 0 legendery itema!
Haos!
Frendu isto, meni je do lv40 palo preko 20 komada Na jednom bossu 3. Valjda imam sreće ^^
Meni legendary padaju samo kada kupujem stvari s obolima, tu sam dobio kakvih 7-8 komada. Ovako s mobova mi je pao možda jedan u sadašnjih 34 levela.
Pa, ima "sigurnih" leg-ova ako se ide na kampanju. Ja sam lvl 34, tek sam završio Akt II, a pročitao da se konja dobije tek na početku Act IV...
Dropalo mi je nekih 10-ak legova do sad, par još od obola.
Gledam wudijo, na HC, lvl 73+, igra najveću težinu, itemi (legendary, a gledao sam ga par puta po 15-ak minuta, svaki put mu pao Unique, možda sam taman naletio...) dropaju ko blesavi
.
DukeOs kaže...
U mome slucaju , a koliko citam po forumima da nas ima dosta ,da su sjebali kontroler za pc verziju .Sve probao , 0 bodova ,dok je u beti sve radilo.
Sve ostalo radi savrseno.
Ne znam kako.
Igram na PC-u sa gamepadom i sve radi savršeno.
WOW, WOW, WOW, WOW...
Dakle prošao kampanju ali nisam niti blizu finisiranja svih kvestova itd.. sada prelazim na endgame dio....
Ali WOW, dakle ljudi meni je ova igra svijetlo na kraju tunela sto sve izlazi i naziva se igrama u zadnje vrijeme (cast Zeldi i slicnima) ali... Detalji, voice acting, lore itd.. sve na vrhunskom nivou.
The Tree of Whispers.. koja ideja...
Jest da se patim trenutno s Drudom lvl 49 ali uzivam u toj patnji, moj karakter je drugi par cipela :) ali sad ce on procjvetat uskoro.. hahaha
Pati, pravi muškomaraci i mora da paze!
Kakav je end game?
Znači bit će barem 10% hrvata s uklesanim imenom na kipiću - Blizzard dijeli kipić
Da nemam ženu i poso možda bi i probao!
Kakva 3060ti, isprobao sam na Steam Decku i igra se vrti u 60 fps-a, mene šokiralo. Low i medium detalji, što na tako malom ekranu uopće ni ne igra ulogu niti se primijeti.
Ne znam kakav je framerate u gradu ili kod većih fightova, vjerojatno neće držati 60, ali svejedno impresivno. Zasad sam samo malo na početku probao, primarno igram na PC-ju zasad.
Neko kako se može pokrenuti onaj početni cinematic? Nigdje ne mogu naći da ponovno pogledam video. A pri pokretanju igre ga ne starta.
Neko kako se može pokrenuti onaj početni cinematic? Nigdje ne mogu naći da ponovno pogledam video. A pri pokretanju igre ga ne starta.
imas na YT sve cut scene
Vec su dosta toga buffali i nerfali :)
Ne znam zašto, ali u svim arpg igrama koje sam igrao meni trebaju tjedni da završim prvi prolazak na normal.
I onda se čudim kada ljudi kažu da imaju igrano 15-20 likova, a ja igram 3 godine istog lika i obrišem igru prije nego samo ga zgotovio.
Ja sam lvl 47 na act 4 (taman dovršio 3) . bio sam lvl 40 maltene na Act 1 , prva mapa, onda mi je netko rekao da ako ne dovršim igru do lvl 50 + dungeon, neću moć više dobivati exp. Šteta, jer baš sam guštao u polaganoj igri, sad jurim prema kraju...
Igra je OGROMNA i PREDOBRA. atmosfera, priča, setting, questovi (čak i side quests dio) , baš guštam.
Vi kojima smeta pic**a dlaka nemojte igrat, ovo je D3 + grozan zoom, nemate šta vidjeti ovdje