Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.221
|
čitano: 3.916.840
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

Hmm, neka streamerica (Annacake) je razgovarala sa developerima Blizzarda, i njen video govori dosta toga.

Ali najvažniji dio o Diablu 3 je na 8:56 i kaže da ćemo dobiti novu sezonsku temu i u sezoni 29, a od sezone 30 će početi reciklirati stare sezonske teme.

"No, they said with season 30 onwards they are going to repeat older seasons.

"

Ostaje nam da vidimo. Ali, ako i bude tako, nije strašno 

Bolje ikakava sezona različita od ne-sezone nego nikakva 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Taman malo igrao, vidio da će restartati servere. DH LB su očišćeni, valjda više neće biti tog glitch-a. Ništa ne piše da su ljudi popili bananu doduše.

https://us.forums.blizzard.com/en/d3/t/season-25-hotfix-328-incoming-update/59457

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Maloprije mi pala 4 Primala odjedared 

Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Bio sam ga gledao live dok je dobio ovaj rift. Mislim da mu se ništa nije moglo bolje posložiti. To je HC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Tom, jel' moguće završiti 150 na nesezoni sa cca. 2500 paragona? Ili bar biti blizu?

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3
Ged kaže...

Tom, jel' moguće završiti 150 na nesezoni sa cca. 2500 paragona? Ili bar biti blizu?

Star Pact Tal Meteor u jako dobrom riftu (možda čak i Cold Meteor - s obzirom da je ekipa u sezoni uspjela na HC sa limitom na 1000 paragona riješiti GR150 i sa Cold Meteorom - no cold će puni više "štekati" jer mobovi sporije ginu), te Trag Oul Necro sa malo fishinga definitivno mogu. Vjerojatno čak i Raekor Barb.

Naravno, podrazumijeva 90%+ opreme ancient i minimalno 125 augmente.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.4.2023 13:38 (TomoR).
14 godina
Diablo 3

Ovotjedni Challenge rift, ako koga zanima:

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

ne igram dugo D3, mozda godinu dana.

igrao sam mozda 3-4 sezone, najdalje dogurao do GR140.

Evo ove sezone pošto je ajmo reć posljednja prije izlaska d4 sam izgurao na kraju GR150 sa wizardom.

Uspio sam dobiti primal karini kod kadale i imao ogrooomne sreće da mi je pao grand vizier primal i to jako jako dobar te je stopedesetka pala na 11min i 57 sec. 

Sad mogu miran na četvorku 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ovotjedni challenge rift 308, ako koga zanima:

Imam i America/Asia na YT kanalu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GrimReaperKC kaže...

Evo ove sezone pošto je ajmo reć posljednja prije izlaska d4 sam izgurao na kraju GR150 sa wizardom.

Uspio sam dobiti primal karini kod kadale i imao ogrooomne sreće da mi je pao grand vizier primal i to jako jako dobar te je stopedesetka pala na 11min i 57 sec. 

Koji paragon level?  

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
11 godina
Kant kaže...
GrimReaperKC kaže...

Koji paragon level?  

2k

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice