Battlefield 2025 izdvojena tema

poruka: 71
|
čitano: 14.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 2025

Next Battlefield Is Undergoing "Biggest Playtests Ever" to Prevent Bad Launch

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
6 0 hvala 3
13 godina
Battlefield 2025
Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 2025

Valjal igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

Ne da su promašili gol nego cijeli fudbal. Broj oružja je najmanji problem, zar i BF 2042 nije imao manje oružja nego ostali Bfovi. Smanjiti broj gadgeta, specijalizacija, samolockajućih i samopucajućih govana (i broj žena u stvari nobrain debilana. Ali plašim se da će pokušavajući pratiti moderno ratovanje toga biti sve više. Puuuuno toga moraju promijeniti da bi igra bila na tragu BF3 ili BF2 koji većina igrača priželjkuje.  

I da Ivanec ovo će biti najbolji BF ikad isto kao i prethodni.

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Re: Battlefield 2025
ivanec kaže...

Valjal igra?

Naravno.

Ali ovisi koliko visoko postaviš kriterije 

14 godina
MRSKI kaže...

Ne da su promašili gol nego cijeli fudbal. Broj oružja je najmanji problem, zar i BF 2042 nije imao manje oružja nego ostali Bfovi. Smanjiti broj gadgeta, specijalizacija, samolockajućih i samopucajućih govana (i broj žena u stvari nobrain debilana. Ali plašim se da će pokušavajući pratiti moderno ratovanje toga biti sve više. Puuuuno toga moraju promijeniti da bi igra bila na tragu BF3 ili BF2 koji većina igrača priželjkuje.  

vrlo jednostvano, moderni setting, ali neki teški pičvajz i blackout, potres i sranja, pa i takav cijeli setting pa onda si možeš više dat mašte na volju gerila ratovanje i limitirana oružja bez teških samolockajućih sranja.

toliko toga je moguće, da se vadi m16 iz naftalina, da su svi skinovi i sheme kao onaj DLC u bf3 kako se zvao da me ubiješ, ali je daleko najviše u njega uloženo truda.

e to nam treba, moderni reset, a ne mrtvilo iz 2042. kao da igram neki mrtvi rpg u kojem nema igrača, a devsi lijeni bili složit mape kako spada.

šta ta nova ekipa dicea ne pokrene bc2 i bf3 pa si ispišu par ideja, pa ih dignu fino, u modernom settingu, kao jebeni love letter pravim fanovima, pa će i djeca doć vidjeti i bacit tatine/mamine kreditne kartice u ekran.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
14 godina
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

vrlo jednostvano, moderni setting, ali neki teški pičvajz i blackout, potres i sranja, pa i takav cijeli setting pa onda si možeš više dat mašte na volju gerila ratovanje i limitirana oružja bez teških samolockajućih sranja.

toliko toga je moguće, da se vadi m16 iz naftalina, da su svi skinovi i sheme kao onaj DLC u bf3 kako se zvao da me ubiješ, ali je daleko najviše u njega uloženo truda.

e to nam treba, moderni reset, a ne mrtvilo iz 2042. kao da igram neki mrtvi rpg u kojem nema igrača, a devsi lijeni bili složit mape kako spada.

šta ta nova ekipa dicea ne pokrene bc2 i bf3 pa si ispišu par ideja, pa ih dignu fino, u modernom settingu, kao jebeni love letter pravim fanovima, pa će i djeca doć vidjeti i bacit tatine/mamine kreditne kartice u ekran.

Baš to, doslovno moraju napraviti Battlefield:The greatest hits. 

Gameplay uzeti od BF2,BC2,BF3 i BF4 te atmosferu BF1 i eto nam kvalitetan Battlefield ali posto iza svega stoji EA sjebat ce opet nesto i ugurati neka DEI govna i druge idiotarije vjerojatno.

twice the pride double the fall
13 godina
Battlefield 2025

Pa sudeći po ovome šta su zaključili da je najveći problem sa BFom, siguran sam da će novi biti odličan. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

Ja bi baš volio da ne valja ništa da ne moram uzimati novi komp.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

Battlefield 2025 What we KNOW... Community Testing & MORE

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sve što je rekao stoji, no neka nama oni daju test igre na proljeće jedno na 2-3 tjedna pa da dobiju feedback pa opet tamo 2mj prije izlaska još, popeglaju i gotovo. Jer ovo sada im je zadnja šansa ili bf franšiza nažalost bude izumrla 😭

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:14 (Frenkyca).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice