Hoćete li vi iz Buga pokrenuti server za Call of Duty 4? Na web stranici Games Mastera već mjesecima stoji da trenutno igrate Enemy Territory: Quake Wars. Hoće li COD 4 ikada doći na red?
Hoćete li vi iz Buga pokrenuti server za Call of Duty 4? Na web stranici Games Mastera već mjesecima stoji da trenutno igrate Enemy Territory: Quake Wars. Hoće li COD 4 ikada doći na red?
Bug Game Server - BGS? What the... zar i toga ima? Gdje kako kada?
Što se može očekivati na repertoaru?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Kmetovi kako se to obracate nasim milostivim gospodarima? Morate ih lijepo zamoliti:
O Vasa Svetosti, o Vasa Misticnosti, da li biste bili ljubazni pogledati ovaj nas prosti puk i podijeliti tu najsvetiju informaciju s nama obicnim smrtnicima? Nama to vise znaci nego da Sunce ugrije...
Ne, stvarno, moze li se znati koja je igra u planu? Ja sam prestao igrati jos kad je bf2142demo bio na repertoaru...
Od kad je izašao demo 2, od Qwake wars E.T. većina ljudi je prešlo na demo 2 . Pa me zanima dali još uvijek postoji taj bug-ov server za demo 1 i dal radi, jer dvojku ne podržava. Šta ima koga tamo da igra na tom serveru. Na početku kad je izašao demo, tamo je bilo super a, nebi bilo loše da nam otkrijete malo, šta planirate da se igra u budućnosti.
Pliz - samo još malo strpljenja!
Najbolji gameserver admin na svijetu, plemeniti HR_The_Butcher, upravo je danas završio s tjuniranjem stroja (promjena OS-a, propuhavanje dizni, poliranje spuha i sl.), uskoro će opet biti u pogonu!
Kada server opet bude online - informacije o novim igrama saznat ćete ovdje: http://www.bug.hr/master/gameserver/
A vjerojatno će se tada Butcher javiti i na forum...
Šteta da COD 4 kao igra godine 2007. nije u planu, ali što se može! Moram si nabaviti FFOW da vidim koliko dobri igrači su ti bugovci. Jesu li prosječni kao i ja? 
Bug Game Server - BGS? What the... zar i toga ima? Gdje kako kada?
Što se može očekivati na repertoaru?
Bok svima,
Baš danas izlazi retail verzija Team Fortressa 2, pa ćemo tim povodom zaigrati TF2 na serveru.
Bugov game server zamišljen je kao mjesto na kojem u pravilu možemo isprobati nove igre ili demoe.
Sam TF2 nije najfriškiji, ali i COD4 ima par domaćih servera koji su uglavnom prazni pa ga nećemo stavljati. A i sama igra suxa ;)
jedva cekam da kupim retail verziju TF2.. kaj ce se prodavati od sutra u Algoritmu? prije 3 dana sam poceo igrati TF2 i igra je totalno zarazna, samo sto moram stalno traziti non steam servere... bilo je i vrijeme da se pojavi kakav hrvatski server, bugovci svaka cast!!!
Može neko objašnjenje šta je to retail verzija, nikad čuo. A ako će se već moći kupit u algoritmu, kolko će biti , jer sam ono zainteresiran za team fortless 2 .
do sad se team fortress 2 prodavao u sklopu orange boxa koji je kostao oko 350 kn, ili preko steama direktno za 150 kn, s time da si ga morao downloadirarti od njih. retail znaci igrica sama za sebe, instalacijski dvd i to. igrica je predobra, danas sam bio u algoritmu i nisu je jos dobili... ovo ce biti valjda prva original igra koju cu kupiti, kad bi igre dosle oko 150 kn vjerojatno bi se cesce kupovali originali.
dok ne dode retail za kupiti, ako tko igra piratske verzije neka dode u vecernjim satima na non steam server: 80.222.255.137:27015 da malo koljemo ekipu, nesto je slabo ljudi iz hrvatske, valjda ce se to promijeniti izlaskom retaila...
Bok svima,
Baš danas izlazi retail verzija Team Fortressa 2, pa ćemo tim povodom zaigrati TF2 na serveru.
Bugov game server zamišljen je kao mjesto na kojem u pravilu možemo isprobati nove igre ili demoe.
Sam TF2 nije najfriškiji, ali i COD4 ima par domaćih servera koji su uglavnom prazni pa ga nećemo stavljati. A i sama igra suxa ;)
Pitanje za admine bug game servera: Jel imate mozda u planu na server staviti Battlefield Heroes?
Pitanje za admine bug game servera: Jel imate mozda u planu na server staviti Battlefield Heroes?

Ja bi da se pokrene server s Rainbow six vegasom 1 ili 2. Obadvije igre imaju zarazan multi.
Jel se može znati koji ip je za tf2?
213.191.134.85
ja bi ovo ja bi ono i ja bi 5000eura za novi pc pa mi niko neda neg ljepo odite zapalite 500svjeca i molit se za cod4 server
Bilo bi super da napravite CSS server.
Najbolji gameserver admin na svijetu, plemeniti HR_The_Butcher, upravo je danas završio s tjuniranjem stroja (promjena OS-a, propuhavanje dizni, poliranje spuha i sl.), uskoro će opet biti u pogonu!
Kada server opet bude online - informacije o novim igrama saznat ćete ovdje: http://www.bug.hr/master/gameserver/
U vezi servera : pitao sam HR_The_Butchera i kaže da još malo da će biti gotov. Al, to kaže svaki mjesec dok ga pitam, pa nemojte ovu poruku shvaćati ozbiljnom. Kaže da će staviti L4D na server
Kmetovi kako se to obracate nasim milostivim gospodarima? Morate ih lijepo zamoliti:
O Vasa Svetosti, o Vasa Misticnosti, da li biste bili ljubazni pogledati ovaj nas prosti puk i podijeliti tu najsvetiju informaciju s nama obicnim smrtnicima? Nama to vise znaci nego da Sunce ugrije...
Ne, stvarno, moze li se znati koja je igra u planu? Ja sam prestao igrati jos kad je bf2142demo bio na repertoaru...