Call of Duty 4

poruka: 2.285
|
čitano: 462.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 4
Axlus kaže...
Prison Breaker kaže...

Ja se već ponadao da nam stiže neki novi patch za CoD4... hehe...kad ono ništa....

Ali stvarno ne bi bilo loše kad bi napravili novi patch sa još nekoliko novih mapa...

Ove sve već znam napamet...

Pa, izašao je CoD5. Probaj si to dok čekaš patcheve za CoD4.
 To sam već prešao u SP, mislio sam i MP ali vidim na Xfireu zasad prazni serveri tak da ništa od toga.
Ali opet, CoD5 nije CoD4, četvorka mi je ipak bolja.
16 godina
protjeran
Call of Duty 4

prazni serveri??? hmmm...ne bih bas reko

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Sorry, krivo sam se izrazio.
Prazni su Hrvatski serveri.
Ove strane nisam ni gledao.
(naravno, govorim o serverima koje Xfire pronađe)
16 godina
protjeran
Call of Duty 4

hrvatskih servera skoro pa i nema..ima ih nekoliko i to je fakat jad i bijeda,,,strani su uvijek puni ljudi a i ima ih pun kufer

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Pa dobro, ja sam navikao na HR servere, jer na njima igram CoD4 a ima dobrih servera.

Intel 2.66 GHz, 2 GB RAM, ATI Radeon HD 3650 - 512 MB, 260 HDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Call of Duty 4

evo IP od skoro pa jedinog "normalnog" server hrvatskog na cod4 (krekan)

195.29.90.29:28960

a jedan strani s promodom na kojem ima dost kvalitetnih igraca

84.244.147.73:28960

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 18:07 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ovako,nov sam na forumu...sljedeće me zanima,igram cod 4 i nakon 4-5 min me izbaci i piše "connection interrupted "...Punkbuster sam updejto,koristim zyxel router i usb-adapter d-link i prosječnim speedom od oko 36Mbps.Molim pomoć ako neko zna neka kaže...Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Prison Breaker kaže...
Axlus kaže...
Prison Breaker kaže...

Ja se već ponadao da nam stiže neki novi patch za CoD4... hehe...kad ono ništa....

Ali stvarno ne bi bilo loše kad bi napravili novi patch sa još nekoliko novih mapa...

Ove sve već znam napamet...

Pa, izašao je CoD5. Probaj si to dok čekaš patcheve za CoD4.
 To sam već prešao u SP, mislio sam i MP ali vidim na Xfireu zasad prazni serveri tak da ništa od toga.
Ali opet, CoD5 nije CoD4, četvorka mi je ipak bolja.
 Slažem se.
Goodbye
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Mislio sam da ćemo sada prijeći na CoD:WaW što se MP-a tiče, pa njega prašit sve dok ne izađe CoD:MW 2, ali ništa od toga, ipak je CoD4 nekako bolji, ubijat ćemo se i dalje u njemu. Smijeh

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.xfire.com/profile/kristofer0098/ pogledajte cod 4 igraci a i 5 i cod 2 prolaze

Cool

16 godina
protjeran
Call of Duty 4

samo da kažem axlus ti moraš bit 100% invalid da ti sp bude bolji od mp....bez uvrijede al to niko normalan nemože reć

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Call of Duty 4

igro sam i cod5 mp, i cod4 mi je puno bolji, igriviji i žešći je...na xfire sam [xD]antishiptar a na gareni rocketalac pa ko me hoće dodat....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doxy kaže...

http://www.gametracker.com/ pogledaj ovdje imas brdu HR servera koji su puni...
intel P4 2.4, ati 9200se, maxtor80 GB HDD, albatron PX845E,,,, periferija razer lachesis, microsoft, canyon...
16 godina
protjeran
Call of Duty 4

Ja igram samo na HR serverima i na VInet-u (BiH) i preko Garene dosta često...ja sam se zaj..... isto s key codom kad sam reinstaliro windowse pa sad ispočetka....na level 25 sam..... i onda me neko hoće kickat stalno jer imam predobar rezultat za svoj level.... uostalom mislim da bi za koju godinu cod4 mogao premašiti čak i counter...kako se je counter zadržao tako će vjerojatno i cod4 jer cod nikako nije prolazna igra koja dođe i zaboravi se , to je jednostavno multiplayer j.e.b.a.č.i.n.a

Intel Dual Core E2200 2.22 GHz; 3.50 GB RAM(Kingmax&Transcend); ATI Radeon GeCube HD3850; ....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antishiptar kaže...

Ja igram samo na HR serverima i na VInet-u (BiH) i preko Garene dosta često...ja sam se zaj..... isto s key codom kad sam reinstaliro windowse pa sad ispočetka....na level 25 sam..... i onda me neko hoće kickat stalno jer imam predobar rezultat za svoj level.... uostalom mislim da bi za koju godinu cod4 mogao premašiti čak i counter...kako se je counter zadržao tako će vjerojatno i cod4 jer cod nikako nije prolazna igra koja dođe i zaboravi se , to je jednostavno multiplayer j.e.b.a.č.i.n.a

Da imas npr. Call of Duty 2 koji jos na nogama vrlo čvrsto stoji (vidi xfire uvijek 3-4).
Btw, jedva cekam da isprobam četvorku, nisam je jos igra(los komp), a Cod 2 igram vec 3 godine!
16 godina
Call of Duty 4

meni je igrica super...grafika isto jedino što je kratka..

