Da, čini mi se da je na netu pomenuo neko. Međutim, po meni bi bilo suludo baciti takav seting na VR. Ajde kao fps, ali VR...
Prema japanskom amazonu Assassin’s Creed Mirage izlazi 12.10. ove godine
https://wccftech.com/assassins-creed-mirage-launches-on-october-12-says-amazon-jp/
Koliko vidim u pitanju je manja igra u trajnosti od nekih 15h tojest vise DLC nego igra.
Koliko vidim u pitanju je manja igra u trajnosti od nekih 15h tojest vise DLC nego igra.
Zato i je promotivna cijena, od samo 50€
Da je 35-40€ bilo bi prihvatljivije, ali pozdravljam odluku da se ide u nešto "manje". 15-20h je taman koliko bi igra trebala trajati. Bome nemam više volje igrati nešto ni 40h, a kamoli 100h+. Očekujem da će ubuduće većina AAA studija ići na takva kraća SP iskustva jer ovo trenutno je teško održivo.
Povratak korijenima je vjerojatno u smislu izvora na kojima je nastao assassin's creed, prince of persia i srednji istok.
Fun.
Može koštati koliko hoće eura u razumnim okvirima, mentalitet djece kod nas je da je sve skupo jer se većina zbilja bori sa obiljem piratiziranih naslova, koliko samo smeća ima.. ughhhh dobro da to nisam platio; kada zarađuju kao odrasli, već imaju kolekcije i naviku igrati nešto od hrpe pokradenih igara.
Platiti nešto s čime odrastaš besplatno? Igrati jednu igru.. ni u ludilu ponovno, pa kako bi stigao išta, ili odigrati ove nove sjajne naslove za dl koje servira robin hood zamaskiran u fitgirl ? -.-
"Možda kupiti ako je otprilike džabe ili tu negdje oko prihvatljive cifre par kava, 10-20 eur, i još mora biti igra koja fakat valja.."
Isprike na slovima, ovo iznad je nepotreban višak/neosjetljivost na siromašnu državu s optičkim internetom velikih brzina i brzim rukama, zapravo sam htio reći da je assassin's creed zabavna igra u kojem god nastavku, možda jednostavniji fokus nije loša ideja, kao u početnim naslovima.
odlično da idu na manju igru. fakat mi se ne da jahat bespućima pašnjaka i šumama koje sve izgledaju isto i to samo da ponavljam jedne te iste fetch questove. lijepo je rekao vaas u fc3 definiciju ludosti :D