Nema više informacija o serveru na novom webu. U biti, meni je svejedno jer server ne radi.
Mozda im se ne isplati vrtiti starije igre, a nista novo zanimljivo nema (barem meni).
Mozda ga upogone ako vec jednom DICE odluci izbaciti taj BF heroes...
Mozda im se ne isplati vrtiti starije igre, a nista novo zanimljivo nema (barem meni).
Nema više informacija o serveru na novom webu. U biti, meni je svejedno jer server ne radi.
Znam da ne mislite direktno zaradjivati na serveru, nisam to ni mislio. Ali ipak on sluzi za promociju BUG-a, zar ne? Pa zato sam mislio "ne isplati se", u smislu da ne zurite s njim jer ionako nema nista zanimljivo da vrti i da bi bio slabo posjecen.
Buduci da bi se ovo nastavilo u raspravu koja nema veze s temom, necu vise o ovom. :)
Ma, sad sam igral s par prijatelja na bosanskom serveru. Bilo nas je 6. Inviteal sam ih još par, al nisu htijeli igrati, kraj polugodišta, pa.... Cijeli Balkan XD
Sad sam pital HR_The_Butchera, Bug Game Server će biti privatan, samo za Bugov tim. Mi (puk) nećemo moći igrati s njima.
A zašto je onda prije par mjeseci(kad sam zadnji put gledao) na stranici pisalo:
Zašto postoji bug server?
-jer nam je dosadno da se igramo sami....
Znači definitivno je završeno sa BUG serverima?
oprostite na noob pitanju ali šta je FFOW????'
Frontlines: Fuel of War.