Intel Core 2 Duo 2.40GHz, ATI Radeon 3870, Gigabyte GA-954GCMX-S2

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Call of Duty 4

Meni je COD5 odličan, ali mi je još  bolji COD4.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

eo snimio sma video no scoping na cod-u 4

E7200 2*3.0 ghz@SYTCHE Kama Cross, ATI RADEON HD 4850 512 mb@Accelero Twin Turbo, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit

0 0 hvala 0
16 godina
Call of Duty 4

može li mi netko predložiti dobar originalni tdm promod server? igrao sam na tek9 ali je server offline već duže vrijeme... Plač

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nevjerovatno, još nemogu nigdje naći u hr da itko prodaje cod 4! Ko da tražim da mi se pokloni tona zlata:)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Zna li možda neko neki dobar CoD4 cracked server na PAM4 modu (može i PROMOD samo da nije snipe only)???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Call of Duty 4

CoD 4- vrhunska igra

Singleplayer je kratak al je svaka misija priča za sebe i novi doživljaj. Sjajno.

Što se tiče multiplayera, on se praktički može igrati beskonačno(naravno sve ovisi od čovjeka do čovjeka). Evo nakon godinu dana aktivnog igranja nije mi ni malo dosadio. Niti malo.

Igraš normal mod TDM npr. ako ti dosade rusheri, nema problema, odeš na HC server. Ak dosadi linearni TDM, odeš na S&D server(osobno najdraži mi je S&D). Pored svega toga imaš i zombi mod, paintball mod itd. itd. Nije ni čudo što ima ljudi koji skupe po par tisuća sati MP-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo napokon sam došao do original cd-keya, ( kad već niko nema original igru za podat) pa ako još nekom treba evo www.gamekeydistrict.com

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
16 godina
Call of Duty 4

trebao bih savjet vezan uz postavke COD4

konfa mi je sljedeća:

athlon 64 x2 5000+ 2,6 ghz

2 gb ddr2 800 mhz crucial

mb ecs a770m-a

samsung f1 500 gb

evga 7300gt

samsung t220 22" (reza monitora mi je 1680*1050)

u igri mi opcija optimal settings baca rezu stalno na 640*480 i ostale slabije postavke.  ako stavim rezu 1280*800 a ostale opcije ne diram (jer ne znam koje da podesim i kako) ruobovi likova su mi nazubljeni i vidim da nije dobra grafika.

molio bih vas da mi preporučite postavke, kako bih mogao normalno igrati COD4, a da grafika ipak nije toliko u banani. svjestan sam da monitor ima preveliku rezu i da je grafička slabija, ali noviju ne mogu trenutno kupovati.

hvala

h=f^3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jollyb kaže...

trebao bih savjet vezan uz postavke COD4

konfa mi je sljedeća:

athlon 64 x2 5000+ 2,6 ghz

2 gb ddr2 800 mhz crucial

mb ecs a770m-a

samsung f1 500 gb

evga 7300gt

samsung t220 22" (reza monitora mi je 1680*1050)

u igri mi opcija optimal settings baca rezu stalno na 640*480 i ostale slabije postavke.  ako stavim rezu 1280*800 a ostale opcije ne diram (jer ne znam koje da podesim i kako) ruobovi likova su mi nazubljeni i vidim da nije dobra grafika.

molio bih vas da mi preporučite postavke, kako bih mogao normalno igrati COD4, a da grafika ipak nije toliko u banani. svjestan sam da monitor ima preveliku rezu i da je grafička slabija, ali noviju ne mogu trenutno kupovati.

hvala

Pošto i ja imam slabu grafičku i procesor (8600gt i athlon 3000+) preko konzole sam isključio sve grafičke gluposti
tako da mogu igrati na 1280*1024 na FPS-u od 60 - 80. Uploado sam ti svoj config_mp.cfg fajl (sfx arhiva) na rapidshare.
Trebaš samo zamjeniti svoj config_mp iz players/profiles/%profil name% sa mojim, u postavkama podesiti rezoluciju koja ti
odgovara jer će biti na 1280*1024 i namjestiti kontrole. Ako ti grafa ima 512 MB rama trebao bi imati FPS od bar 40+ na nativnoj
rezoluciji sa ovim postavkama...
16 godina
nedIm kaže...
 Pošto i ja imam slabu grafičku i procesor (8600gt i athlon 3000+) preko konzole sam isključio sve grafičke gluposti
tako da mogu igrati na 1280*1024 na FPS-u od 60 - 80. Uploado sam ti svoj config_mp.cfg fajl (sfx arhiva) na rapidshare.
Trebaš samo zamjeniti svoj config_mp iz players/profiles/%profil name% sa mojim, u postavkama podesiti rezoluciju koja ti
odgovara jer će biti na 1280*1024 i namjestiti kontrole. Ako ti grafa ima 512 MB rama trebao bi imati FPS od bar 40+ na nativnoj
rezoluciji sa ovim postavkama...
hvala Osmijeh
grafa mi ima 256mb :/ pokušat ću prvo sa 1280*800. kako mogu vidjeti koliko fps imam u igrici?
h=f^3
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

U ovom configu koji sam ti dao su fps i lagometar prikazani dok igraš Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 20:00 (nedIm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Call of Duty 4

Pa ako vam smeta dok ste u igri otvorite konzolu na TILDU i sljedece komande:

cg_drawFPS 0

cg_drawlagometer 0

nakon sto ste unjeli navedenu komandu marnete TAB i ENTER pa uzivajte!

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 21:27 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

imam problem u codu 4

instalira san igircu i kreka updatea direktx

ali kad udem u igricu odma mi izleti van iz nje i tako uvik

pokusa san reinstalirati igricu ali opet istastvar imali neko ideju do cega je to mozda

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Dali CoD4 podrzava DX10???

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice