Assetto Corsa EVO

poruka: 9
|
čitano: 1.273
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Assetto Corsa EVO

Eto, blizi nam se i izlazak nove klasicne Assetto Corse pa je i vrijeme da se napravi nova tema...

Early Access krece 16.1 i za sad se ne zna cijena, ali na Assetto Corsa twitteru ima detalja koji auti staze ce bit dostupni (vjerovatno vecinu zanima, da, bit ce Nordschleife u od prvog dana).

Ovo ljeto dolazi open word nurburgring (znate vec ak pratite Mishu). Najavili su isto tako da tokom Early Accessa nema DLCova sto je super, ali nekak ocekujem paprenu cijenu od tipa novog trenda sa 80+€...

Sve ostalo na njihovom twitteru... 

Edit: ipak nece bit nordschleife, netko je poslal fake info...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2025 22:53 (hahhaajaads).
Moj PC  
5 0 hvala 5
11 godina
Assetto Corsa EVO

32€ skida se

Moj PC  
4 0 hvala 0
4 godine
Assetto Corsa EVO

Nisam skuzio jel bude kao neki free ride kao sto su modovi napravili po onim nekakvim autoputevima ili ce se igra opet morati modati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Assetto Corsa EVO

ovo je early access, bit ce to naknadno, trenutno imas par auta i staza. nista specijalno, lijepo izgleda i radi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2025 14:09 (dennocro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Assetto Corsa EVO

Meni je za early access ok, pogotovo cijena od cca 22€ na instant gamingu, doduse za ugodno igranje (i na visim postavkama) treba dosta jaka grafa, ja jedva uspjevam 60 fpsa na 1440p very low i fsr na quality (i tu imam ponekad glitcheve..)... auti su mi super za vozit, ffb je meni fantastican, kilometrima ispred ACa i iracinga... driftanje daje nekakav poseban osjecaj i stvarno se osjecas super kad povezes par zavoja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Assetto Corsa EVO
Nadam se da bude puno bolje radila s gamepadom nego prošle dvije...
Sad kad nemam više volan to mi je jako bitno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
Armor kaže...
Nadam se da bude puno bolje radila s gamepadom nego prošle dvije...
Sad kad nemam više volan to mi je jako bitno.

AC nije nikad niti bila namjenjena gamepadu jer je ovo cisti sim, no nebi bilo lose da se moze nastimati da bude kao Forza like koja je poprilicno popularna!

11 godina

tesko da ce to napraviti jer je puno lakse na gamepadu voziti nego volanu pogotovo sto se tice forze da to implementiraju u simulaciju.

13 godina
Assetto Corsa EVO

Puno bolje radi na gamepadu nego prva Corsa. Igram sa Xbox gamepadom i sada mi je to super. Samo meni grafički to ne izgleda nešto bolje od prve Corse. Čak nekada to i poprilično jadno izgleda ako uzmemo u obzir godinu u kojoj živimo. Kužim da je ovo tek početak ali neće to biti nešto puno bolje nego što je sada. Grafički me igra razočarala. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice