Delta Force

poruka: 124
|
čitano: 39.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Delta Force
u zadnjem patchu se izmjenjao sistem damage-a lvl 3 municije vs lvl 3 armora itd. Sad malo duze treba da padne netko, sve zavisi koju municiju nosis...nekako mi se najbolje pokazalo plava municija i ljubicasta u safe-u, pa kad naletimo na playere brzo switcham a i ak ne stignem plava je jos uvijek solidna municija
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
14 godina
dado16 kaže...
u zadnjem patchu se izmjenjao sistem damage-a lvl 3 municije vs lvl 3 armora itd. Sad malo duze treba da padne netko, sve zavisi koju municiju nosis...nekako mi se najbolje pokazalo plava municija i ljubicasta u safe-u, pa kad naletimo na playere brzo switcham a i ak ne stignem plava je jos uvijek solidna municija

Ja sam došao do trenutka da uglavnom nosim purple/gold za Layali/ZD.

Za easy mi je svejedno i uglavnom sam ok s gear setom.

Ako idem easy, onda 9x19 RIP za SMG i gađam ruke/noge.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
16 godina
sudy_freak kaže...
dado16 kaže...

Ja sam došao do trenutka da uglavnom nosim purple/gold za Layali/ZD.

Za easy mi je svejedno i uglavnom sam ok s gear setom.

Ako idem easy, onda 9x19 RIP za SMG i gađam ruke/noge.

ma ja easy uopce ne igram, jedino da zaredam 10 matcheva zaredom izgubljenu onda odigram easy gear ticket..... Gold municija mi je i dalje too much money iako imam besplatnih kutija al neznam za sta cuvam. Imam 30 milijuna al brzo to ode ak ne pazis, purple se uvijek nosi. Ono što sam primjetio da armor zlatni i ne igra toliku ulogu, mozda ak imas zelene metke. Imao sam crvenu kacigu na glavi, lik me stepo sa jednim metkom plavim iz snipera

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
14 godina
Delta Force

Daj jel ima nekakav naš discord ili da ima netko ekipu da mu fali koji igrač.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice