Sigurno se nijedna kuća (zgrada) nemre srušit XD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa pola bi si ljudi zatvorilo ili raznijelo izlaze prema objektivima i onda ne bi mogli preć igru...
I da li tko govori o redizajnu mapa iz jedinice mozda i cak kampanja na CryEngine-u 3? (vec mi slina na usta ide ...)
Već se komeša po CryModu ta tema.
Odigrao sam nekoliko misija bete, ali mislim da nije to to. Originalni Crysis mi je nekako puno dražiji, od velikog otoka do atmosfere, šuljanje. Prvi Crysis mi je remek djelo. Ovaj je previše striktan, ideš od točke A do točke B, tu i tamo možeškroz kanalizaciju, sličan kao CoD serija. Grafika je bolja, naravno, u Crysis 2, ali u Crysis-u dolazi više do izražaja.
Pričekajmo demo, i cijelu igru, pa ćemo onda moći komentirati koliko je dobra.
Je li se može uopće uništit onaj gunship što te napada kad uništiš neke podatke od Gould-ina u onom ''laboratoriju''?
Jel tako teško staviti spoiler?!
Možeš, ni meni nije htjelo al sam uspio.
Sve to stoji, ali govorim o principu igre.
Zasto si poceo stavljati XD,ti si bio ozbiljan clan a sa tim XDom rusis svoju reputaciju i misljenje kod drugih ljudi. Ovo nije nikakva uvreda nego prijateljski savjet :))
Ja sam preorderao key ali posto neam flat necu igru moci skinut preko ea-download managera, kako cu onda instalirat igru????
Ja sam preorderao key ali posto neam flat necu igru moci skinut preko ea-download managera, kako cu onda instalirat igru????
LOL,pa šta si onda kupovao key??
trebao si kupit kutiju,ovako ćeš nabit promet i možda te izađe još skuplje nego kutija
trebao si kupit kutiju,ovako ćeš nabit promet i možda te izađe još skuplje nego kutija
Znam key kosta 160 kuna a kutija ce 300-400 kuna a neam toliko para, pa jer ce mi mozda frend moci nekako prebaciti, da on sebi skine install.exe pa prebaci meni, molim vas odg, i dali znate koliko ce kostat u kutiji?
Odes kod frenda i stavite skidat igru i stavis u EADM opciju da ti ostavi instaler ( Keep Installers nesto ) i onda to zaprizis i doma instaliras. Mislim da ide tako, ali mozda netko ovdje zna vise jos o tome.
Sve to stoji, ali govorim o principu igre.
Svakako...Čim se saznalo da će se igra odvijati u gradu, a ne na tropskom otoku kao do tada, bilo je jasno da će se promjeniti mnogo toga. Niti meni se ne sviđa što je smještena tamo gdje je, ali što se može...Prihvatimo je takvu kakva je
Odes kod frenda i stavite skidat igru i stavis u EADM opciju da ti ostavi instaler ( Keep Installers nesto ) i onda to zaprizis i doma instaliras. Mislim da ide tako, ali mozda netko ovdje zna vise jos o tome.
znaci postoji nacin, e hvala si ti siguran u to?
Znam key kosta 160 kuna a kutija ce 300-400 kuna a neam toliko para, pa jer ce mi mozda frend moci nekako prebaciti, da on sebi skine install.exe pa prebaci meni, molim vas odg, i dali znate koliko ce kostat u kutiji?
a možda neće toliko,ja ću ti besplatno poslat xD

Frend mi ide u srednju pa je dosta zauzet, neda mi se iskopcavat hard pa tam vam, valjda ima tih opcija u eadm, jel mi mozete to provjerit plsss posto neam igara od ea, M4X ozbiljno?????
Ozbiljno da vam kažem meni igra i nije nešto,samo zato što ima lijepu grafiku i ok priču..nisam niti prešao crysis i crysis warhead..došao sam do 3 levela i nda mi se jednostavno vše..tako da..
A na kojoj stranici si preorderao taj key? ja eto imam flat a osobno mi svejedno dal ću dobit kutiju il digital verziju ;)
I da li tko govori o redizajnu mapa iz jedinice mozda i cak kampanja na CryEngine-u 3? (vec mi slina na usta ide ...)
Već se komeša po CryModu ta tema.
haha hvala ti kaj si me prisjetio na ovu odlicnu rijec :D
Frend mi ide u srednju pa je dosta zauzet, neda mi se iskopcavat hard pa tam vam, valjda ima tih opcija u eadm, jel mi mozete to provjerit plsss posto neam igara od ea, M4X ozbiljno?????
mislio sam na tor*** verziju,ali ti si već kupio zar ne?
najbolje da odneseš hard,naći će vremena
uzmi cijelu kutiju... to je najjednostavnije... i odeš kod nekoga ko ima flat... platiš pivu ili šta već i skineš si igru...
Dobro onda, a toren* verzija nece radit, jer sam bbc2 prek toren* verzije, a sad crysis verzija nece radit jer su je izbacili prije igre, ma narucil bum si key i otic co do frenda s hardom, btw hard tream sam iskopcat i ukopcat ili??
Dobro onda, a toren* verzija nece radit, jer sam bbc2 prek toren* verzije, a sad crysis verzija nece radit jer su je izbacili prije igre, ma narucil bum si key i otic co do frenda s hardom, btw hard tream sam iskopcat i ukopcat ili??
0:Ugasi PC XD
1:Moras skinut stranicu od kucista
2:Odspoji kablove s kojima je HDD prikljucen (power kabel / sata kabel)
3:Morat ces odvrnut sarafe s kojim je disk pricvrscen(ako imas neki drugi mehanizam morat ces sam shvatit kako to napravit)
4:Uzmi sa sobom S-Ata kabel jer ti mozda friend nema.
5:Kad se vratis od prijatelja s igrom spoji sve kako je bilo.
6:I to je to dobar tek :D
Heh, prvi korak ti je ipak da ugasiš komp, nemoj se zanjet ...... sala
Ali zbilja poznajem jednog lika koji je mislio (davno je to bilo) da može vaditi hard dok je komp upaljen kao USB i sl, svašta
Ali zbilja poznajem jednog lika koji je mislio (davno je to bilo) da može vaditi hard dok je komp upaljen kao USB i sl, svašta
Pa može...
Pa ja to radim. Tak ga i spajam dok je comp upaljen samo se ode na scan hardware i sve super.
Ništa nemožeš spalit niti izgubit, ali to neradim svaki čas nego par puta u godini kada su takvi slučajevi.
Nikakav scan ti ne treba - jednostavno izvadiš ili ubaciš disk u hotswap ladicu - AHCI to omogućava - disk se sam pojavi na listi i to je to. To je odavno mogućnost na stolnim računalima, a nekoć samo na serverima.
Nikakav scan ti ne treba - jednostavno izvadiš ili ubaciš disk u hotswap ladicu - AHCI to omogućava - disk se sam pojavi na listi i to je to. To je odavno mogućnost na stolnim računalima, a nekoć samo na serverima.
Ja nisam na ACHI već na IDE jer mi je onaj radio probleme.